- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.641
Bende 2018 de tek doz tetanoz olmuşum ama ne olur bilemedim yine benim tam olur herhalde. Covid aşısı da açılmış tetanozu ne zaman olacağız ki beni sağlık ocağı 2 Ocakta çağırmıştıBu tetanoz konusunda benim kafam çok karışık.
2018 yılında korunma için sağlık ocağında iğne yaptırırken bana 2 doz tetanoz yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Hatta bir kart vermişlerdi orada yazıyordu ama evi talan ettim yok kartı bulamadım.
Doktoruma da sormayı unutuyorum. Üstünden epey vakit geçti ama o dönemde vurulduğum aşılara göre mi planlama yapılacak acaba?
Sağlık ocağına ilk gittiğimde 16.02.2022 için sana gün yazalım doktoruna sor bu konuyu demişti hemşire.
Ahh bal mısın senSevgiyi bilen insanlarsa gözünAydın kuzum. Değilse de yapacak bişey yok artık en azından sana da değişiklik olur farklı insan görmek insana iyi geliyor. Hatırladığım kadarıyla ailen uzaktaydı birde. Ama senin gibi balkizi da sevmeyen ölsün
Kız ne yatısı adamlar 2 aylığına geliyoryatıya geliyolar di mii
ayy bayılıciğimmm bana noluyosa yatılı duyunca bana bişiler oluyo
Sorayım bir sonraki randevuda ben de.
2 doz yaptırdım diye hatırlıyorum ama emin de değilim.
O dönem istanbulda yaşıyordum oradaki sağlık ocağını arasam teyit ederler mi acaba kayıtlardan
Kizlar faiz düşmüş asgari ücret açıklanıyorzamlara hazır mıyız yoksa yılbaşına mı kalır ne diyorsunuz?
Tetonoz mu kuzum?
Bende sevdiğim insan olunca sıkıntı yok ama sevmediğim olunca ama ben yok ama ben igh iiii
Kız ne yatısı adamlar 2 aylığına geliyorhunilerim hazır
Ben şimdilik sakinim zaten hamileyim diye çok da üstüme gelmezler diye düşünüyorum hatta şimdilik iyi bile olabileceğini düşünüyorumsinirlerim bozuldu
Evet covid açılmış. Benim doktor randevum 28 aralıkta bunları detaylıca sorayım gittiğimde.Bende 2018 de tek doz tetanoz olmuşum ama ne olur bilemedim yine benim tam olur herhalde. Covid aşısı da açılmış tetanozu ne zaman olacağız ki beni sağlık ocağı 2 Ocakta çağırmıştı
Ahh bal mısın sen
Evet 1500 km den geliyorlar 2,5 yıldır evliyiz ilk defa gelecekler nasıl olacak bende merakla bekliyorum
Ben bugün sterilizatör aldım anlık bin liraya düşmüştü. Ben alır almaz satıcı 1500 yaptı fiyatı. Kargolamadı da iptal mi edecek napcak bilmiyorum. Yılbaşına falan kalmıcak bir gece ansızın misali.Kizlar faiz düşmüş asgari ücret açıklanıyorzamlara hazır mıyız yoksa yılbaşına mı kalır ne diyorsunuz?
Nedemek canım inşallah sonucu hepimiz için çok güzel olurAaa, çok teşekkür ederi canım.
Ona göre alırız randevuyu.
.
Evet covid açılmış. Benim doktor randevum 28 aralıkta bunları detaylıca sorayım gittiğimde.
Kız 2 aylığına mı geliyorlarsen gerçek bir bordo berelisin karşim
İyi olabilir baya aslındaBen şimdilik sakinim zaten hamileyim diye çok da üstüme gelmezler diye düşünüyorum hatta şimdilik iyi bile olabileceğini düşünüyorumşikayet ettiğim zaman tekrar konuşalım
Hiç evime gelmediler kız nasıl olacak bilmiyorum kiEvet covid açılmış. Benim doktor randevum 28 aralıkta bunları detaylıca sorayım gittiğimde.
Kız 2 aylığına mı geliyorlarsen gerçek bir bordo berelisin karşim
Bir inat uğruna ya rab ne güneşler batıyoröff bi gözüm de orada aynen faiz düştü ama dolar euro düşmedi ki
valla içim acıyo
Hıh bak bende bunu umut ediyorum şu an telefondan falan prenses gibi davranıyorlar gelince de aynı şekilde davranacaklar diye bir beklentideyimİyi olabilir baya aslındabenim kv de yaklaşık iki ay kaldı o varken prensesler gibiydim gitti perişan oldum.
