- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.621
Bu tetanoz konusunda benim kafam çok karışık.Aaa, süper.
6 aydı, 3 aya indirmişler demek ki.
Bu çok daha iyi.
Arasında 3-4 hafta olması lazım diyorlar canım.
Ama tetanoz 2 doz, onların arasında da 4 hafta istiyorlar.
Yani mümkünse tetenozdan önce olsak daha iyi.
.
Kuzum kafanı çok kurcalama bence deYas 27 canım doğumda 28 olacak.
Papp a normal değer 1,88 papp a mom 0,51 çıktı ondan çekindim biraz ama sanırım normal değer 0,50 nin altında olursa sıkıntı oluyormuş
Ultrason bulguları normal
Kombine risk:1/8800 küsur
Yas riski:1/1126 gibi bir şey
İkili test:1/1499 çıktı
Nifty yaptırsam mi bilemiyorum
Ay kizlar bu kulağını dayayıp duyma oltyini benim kayinvaldem deniyo çok komik gelio benim kocam yapmadi daha eller sever sadece bende yani temas çok seven biri de değilim de ayip olmasın diye bişey demiyorum dur dur diyo eğilip kulağını karnıma koyuyo biraz duyuluo sanki diyoBenim doktorum neden istemedi. Ya benim doktor çok mu rahat acaba.
Kız birine sen birine koca bakar. Baktım olmuyor annen gelir. Hamileliğin tadını çıkarmaya bak kuzum hiç düşünme onlarıbelki bakarsın akıllı uslu evlatların olur kimseye gerek duymazsin
Allah kolaylığını verir kuzum hiiiic sıkıntı etme.
Kuzum aslında çok yüksek değil sinir 120 diye biliyorum ben ama gebelik söz konusu olunca belki durum farklı olabilir. Yine de dikkatli olmakta yarar var bende tuzu ayarlayamiyorum napim tuzu seviyorum.
Hahahahah ben dün steteskop dedim. Ondan mı çıktı ki acaba kız?Neyse ki @MC06 sağolsun bu fikirden vazgeçirdi geri. Zaten kocalar kulaklariyla duyarlarmis birkaç haftaya. Yalnız benim eşim karnıma elini koyamıyor ya çok korkuyor buna hazır değilim deyip duruyor .
Valla kuzum bende bekliyorum sağlık ocağından dönüş olmazsa haftaya kendim gidicem. Havalarda kapalı gidiyor. Hiç cikasim yok biyere valla.
Lierac mustela biooil. Ben daha başlamadım valla. Malum kremler pahalı olunca
Hahaha benimki de ne konuşuyorsunuz yine diye merak ediyor? Napsin ben okurken yazışmaları gülersem o da merak eder. Bu kadın neye gülüyor acaba diye
Hoşgeldin canım. Yalnız gevezeyiz çok haberin olasonra vay efendim ben yapamam ben edemem. Bir de bağımlılık yapıyoruz
Allah korusun kız. Yaşında ne varmış. İnsanlar eskiden 50 de doguruyormus
Ayy Rabbim emeklerinizin karşılığında size baldan tatlı evlatlar versin valla.bende ablamdan biliyorum gerçekten zor. O da 8. Aya kadar göbekten yapmıştı. Son ay bıraktırdı galiba doktoru.
4 te tatlım daha gitmedim :) heyecanlıyım asırıııAllah tan hamileyiz herşey hak bize
Summer senin randevu noldu canım ?
Canım çok sevindim gözünAydın bak sıkıntı ettiğine değmedi gördün mü?Doktorunu ara sor sonuçlar gelms diye bana kız gibi geldi çünkü benimde böyleydi ama Dr duymak daha iyi. ben öyle yapmıştım o da söylemişti.
