Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
K kdv ben anlatıyım hadi bide

Ben altın sütle yapıyorum. Kaynatmıyorum tamamen ısıtıyorum küçük parmağım daldırıp 7 ye kadar sayıyorum. 7 de hafif parmağımı yaktığı an ideal sıcaklık oluyor. 2 litre süte 1 yemek kaşığı yoğurt ile mayalıyorum. Sütle açıp içine döküp karıştırıyorum. Yaz ise fırını ısıtmadan direk ağzı açık koyuyorum gece yaptığım için sabaha kadar duruyor sonra dolaba kaldırıyorum 1 gün ağzı açık bekliyor.

Kış ise fırını biraz ısıtıp öyle koyuyorum.

ohh teşekkür ederim kuzu :)
şimdi bir soru daha soracağım. ocaktan aldıktan hemen sonra mı mayasını koyuyoruz. yoksa soğumasını mı bekliyoruz :)

Kızlar ya bugün benim iştahım çok açık. Hatta normalde dışarıdan çiğköfte yemiyordum. Eşim yapıyordu isteyince ama şu an canım çok istedi sipariş ettim.

Mide bulantımın olmaması bir taraftan mutlu ediyor ama bir taraftan da bebişim iyi mi diye endişeleniyorum. Dün de biraz rahim kasılmam olmuştu. Biliyorum hepsi normal olan şeyler ama kurtulamıyorum bu olumsuz düşüncelerden

Bide Doktora ultrasonu göstererek bu erkek demi diyorum. Doktorda dedi ki yani diyorsun erkek olsun da kız olanı önemli değil diye ayy resmen yerin dibine girdim
Hemen dedim hayır hocam kızlar kendini göstermiyor ya emin olmak istedim hahaha ayy gol yemiş gibi hissettim kendimi

Bide tam çıktım odadan sütyenimin çıt çıtları açılmadı mıı eve gelene kadar aklım göğüslerde bide acıyordu metroda el atamazdım allah'tan kabandan belli olmadı şükür ki zaten yapısı dik belli olmuyor

şimdi bir soru daha soracağım. ocaktan aldıktan hemen sonra mı mayasını koyuyoruz. yoksa soğumasını mı bekliyoruz :)
Ocaktan eğer tam mayalanma derecesinde aldıysan mayalayabilirsin. Ama biraz fazla ısıttıysan ortalama istenen değer 45-50 yazıyor intrrnette (ben 52 gibi mayalıyorum ) bu derecelere gelmesini beklemelisin
mutlaka haftasonu denicem. fırını ne kadar ısıtmak gerekiyor
Ben fırında mayalamıyorum kuzum onu arkadaşlar yanıtlar.

Reactions: kdv
Canım aynen öyle. Biz de bayıla bayıla olmadık bilmediğimiz aşıyı ama elimizdeki en iyi ihtimalin peşinden gitmek zorundayız. Herkes de en iyi olduğunu düşündüğü şeyi yapsın kimsenin de kimseye bir şey deme hakkı yok ona da katılıyorum, çünkü en nihayetinde kendi kararlarımız kendi hayatlarımızı etkiliyor başkasını değil Allah hepimizi korusun.
Yoğun bakımda bir ilaç vardı unuttum adını o tedaviyi son çare olarak uyguluyorlar aile kağıt imzalıyor kabul ediyor tüm riskleri. Ne kadar zor durumlar gerçekten

Ayyy gözünaydın maşallah kuzucuklara
Reçete bana anında SMS geliyor e nabıza da düşüyor

Ben kaynatmayıp ısıttığım için ocaktan alıyorum elimle kontrol ediyorum. İdeal sıcaklığa ulaşınca koyuyorsun mayasını

Reactions: kdv
Maclaren bebek arabası almayı düşünenler, e bebeğin 17 Aralık indirimi süper yaa.

Keşke korkularımı yenip alabilsem.

Travel set 5400’e geliyo, puset çıkınca kabin boy bastona dönüyo araba.

Hatta baston yatık da kullanılabildiğinden dolayı, ilk günden itibaren pusetsiz tek başına kullanılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…