Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar eşim çok ağır geçirdi ilkini . Çok hemde mart2020.

2 ay önce grip oldu test negatif cıktı fakat gittik antikor testi yaptırdık oda 45 gibi bir rakam cıktı. Asili misiniz dedi dr. O sebeple asi da olmadi. Antikor da kişiden kişiye değişiyormuş. Ne kadar agir gecirirsen antikot seviyen o kadar yuksek.

Agirdan kastim şu, eşim 25 gun hastanede 5 gun yoğun bakımda toplam 1 ay yattı ... ağzına sigara dahi sürmemiş biri. Ek hiç bir hastalığı yok. Bu tamamen kişinin bunyesiyle alakalı sanırım. etrafimizda 2.yi cok hafif atlayanlar var bizimde.

Eşim kuyumcu ustası,kuyumcukentte avrupa yakasinda bilen vardır. yurtdışı iletişimleri çok fazla. O sebeple bende mart2020 de evde otururken belki ilk 50 ye girip covit oldum. Asi ilaç vs yoktu o zaman. Ateşim cıktı eklem ağrısı parol içtim sadece. O zamanlar en zor dönemlerdi kimse bişey bilmiyor titreyerek düşerek olucez saniyordu herkes.. sokaga çıkma yasağı vardi esim hastanede ben 1 ay evde tek başıma kimsemiz yok. Çocuklara dışarısı yasak market vs herşey zordu. Allaha razı olsun arkadaşlarım defalarca alışveriş yapıp getirdiler. Zordu yazarken bile zor.

Biz asi düşünmüyoruz. Hele aktif salgın döneminde üretilen aşılar varyant ları arttırıyor tezi de ne yazik ki ortada.

Etrafımda asi olup vefat eden oldu asisiz vefat edende oldu aşılı olup pıhtı atan da. Her ikisi de var. D vitamininizi 90 düzeyinde tutuyoruz. Yaptıran da yaptırmayan da sağlığı için bunu istiyor Rabbimden herkese sağlık diliyorum asla kimseyi yaptırmıyor diye veya yaptırıyor diye aşağılamıyor cahil görmüyorum. Çok yeni bilinmez bi içerik.ben sadece güvenmiyorum. Tabi ki kaygılarım var herkes gibi ama sagliki yasamaya çalışıyoruz tevekkül edip Rabbime bırakıyoruz gerisini. Herkes kendi için en doğru kararı alır dilerim ki.

ayyyy ikiniz de harikasınız
o kadar cahilim ki kapakların sonradan kapatıldığını bile bilmiyordum hahahah
haftasonu denicem ve aşamalarımı tek tek atıcam :)
ama sanırım önce derece almam lazım nasıl anlıcam yoksa 52 - 55 arasına geldiğini hahaha :)
ayyy çok teşekkür ederim

Kızlar aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Ve ya ne zaman olacaksınız?
Doktorunuz ne önerdi?
Kuzum bende birinci dozu olduktan sonra hamile olduğumu öğrendim. Evde olduğum için çoğunlukta aşıyı geciktirmistim. Şimdi de hamileliğim dolayısıyla geciktiriyorum. Belki 7. Veya 8. Ayda ikinci dozu olurum . Doktorum ne derse artık.
Twitter da tam olarak ne okudun canım ben o kısmını kaçırmışım. sinovac için bir kaç bişey dediklerini hatırlıyor gibiyim ama.
Diğer ülkelerde kısıtlamalar daha fazlaymış aşısızlar sokağa çıkamıyouş markete gidemiyormus sanırım bence bizim ülke artık saldım çayıra mevlam kayıra. yurtdışında değilim bilmiyorum ama haberler bu şekilde.
Biontech aşısı içinde kısır ediyor diyorlardı aşıyı oldum iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Ya aslında bende pek güvenemiyorum aşıya ama Allah korusun yoğun bakımlık bir durum olsa orada daha fena ne ilaçlar verdikleri de belli değil. Abiminn arkadaşı yoğun bakıma girdi koronadan adam diyormuş ben bayginken ne ilaçlar dayadılar bilmiyorum. Ayrıca aradan kac ay geçti hala ciğerleri toplarmamiş.
Kuzum sütun ılımasını beklemeden mi mayaliyorsun

Şimdiden ellerine sağlık canım, bizle de paylaşırsın sonucu derece almadan önce küçük parmağımı daldırıyordum 7ye kadar sayarken yanma hissi gelirse tamam diyordum, bizim burda “7de ısırcak” derler bir de karıştırırken “benim elim değil Fatma anamızın eli” diyorum sanki daha bi güzel tutuyor, bu kısım tamamen enerji

Kuzum ben de madem öyle kendi tekniğimi anlatayım ben derecesiz yapıyorum. Tam eski usul benimki ama bazen tutuyor bazen sulu oluyor. Sütü kaynatıp ılımaya birakiyorum serçe parmağımi sütun içinde 10 sn tutabilirsem daha önceden dolaptan çıkardığım eski yogurdumu ılık sütle açıyorum daha sonrada tencereye aktarıyorum. Geceden yaptığım için üzerine havlu kapak sonrada sofra bezi ile sariyorum. Sabahta dolaba koyuyorum.