Şu karnından konuşanlar oluyor ya bazen aslında öyle bir özellik olacakAy kizlar bu kulağını dayayıp duyma oltyini benim kayinvaldem deniyo çok komik gelio benim kocam yapmadi daha eller sever sadece bende yani temas çok seven biri de değilim de ayip olmasın diye bişey demiyorum dur dur diyo eğilip kulağını karnıma koyuyo biraz duyuluo sanki diyoçocuk gibi davranıyo kadın bı görseniz
Güzel haberler getir bize kuzum4 te tatlım daha gitmedim :) heyecanlıyım asırııı
Evet kuzum haa Özge bu arada misafirlerim geliyor bu seferKuzum kafanı çok kurcalama bence de. Kötü bişey olsa emin ol doktor o riski almaz ve pat diye söyler yüzüne. Bende ozim84 e çok katılıyorum git bebisine ciciler al oraya vereceğin parayla. Zaten fetal test sadece genetik rahatsızlıkları tarıyor. E seninde sonuçlarında sıkıntı yok. Detaylı ultrason daha önemli gibi bence. Orda bütün organları ile ilgili bilgi sahibi olacağız.
Aralarında 1 ay olsun dedi benim doktorumKızlaaar 3 ayı dolduranlara covid aşısı açılmış, eşim şimdi oluyor. Ben de 25inde doktoruma danışıp olmak istiyorum ama burda tetanoz aşısı ile arasındaki süreyi belirtmişti bir arkadaşımız, onu kaydetmeyi unutmuşumNe kadar beklememiz gerekti?
tabikii kii inşallahhhGüzel haberler getir bize kuzumhabersiz bırakma bizi de
ikili test olmayacağım ama ense kalınlığına falan bakacaklar sağlıkla gelsin inşallah tek duam buuGüzel haberler getir bize kuzumhabersiz bırakma bizi de
Bu tetanoz konusunda benim kafam çok karışık.
2018 yılında korunma için sağlık ocağında iğne yaptırırken bana 2 doz tetanoz yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Hatta bir kart vermişlerdi orada yazıyordu ama evi talan ettim yok kartı bulamadım.
Doktoruma da sormayı unutuyorum. Üstünden epey vakit geçti ama o dönemde vurulduğum aşılara göre mi planlama yapılacak acaba?
Sağlık ocağına ilk gittiğimde 16.02.2022 için sana gün yazalım doktoruna sor bu konuyu demişti hemşire.
Ay kizlar bu kulağını dayayıp duyma oltyini benim kayinvaldem deniyo çok komik gelio benim kocam yapmadi daha eller sever sadece bende yani temas çok seven biri de değilim de ayip olmasın diye bişey demiyorum dur dur diyo eğilip kulağını karnıma koyuyo biraz duyuluo sanki diyoçocuk gibi davranıyo kadın bı görseniz
Sevgiyi bilen insanlarsa gözünAydın kuzumEvet kuzum haa Özge bu arada misafirlerim geliyor bu seferkayınvalide kayınpeder biletleri alındı yarın yola çıkıyorlar.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım4 te tatlım daha gitmedim :) heyecanlıyım asırııı
Canım e nabızda bende şöyle yazıyor bi bak belki sende tarih vardırBu tetanoz konusunda benim kafam çok karışık.
2018 yılında korunma için sağlık ocağında iğne yaptırırken bana 2 doz tetanoz yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Hatta bir kart vermişlerdi orada yazıyordu ama evi talan ettim yok kartı bulamadım.
Doktoruma da sormayı unutuyorum. Üstünden epey vakit geçti ama o dönemde vurulduğum aşılara göre mi planlama yapılacak acaba?
Sağlık ocağına ilk gittiğimde 16.02.2022 için sana gün yazalım doktoruna sor bu konuyu demişti hemşire.
Sorayım bir sonraki randevuda ben de.Bende 2 doz yaptırmıştım sadece bir doz yaptırman yeterli dedi doktorum canım
Evet kuzum haa Özge bu arada misafirlerim geliyor bu seferkayınvalide kayınpeder biletleri alındı yarın yola çıkıyorlar
Yaa asla aklıma gelmemesi pekiCanım e nabızda bende şöyle yazıyor bi bak belki sende tarih vardır
Tetonoz mu kuzum?Bende 2 doz yaptırmıştım sadece bir doz yaptırman yeterli dedi doktorum canım
Bende sevdiğim insan olunca sıkıntı yok ama sevmediğim olunca ama ben yok ama ben igh iiiiben de hiç temas sevmiyorum vallaa
Resmen bir daral geldi bana da şu anyatıya geliyolar di mii
ayy bayılıciğimmm bana noluyosa yatılı duyunca bana bişiler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?