Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar çok hastayım her yerim ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim yani ilaç filan kullanmak istemiyorum nasıl yapıyım bilmiyorum
Gripmisin canım neyin varrr
Bolbol dinlen ıhlamur iç limonlu çay yap sıcak şeyler iç ben 1 hafta anca iyileşmiştim

Gripmisin canım neyin varrr
Bolbol dinlen ıhlamur iç limonlu çay yap sıcak şeyler iç ben 1 hafta anca iyileşmiştim
Evet canım grip olmuşum valla ne ıhlamur nede çay yapicak halim yok ayağa kalkamıyorum eklemlerim çok kötü minoset ayrı kesici bir zararı olurmu ki içsem mi

Reactions: Jou
Çok şükürr ballıkuzumm

Evet canım grip olmuşum valla ne ıhlamur nede çay yapicak halim yok ayağa kalkamıyorum eklemlerim çok kötü minoset ayrı kesici bir zararı olurmu ki içsem mi
Hayırr minoset içme ama burdaki kızlar parol iç diyolardı yanlış hatırlamıyorsam onu içebilirsin
Eşine söyle tarif et yapar iki dklık birşey

Of
ff ne kötü olmuş benim 6. Senem çok şükür kaza yaşamadım, fırın tepsisinin üzerine havlu koyup kavanozları yerleştiriyorum kaymıyor öyle olunca, tepsiyle koyup çıkarıyorum fırından da

Canımm benimm çok şükürrr

maşallah maşallah gözünüz aydın oğluşunuz geliyor demek
rahatsızlığınız vardı geçen hafta herşey normale dönmüş mü ?

Kızlar çok hastayım her yerim ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim yani ilaç filan kullanmak istemiyorum nasıl yapıyım bilmiyorum
Canım ben de daha yeni hastalık atlatmış birisi olarak sana tavsiye edeceğim tek şey bol bol yatıp dinlenmen.
C vitamine aban abanabildiğin kadar. portakal suyu portakal mandalina limon allah ne verdiyse yiyip içmiştim.
ıhlamur içine bolca limonla
ve mucizevi çözüm olarak gördüğüm pekmezin içine tereyağ eritip ılınınca iç
deniz suyu alıp burnuna kullanabilirsin.
çok ağrın varsa parol içeblirsin
ve test yaptırman da fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…