Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim ikiz di bide bi tanesi gelişmedi belki o düşüyordur bilmiyorum

Reactions: Jou
Bende sırt üstü yattığım zaman hafiften bişiler hissediyorum bence hiçte gaz değil :)
Bence de gaz değil bağırsak nerde biliyoruz en azından bende geçen haftadan beri balık kayması gibi hisler oluyor belli yani içinde bişeyler kıpırdıyor

ayaza bak baldan da yarısını içmiş

Bazen şaşırıyorum ya bu da mı aynı olur diye

Anladım geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Çok gecmiş olsun canım çok bilmediğim için şimdii kanaman mı varr yoksa sadece lekelenmenmii öylemi dedi dr gelişmedimi dedi
Kanamam ilk gün oldu bi gece hastanede kaldım sabah kaldı kanama sınırlamış dedi bi hafta sonra çağırmıştı geçen hafta gittim bebek gelişmiş kalp var lekeler gelir dedi 1 haftadır ne oldu ne bitti bilmiyorum

Kahveysee lekee bebekk iyi demektirr kuzumm benimde cok oluyodu diyorumm ya ben hamile olduğumu bilmeden cok kanama geçirdim geçicekk kahve geldiğine mutlu oll

Bence de gaz değil bağırsak nerde biliyoruz en azından bende geçen haftadan beri balık kayması gibi hisler oluyor belli yani içinde bişeyler kıpırdıyor
Erkek bebek balik gibi kayae der hep kaynanamama tabiki bunlar bence eski usul koca kari yontemlerinden birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…