Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Umarım asgari ücretlinin gözünü boyama girişimi karşılığını bulmaz.

Sistem ve ekonomi politikası düzelmedikçe asgari ücret 5000 olsa ne olur ki dimi?

Memur açısından bakarsak işler hiç iyi değil gerçekten. Ben a grubu kadrodayım maaşlarımız b grubuna göre daha iyi şükür. Ama artık b grubu kadroya atanmak için insanlar kendini parçalıyor. Ve asgari ücretle aradaki makasın bu kadar daralmasını da adil bulmuyorum.

Umarım mutlak mutluluğa ulaşabileceğimiz günler gelir..

Bana da bazen eşim bile batıyor ama sonra gittiği görevler yalnız uyuduğum zamanlar geliyor aklıma Balkız kendine gel diyorum gidip sırnaşıyorum bir de bu aralar adama ızdırap oldum zaten kıyamam

Ay acaba daha ne kadar sürecek böyle ki artık dolar 2-3-5 yükselmesini bile takip etmiyorum o kadar normallesti yani yarın 20oldu deseler ona sasirmicam artık asıl tepki göstermek lazımda nereye kime nasıl yani

Ben de rahatıma düşkünüm dediğin gibi 2 3 gün sonrası darlıyor beni. Başkasının takılmayacağı şeylere takılabiliyorum. Ama kürtaj sonrası hassas dönemde daha hassasiyet beklerken görmeyince kalbim kırıldı.

Yoksa 2 sene boyunca aynı apartmanda altlı üstlü yaşamıştık ve bir kez bile sıkıntı yaşamamıştık herkes şaşırıyordu.

Biraz kötü günde daha fazla anlayış bekledim ama onu göremedim diyelim.

Yoksa yapılan güzel şeyleri de unutmuyorum tabii, ama birlikte anlamış olduk çok uzun süre bir evde olmuyor

Birbirimizi iyi anlarız ilk işe başladığımda maaşım 1600 dolar civarıydı. Şu an eşimle toplam maaşımız bile o kadar etmiyor. Zaten hep bunu sorguluyorum. Bizi bu kadar etkilediyse asgari ücret ne yapıyor?

Bir gece ansızın Şafak operasyonuyla tutuklanmak istemediğim için daha fazla yorum yapmıyorum

Bana çıkar çıkmaz ol dedi doktorum.
20 ve 24. haftada tetanoz var.

Ona göre planlamak lazım.

.

Evet covid açılmış. Benim doktor randevum 28 aralıkta bunları detaylıca sorayım gittiğimde.

Kız 2 aylığına mı geliyorlar sen gerçek bir bordo berelisin karşim
Kızı korkutmayin ya belki çok iyi biridir . Balkiz94 cici kız tavrını takın. Baktın ise yaramıyor tırnaklarını çıkar . Şaka kız şaka yapma öyle kalp kırmamaya çalış duasını al. Herkesin kötülüğü kendine yarın döner seni bulur Allah korusun. Ama iyilikten anlamayanları ara bozmaya çalışanları tenzih ediyorum tabi.
Hadi yaaaa ben akıllı robot süpürge alacaktım iki gün sonra da kredi kartım kesilecek onu bekliyordum
Aynen öyle abla ya

buna çok sesli güldüm ahahaa

Sistemde kayıtlı olması lazım aslında, tekrar neden yaptırasın ki?

.

Hoşgeldin gel tabi yaa.
Temmuz grubu da çok tatlıdır muhtemelen ama bizim burası bir başka tatlı hoşgeldin
Ben de burayı takip ediyorum, ben de sezeryan olacağım için muhtemelen haziran annesi olacam. -C-A-N-A-N- a da tahmin yaptırmıştım. Bizim grup da güzel de, bu grup da muhabbet daha çok ve güzel. Bayağı da bilgi topluyorum önceden

Biraz heyecanlı bi topik burası. Biraz evham biraz panik çokca heyecan ve sevgi

Tamamen aynı durum sürekli bunu konuşuyoruz eşimle.

İlk evlendiğimizde gönlümüzce yaşayıp yılda 2 3 kez yurt dışı tatili, yurt içi tatili yapıyorduk. Gelirimiz dolar bazında gerçekten iyiydi. Şu an eriye eriye bir şey kalmadık. Ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa inşallah, nasıl yapacağız diye düşünüp duruyoruz. Bir çok alışkanlığımız lüks haline geldi.

Allah asgari ücretlinin yardımcısı olsun. Umarım düzelir bir gün. Düzelmek için de aklımız başına gelir.

Şu an Daha konuşacak çok şey var da dediiğin sebepten ve burası da çok yeri olmadığından daha fazla uzatmayayım.

Güzel yarınlara

Bana çıkar çıkmaz ol dedi doktorum.
20 ve 24. haftada tetanoz var.

Ona göre planlamak lazım.

.
Anladım canım ben tek doz tetenoz ya olucam ya olmuycam belli değil 3 foz oldum daha önceden ama bu sene 6. Sene son dozun üstüne 5 sene dedi hemşire bi aor doktora ol derse tek doz yaparız dedi Covıdı de olmadı 17.hafta için soruyım doktora 4. Ay bitmiş oluyor en azından

Bu stok yok gonderemiyoruz vs ile sipariş iptal edilemiyor yada ekstra yeni fiyattan olmuyor kızlar yasak tüketici mah. Başvurun diyolar stok yoksa satış yapmamaliydi paranın değer kaybıyla ya da ürünü alabiliyormussunuz haberlerde gösterdi dün demekki yapan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…