- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.661
Umarım asgari ücretlinin gözünü boyama girişimi karşılığını bulmaz.ya ama Özgür demirtaş bunu yıllardır söylüyor bu kadar müdahale edilmesin diye, bütün ekonomistler de hep uyardı ama sonu aşikârdı
asgari ücret n'olacak bakalım ama o da zaten daha gelmeden zamlarla eridi bile
Ücret ne kadar olmuş canım Recep Hoca?Kızlar bende Prof Recep Has hocaya ocak 18 e detaylı için randevu aldım. İnşallah sorunsuz atlatırız hepimiz. Detaylı için 20-22 haftalara randevu veriliyormuş.
Bana da bazen eşim bile batıyor ama sonra gittiği görevler yalnız uyuduğum zamanlar geliyor aklıma Balkız kendine gel diyorum gidip sırnaşıyorum bir de bu aralar adama ızdırap oldum zaten kıyamambenim de mesela onlar çok iyiler de ben çok huysuzum yaa
ben böyle aynı evde çok insan sevmiyorum kendi annemle de yapamıyorum valla iyi ki eşime sorun çıkarmıyorum
yatılı olayı 2 günü geçti mi benim hey heyler geliyoçok seviyorum ama aynı evde yapamıyorum ben de böyle değişik bi insanım
Ay acaba daha ne kadar sürecek böyle ki artık dolar 2-3-5 yükselmesini bile takip etmiyorum o kadar normallesti yani yarın 20oldu deseler ona sasirmicam artık asıl tepki göstermek lazımda nereye kime nasıl yaniya ama Özgür demirtaş bunu yıllardır söylüyor bu kadar müdahale edilmesin diye, bütün ekonomistler de hep uyardı ama sonu aşikârdı
Ben de rahatıma düşkünüm dediğin gibi 2 3 gün sonrası darlıyor beni. Başkasının takılmayacağı şeylere takılabiliyorum. Ama kürtaj sonrası hassas dönemde daha hassasiyet beklerken görmeyince kalbim kırıldı.benim de mesela onlar çok iyiler de ben çok huysuzum yaa
ben böyle aynı evde çok insan sevmiyorum kendi annemle de yapamıyorum valla iyi ki eşime sorun çıkarmıyorum
yatılı olayı 2 günü geçti mi benim hey heyler geliyoçok seviyorum ama aynı evde yapamıyorum ben de böyle değişik bi insanım
Birbirimizi iyi anlarızUmarım asgari ücretlinin gözünü boyama girişimi karşılığını bulmaz.
Sistem ve ekonomi politikası düzelmedikçe asgari ücret 5000 olsa ne olur ki dimi?
Memur açısından bakarsak işler hiç iyi değil gerçekten. Ben a grubu kadrodayım maaşlarımız b grubuna göre daha iyi şükür. Ama artık b grubu kadroya atanmak için insanlar kendini parçalıyor. Ve asgari ücretle aradaki makasın bu kadar daralmasını da adil bulmuyorum.
Umarım mutlak mutluluğa ulaşabileceğimiz günler gelir..
Hemen olucakmısınız kızlar covıd 3.dozu bana çıkmış aşı ama 20. Haftadan sonramı olsam bilemedim yarın bi doktora sorucam geçen gün kızımı doktora götürsüm ona sordum çocuk doktoruna 2 doz seni doğuma kadar idare eder sen bilirsin ama ıyıki aşılı kalmışsın dedi
Kızı korkutmayin ya belki çok iyi biridirEvet covid açılmış. Benim doktor randevum 28 aralıkta bunları detaylıca sorayım gittiğimde.
Kız 2 aylığına mı geliyorlarsen gerçek bir bordo berelisin karşim
Hadi yaaaa ben akıllı robot süpürge alacaktım iki gün sonra da kredi kartım kesilecek onu bekliyordumBen bugün sterilizatör aldım anlık bin liraya düşmüştü. Ben alır almaz satıcı 1500 yaptı fiyatı. Kargolamadı da iptal mi edecek napcak bilmiyorum. Yılbaşına falan kalmıcak bir gece ansızın misali.
Biz kurumda hibe veriyoruz, vatandaşların inşaat projeleri hep yarım kaldı. Diyorlar ki mal tedarik edemiyoruz, satmıyorlar. Piyasa bu durumda yani.
