Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bolca dinlen canım biraz da eşinden masaj talep et. Bu arada çok fazla eğilme bir daha kuzum.
Eşimen uzaktayım şuanda ailemin yanındayım kardeşim evleniyor evini dizmeye gittik bi işin ucundan tutayım dedim pişman oldum
Bende öyle oluyorum feci belim ağrıyor. Normal bunlar dinlen geçer
Ay çok şükür okadar vicdan azabı çektim ki anlatamam. Resmen hareket bile edemiyorum simdi :)

16 bitince 4 ay olcak demi
17 bitince oluyormuş kuzum.
Ay benimki büyümedi valla az bişey belki zaten küçükler
Hahahha sevin canım büyük olmasının derdi daha çok oluyor zaten kızım doğar doğmaz hemşireden kahve fincanı isticem üstüne kapatmaya. Valla arası çok fena yara şuan birde terleme oranımız arttı ya
kız bebe sinyallerini vermeye başladı

evett yazacaktım sana gece 12 itibariyle 4 sün artık
Ayyy ozgis abla yaaa goyuslerimde sivilce yüzümde sivilce sırtımda sivilce ben ergenken bu kadar sivilce dokmedim neden ki acaba sebebi ya.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Daha iyi kardeşinden işte kardeş şevkati daha hızlı toparlar seni

Bende bi kışlık ayakkabıları çıkardım sporları kaldırdım da eğil kalk aynı olmuştum

Aaaa kahve fincanı niye anlayamadım

Hayırlı uğurlu olsun canım. Daha iyi kardeşinden işte kardeş şevkati daha hızlı toparlar seni
Ah çok teşekkür ederim ❣ evet son günlerimizi doya doya yaşıyoruz bidaha geldigimde 2 kisi geleceğim buraya özgürlüğün tadını çıkarıyoruz

sen yine de sivilceleri çok sıkma da dağıtma, kız bebekte ya sivilce ya ciltte lekelenme olur diyolar ya o bence geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…