Çiğ sütten olmadığı için kaynatmıyorum canım, 52 dereceye ısıtıyorum, kavanozlara bölüştürüp kaldırana kadar 3-4 derece daha soğuyordur zaten. 52 derece benim ideal bulduğum sıcaklık 48e kadar yapan var. Daha soğuk olursa süt yoğurt cıvık oluyor ip gibi uzama oluyor

ayyy benim elim değil Fatam anamızın eli dediğim de benim de yaptığım her şey güzel oluyor hahah
eşimi aradım şimdi bulabilir misin gıda termometresi diye bakayım dedi. internette fiyatlar çok değişken 22 TL'ye bile var attığın termometre. Bulabilirsem aynı fiyatlara boşuna kargo parası vermem diye düşündüm :)
Eşim de napcan napcan termometreyi şef misin sen diyor hahahaha
Dedim yoğurt mayalarken kullancam. Heee tamam dedi.
Dedim sen bilirsin istersen 30 TL hallet bu işi. İstersen de 500 600 TL yoğurt mayalama makinesi alalım :)
İkisini de dene tarafını seç dedim hasfklajsdfklsşlak :)

sen kapakları hemen mi kapatıyorsun.
yoksa daha sonra mı
ay ne çok teknik varmış aghagag

Kızlarrr muane oldum, çok şükür ikiside iyiler
Cinsiyete baktı biri erkek diğeri kıza benziyor dedi erkek olan belliydi ayakları hep oynaktı
Kıza benziyor olan bebişte gayet sakindi dudakları büklüm büklüm hanım hanımcık uzanıyordu

Haftaya yine çağırdı bu kez beyinleri geriden gitmesin diye ilaç vereceğini belirtti sıkıntı yok sadece tedbir amaçlı veriyormuş. İlaç olarak demir hapı ve vitamin verdi

Hayy aksi reçeteyi kaybettim heyecandan e nabıza düşer demi kızlar

Darısı sizlerin başına inşallah güzel haberlerle

ay yok taş gibi olsun :)
benim de toxo negatif çıktı.
ben de marketten hazır süt alıp yaparım muhtemelen

e nabıza düşüyor kuzu ilaçlar bildiğim kadarıyla
ayyy hadi gözün aydın
1 kız 1 erkek Allahım ne muhteşemmmm

Yaaaaa kuzummm nasıl sevindimmm, dudaklarını yesinler ahh önce sağlıklı olsunlar tabi ama bir kız bir erkek tadından yenmez

gözün aydın iki mutluluk birden çok birinin kız birinin erkek olmasına çok sevindim

1 kız 1 erkek ayy maşallah çifte mutluluk gözünüz aydın sağlıklı olmaları dünyaya bedel tabiki

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın gerçekten karmaşık bir dönemdeyiz. Kafambir nebze o yüzden de karışık benimde Arkadaşın babası asılıydı ama vefat etti. Siz bir de en zor zamanlarinda yakalanmışsınız gerçekten. Zaten benim bildiğim kadarıyla hastalığı atlatanlarda aşıya gerek yokmus.
Herkesin kendi hayatı kendi tercihleri kimseyi asi oldu veya olmadı diye yargılamak kimsenin haddine değil zaten. umarım ne asi olanlara ne de olmayanlara bir sıkıntı yaratmaz su illet. Bir an önce bitse de dünyaca oh be desek.
sen kapakları hemen mi kapatıyorsun.
yoksa daha sonra mı
ay ne çok teknik varmış aghagag
Evet kuzum ama Gugubi nin tekniğini bende denicem
Canimmm kombo yapmissin maşallah çok sevindim yaaa. İyi olmalarına da çok sevindim. gözünAydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Amin.

Evet canim bazilari aşıya karsi ama ben olmayi düsünüyorum. Sonucta saglik bu ihmale gelmez. Yazarim olunca insallah

Ay hadi gözünüz aydın canım.
Ramzi amca yanılmadı desene.

Çok sevindim, gerçekten çok güzel ikiz olması. Hele bir de farklı cinsiyetler.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…