Aynen öyle abla yaya ama Özgür demirtaş bunu yıllardır söylüyor bu kadar müdahale edilmesin diye, bütün ekonomistler de hep uyardı ama sonu aşikârdı
Birbirimizi iyi anlarızilk işe başladığımda maaşım 1600 dolar civarıydı. Şu an eşimle toplam maaşımız bile o kadar etmiyor. Zaten hep bunu sorguluyorum. Bizi bu kadar etkilediyse asgari ücret ne yapıyor?
Bir gece ansızın Şafak operasyonuyla tutuklanmak istemediğim için daha fazla yorum yapmıyorum
Bu tetanoz konusunda benim kafam çok karışık.
2018 yılında korunma için sağlık ocağında iğne yaptırırken bana 2 doz tetanoz yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Hatta bir kart vermişlerdi orada yazıyordu ama evi talan ettim yok kartı bulamadım.
Doktoruma da sormayı unutuyorum. Üstünden epey vakit geçti ama o dönemde vurulduğum aşılara göre mi planlama yapılacak acaba?
Sağlık ocağına ilk gittiğimde 16.02.2022 için sana gün yazalım doktoruna sor bu konuyu demişti hemşire.
Canım yeni yıl fiyatı kredi kartıyla 1300, nakit 1200 tlÜcret ne kadar olmuş canım Recep Hoca?
Ben de burayı takip ediyorum, ben de sezeryan olacağım için muhtemelen haziran annesi olacam.Hoşgeldin gel tabi yaa.
Temmuz grubu da çok tatlıdır muhtemelen ama bizim burası bir başka tatlıhoşgeldin
Biraz heyecanlı bi topik burası. Biraz evham biraz panik çokca heyecan ve sevgiBen de burayı takip ediyorum, ben de sezeryan olacağım için muhtemelen haziran annesi olacam.-C-A-N-A-N- a da tahmin yaptırmıştım . Bizim grup da güzel de, bu grup da muhabbet daha çok ve güzel. Bayağı da bilgi topluyorum önceden
Hajjshshshs napalım tr şartlarıbuna çok sesli güldüm ahahaa
Tamamen aynı durum sürekli bunu konuşuyoruz eşimle.Birbirimizi iyi anlarızilk işe başladığımda maaşım 1600 dolar civarıydı. Şu an eşimle toplam maaşımız bile o kadar etmiyor. Zaten hep bunu sorguluyorum. Bizi bu kadar etkilediyse asgari ücret ne yapıyor?
Bir gece ansızın Şafak operasyonuyla tutuklanmak istemediğim için daha fazla yorum yapmıyorum
Nedemek canım inşallah sonucu hepimiz için çok güzel olurben her muayane öncesi, Nifty testi öncesi çok gerildim. Şimdi sırada bu var bunuda hayırlısıyla atlatalım
Anladım canım ben tek doz tetenoz ya olucam ya olmuycam belli değil 3 foz oldum daha önceden ama bu sene 6. Sene son dozun üstüne 5 sene dedi hemşire bi aor doktora ol derse tek doz yaparız dediBana çıkar çıkmaz ol dedi doktorum.
20 ve 24. haftada tetanoz var.
Ona göre planlamak lazım.
.
Bu stok yok gonderemiyoruz vs ile sipariş iptal edilemiyor yada ekstra yeni fiyattan olmuyor kızlar yasak tüketici mah. Başvurun diyolar stok yoksa satış yapmamaliydi paranın değer kaybıyla ya da ürünü alabiliyormussunuz haberlerde gösterdi dün demekki yapan çokKızı korkutmayin ya belki çok iyi biridir. Balkiz94 cici kız tavrını takın. Baktın ise yaramıyor tırnaklarını çıkar . Şaka kız şaka yapma öyle kalp kırmamaya çalış duasını al . Herkesin kötülüğü kendine yarın döner seni bulur Allah korusun. Ama iyilikten anlamayanları ara bozmaya çalışanları tenzih ediyorum tabi .
Hadi yaaaa ben akıllı robot süpürge alacaktım iki gün sonra da kredi kartım kesilecek onu bekliyordum
Aynen öyle abla ya
Kuzum buldum e nabızda varmış. Sağlık ocağında söyledikleri kadarıyla daha önceden tetenoz olduysak hamilelikte de ona göre bir doz yapılacakmış.Sistemde kayıtlı olması lazım aslında, tekrar neden yaptırasın ki?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?