Sana da yardım eder elinden tutar bence
Telefonda felan nasılsınız ? Orda iyiseniz iyi olur. Biraz da nazlan kayınvaliden naz çeken biriyse annecim annecim canım şunu çekiyor bunu istiyorBende 2018 de tek doz tetanoz olmuşum ama ne olur bilemedim yine benim tam olur herhalde. Covid aşısı da açılmış tetanozu ne zaman olacağız ki beni sağlık ocağı 2 Ocakta çağırmıştı
Ahh bal mısın sen
Evet 1500 km den geliyorlar 2,5 yıldır evliyiz ilk defa gelecekler nasıl olacak bende merakla bekliyorum
Aynen kuzum ona kendimizde bakabiliuoruz asi takvimi diye bir sayfa var ordan göz atabilirsiniz.Kendi sağlık ocağına sorarsan onlar söylüyorlar canım kayıtlı oluyor çünkü sistemde
Abla zaten tam tersi bir oran söz konusu faiz düştükçe dolar artar.öff bi gözüm de orada aynen faiz düştü ama dolar euro düşmedi ki
valla içim acıyo
Şaka bir yana gerçekten bazen iyi de olabilir. Öyle örnekler de çıkıyor. Umarım çok güzel geçer sana da mis gibi bakarlarHiç evime gelmediler kız nasıl olacak bilmiyorum kiama kayınvalidem yemek bile yapmaz öyle rahat. Önyargılı olmamaya çalışacağım bakalım şimdilik öyle bir soylenti var ama zaten 1 ay sonra 15 tatil var belki o zaman dönerler
Telefonda felan nasılsınız ? Orda iyiseniz iyi olur. Biraz da nazlan kayınvaliden naz çeken biriyse annecim annecim canım şunu çekiyor bunu istiyortorunun tam bir homini gırtlak de. Yemeği kitle
Aynen kuzum ona kendimizde bakabiliuoruz asi takvimi diye bir sayfa var ordan göz atabilirsiniz.karaca3443
Abla zaten tam tersi bir oran söz konusu faiz düştükçe dolar artar.Faiz artarsa bankaların kredi puanları yükselir anlayacağın iki ucu da değnek.
Zaten 3 gün çalışıyorum kaldığı evde de bir şeyler yapar herhalde düşük tehlikem olduğunu da biliyor o yüzden iyi geçecek inşallahTelefonda felan nasılsınız ? Orda iyiseniz iyi olur. Biraz da nazlan kayınvaliden naz çeken biriyse annecim annecim canım şunu çekiyor bunu istiyortorunun tam bir homini gırtlak de. Yemeği kitle
Aynen kuzum ona kendimizde bakabiliuoruz asi takvimi diye bir sayfa var ordan göz atabilirsiniz.karaca3443
Abla zaten tam tersi bir oran söz konusu faiz düştükçe dolar artar.Faiz artarsa bankaların kredi puanları yükselir anlayacağın iki ucu da değnek.
Biz memlekete gittiğimiz zaman 20 gün kaldığımız oldu kayınvalidede onda bir problem yok ben şimdi benim evimde nasıl olur diye düşünüyorumŞaka bir yana gerçekten bazen iyi de olabilir. Öyle örnekler de çıkıyor. Umarım çok güzel geçer sana da mis gibi bakarlar
Benim 10 günlük misafir etme sürecim çok güzel sonuçlanmadı. 4 senelik kaliteli gelin çizgimi bir tık bozmuş olabilirimama gerçekten ben haklıydım emin olabilirsiniz
Kürtaj sonrası kendilerinin üstüne evime elti dayı toplayıp doğru düzgün de iş yapmamıştı kendisi. Orada anladım 4 senedir kızım kızım bir eve girince olmadı hiç kızımşu an seviyeli bir ilişki sürdürüyoruz bakalım.
Ay kaynana dedikodusu yapasım varmış sen önyargılı olma lütfen. Güzel geçsin inşallah
Şaka bir yana gerçekten bazen iyi de olabilir. Öyle örnekler de çıkıyor. Umarım çok güzel geçer sana da mis gibi bakarlar
Benim 10 günlük misafir etme sürecim çok güzel sonuçlanmadı. 4 senelik kaliteli gelin çizgimi bir tık bozmuş olabilirimama gerçekten ben haklıydım emin olabilirsiniz
Kürtaj sonrası kendilerinin üstüne evime elti dayı toplayıp doğru düzgün de iş yapmamıştı kendisi. Orada anladım 4 senedir kızım kızım bir eve girince olmadı hiç kızımşu an seviyeli bir ilişki sürdürüyoruz bakalım.
Ay kaynana dedikodusu yapasım varmış sen önyargılı olma lütfen. Güzel geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?