Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu gördüğüm nub ise kız canım.

Eki Görüntüle 2970176
Valla ben anlamıyorum canım doktorum kıza benziyor demişti ama kesin değil bu haftalarda yanılma payı çok dedi bende çok merak ediyorum biran önce birşeyler almak istiyorum hayırlısı olsun inşallah sana çok teşekkürler canım senide baya yordum hakkını helal et

Allah yardım etsin canım çok uzun sürdü onun için korkuyorum böyle çamur gibi özellikle sabahları
Aayyy o benimde olmuştu yaaa 11 haftalıkmiydım öyle birşeydiii sonra bitti daha hiç gelmedii kahveysee hiç sorun değil çamur gibi de ben hayatımd ailkkez hamilelikte yaşadım resmen

Ay maşallah bir erkek bir kız ne güzel her iki cennet meyvesindende Allahım herkese tattırsın. Aslında haklısın ilk kıyafetler öyle. Ama hemencecik minnoşlar büyüyorlarmış öyle duydum
amin canım allah hepimizin fönlüne göre nasip etsin inşallah erkekde askılı dolaba hiç ihtiyaç olmadı. 3 5 gömlek onu da bizimkine astım. ama şimdi kız ya birsürü askılık olur hep elbiseler
baldan_madam sende mi yarım içmiştin maden suyunu
evet tatlım bitirmek nasip olmadı
Kesin ekle diyen yok ki isteyen etiketlesin ekleyim ben hemen
benim kesin kız 3 kere sordum ben doktora kesin kız mı diye

Benim anca tekrar 17 haftalıkken artık net birşekilde belli olurr

Aayyy o benimde olmuştu yaaa 11 haftalıkmiydım öyle birşeydiii sonra bitti daha hiç gelmedii kahveysee hiç sorun değil çamur gibi de ben hayatımd ailkkez hamilelikte yaşadım resmen
Evet bitmiyor resmen kahve renk ama insan korkuyor gene de canım çok sağol bir nebze olsa içime su serptin

Bebişin keyfi yerinde

Aynen maşallah çok güzel oynuyordu tekmeler yumruklartabi ben daha hissetmiyorum gerçi biseyler hissediyor gibiyim doktorum yok o bağırsak hareketleridir dedi

Ya evet yaa çok iyi değil mi sen daha 14 haftalıksın. Kendine gel Şu 3buçuk aylık ömründe ne ara büyüdü o elin kolun da keyif yapmayı öğrendin allahım al evire çevire sıkıştıra sıkıştıra sev maşallah

Aynen maşallah çok güzel oynuyordu tekmeler yumruklartabi ben daha hissetmiyorum gerçi biseyler hissediyor gibiyim doktorum yok o bağırsak hareketleridir dedi

Bende sırt üstü yattığım zaman hafiften bişiler hissediyorum bence hiçte gaz değil :)

Ben suan hersey yolundaysa 8+2 olucam allah izin verirse 2 haftadır devam eden kahve rengi lekeler var hiç mi bitmez ya 2 haftada içinde kalan kan diyor
Canımm benimde öyleydii inann hep gelirdii kahveyse ona sevinn sadeceee sonra kesilcek bidaha gelcek ondan sonra hepten kesilcekk
Içindeki kalan kısminı dokmeye çalışıyor kalmaması açısından iyi birşey kahvenin gelmesii öyle düşün bebek şimdi gelişmeye çalışıyorr ben nelerle atlattımm benim foşur foşur gelirdi kanamam iğnelerle durdurduk ama kahveyle idare ettim benim 3 haftam sürdü bidee ilk başta gerçekten bebeğim düşecek hale gelmişti drum demişti okadar kanamam vardıı benimm drum kahve geldiğine sevin demişti bana sen daha yenisin bebek tutunmaya çalışıyor pisliğini atıyor sadece düşünsene bebiş kendine yer açıyorr artıkk bi yuva gibi düşün

Trombofilide mutasyon ne çıkmıştı ?
FII heterozigot
MTHFR(A1298C) homozigot
PAİ-1 homozigot

Hematoloji doktorunu da gidiyorum.4000 lik oksapar ve 100 mg aspirin kullanıyordum yeterli gelir demişti oda.
Kahve akıntılarım olunca doktorum aspirinize bıraktırdı. Hematolojiye anlattım sadece oksapar da yeter dedi.. şuan böyle devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…