Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende 2018 de tek doz tetanoz olmuşum ama ne olur bilemedim yine benim tam olur herhalde. Covid aşısı da açılmış tetanozu ne zaman olacağız ki beni sağlık ocağı 2 Ocakta çağırmıştı
Ahh bal mısın sen
Evet 1500 km den geliyorlar 2,5 yıldır evliyiz ilk defa gelecekler nasıl olacak bende merakla bekliyorum
yatıya geliyolar di mii

ayy bayılıciğimmm bana noluyosa yatılı duyunca bana bişiler oluyo
Kız ne yatısı adamlar 2 aylığına geliyor hunilerim hazır

Sorayım bir sonraki randevuda ben de.
2 doz yaptırdım diye hatırlıyorum ama emin de değilim.
O dönem istanbulda yaşıyordum oradaki sağlık ocağını arasam teyit ederler mi acaba kayıtlardan

Kendi sağlık ocağına sorarsan onlar söylüyorlar canım kayıtlı oluyor çünkü sistemde

Evet covid açılmış. Benim doktor randevum 28 aralıkta bunları detaylıca sorayım gittiğimde.

Kız 2 aylığına mı geliyorlar sen gerçek bir bordo berelisin karşim

Kizlar faiz düşmüş asgari ücret açıklanıyor zamlara hazır mıyız yoksa yılbaşına mı kalır ne diyorsunuz?
Ben bugün sterilizatör aldım anlık bin liraya düşmüştü. Ben alır almaz satıcı 1500 yaptı fiyatı. Kargolamadı da iptal mi edecek napcak bilmiyorum. Yılbaşına falan kalmıcak bir gece ansızın misali.

Biz kurumda hibe veriyoruz, vatandaşların inşaat projeleri hep yarım kaldı. Diyorlar ki mal tedarik edemiyoruz, satmıyorlar. Piyasa bu durumda yani.

Ben şimdilik sakinim zaten hamileyim diye çok da üstüme gelmezler diye düşünüyorum hatta şimdilik iyi bile olabileceğini düşünüyorum şikayet ettiğim zaman tekrar konuşalım
İyi olabilir baya aslında benim kv de yaklaşık iki ay kaldı o varken prensesler gibiydim gitti perişan oldum.
Sana da yardım eder elinden tutar bence

Evet covid açılmış. Benim doktor randevum 28 aralıkta bunları detaylıca sorayım gittiğimde.

Kız 2 aylığına mı geliyorlar sen gerçek bir bordo berelisin karşim
Hiç evime gelmediler kız nasıl olacak bilmiyorum ki ama kayınvalidem yemek bile yapmaz öyle rahat. Önyargılı olmamaya çalışacağım bakalım şimdilik öyle bir soylenti var ama zaten 1 ay sonra 15 tatil var belki o zaman dönerler

İyi olabilir baya aslında benim kv de yaklaşık iki ay kaldı o varken prensesler gibiydim gitti perişan oldum.
Sana da yardım eder elinden tutar bence
Hıh bak bende bunu umut ediyorum şu an telefondan falan prenses gibi davranıyorlar gelince de aynı şekilde davranacaklar diye bir beklentideyim

Telefonda felan nasılsınız ? Orda iyiseniz iyi olur. Biraz da nazlan kayınvaliden naz çeken biriyse annecim annecim canım şunu çekiyor bunu istiyor torunun tam bir homini gırtlak de. Yemeği kitle
Kendi sağlık ocağına sorarsan onlar söylüyorlar canım kayıtlı oluyor çünkü sistemde
Aynen kuzum ona kendimizde bakabiliuoruz asi takvimi diye bir sayfa var ordan göz atabilirsiniz. karaca3443
öff bi gözüm de orada aynen faiz düştü ama dolar euro düşmedi ki

valla içim acıyo
Abla zaten tam tersi bir oran söz konusu faiz düştükçe dolar artar. Faiz artarsa bankaların kredi puanları yükselir anlayacağın iki ucu da değnek.

Şaka bir yana gerçekten bazen iyi de olabilir. Öyle örnekler de çıkıyor. Umarım çok güzel geçer sana da mis gibi bakarlar

Benim 10 günlük misafir etme sürecim çok güzel sonuçlanmadı. 4 senelik kaliteli gelin çizgimi bir tık bozmuş olabilirim ama gerçekten ben haklıydım emin olabilirsiniz

Kürtaj sonrası kendilerinin üstüne evime elti dayı toplayıp doğru düzgün de iş yapmamıştı kendisi. Orada anladım 4 senedir kızım kızım bir eve girince olmadı hiç kızım şu an seviyeli bir ilişki sürdürüyoruz bakalım.

Ay kaynana dedikodusu yapasım varmış sen önyargılı olma lütfen. Güzel geçsin inşallah

ya ama Özgür demirtaş bunu yıllardır söylüyor bu kadar müdahale edilmesin diye, bütün ekonomistler de hep uyardı ama sonu aşikârdı
asgari ücret n'olacak bakalım ama o da zaten daha gelmeden zamlarla eridi bile

Zaten 3 gün çalışıyorum kaldığı evde de bir şeyler yapar herhalde düşük tehlikem olduğunu da biliyor o yüzden iyi geçecek inşallah
Biz memlekete gittiğimiz zaman 20 gün kaldığımız oldu kayınvalidede onda bir problem yok ben şimdi benim evimde nasıl olur diye düşünüyorum
Umarım güzel geçer gerçi uzuuun zaman sürecek ama illaki bir luk çıkar biliyorum

benim de mesela onlar çok iyiler de ben çok huysuzum yaa

ben böyle aynı evde çok insan sevmiyorum kendi annemle de yapamıyorum valla iyi ki eşime sorun çıkarmıyorum

yatılı olayı 2 günü geçti mi benim hey heyler geliyo çok seviyorum ama aynı evde yapamıyorum ben de böyle değişik bi insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…