Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu tetanoz konusunda benim kafam çok karışık.

2018 yılında korunma için sağlık ocağında iğne yaptırırken bana 2 doz tetanoz yapmışlardı diye hatırlıyorum.

Hatta bir kart vermişlerdi orada yazıyordu ama evi talan ettim yok kartı bulamadım.

Doktoruma da sormayı unutuyorum. Üstünden epey vakit geçti ama o dönemde vurulduğum aşılara göre mi planlama yapılacak acaba?

Sağlık ocağına ilk gittiğimde 16.02.2022 için sana gün yazalım doktoruna sor bu konuyu demişti hemşire.

Kuzum kafanı çok kurcalama bence de . Kötü bişey olsa emin ol doktor o riski almaz ve pat diye söyler yüzüne. Bende ozim84 e çok katılıyorum git bebisine ciciler al oraya vereceğin parayla. Zaten fetal test sadece genetik rahatsızlıkları tarıyor. E seninde sonuçlarında sıkıntı yok. Detaylı ultrason daha önemli gibi bence. Orda bütün organları ile ilgili bilgi sahibi olacağız.

Ay kizlar bu kulağını dayayıp duyma oltyini benim kayinvaldem deniyo çok komik gelio benim kocam yapmadi daha eller sever sadece bende yani temas çok seven biri de değilim de ayip olmasın diye bişey demiyorum dur dur diyo eğilip kulağını karnıma koyuyo biraz duyuluo sanki diyo çocuk gibi davranıyo kadın bı görseniz

4 te tatlım daha gitmedim :) heyecanlıyım asırııı

Şu karnından konuşanlar oluyor ya bazen aslında öyle bir özellik olacak sen bak o zaman komediye

Evet kuzum haa Özge bu arada misafirlerim geliyor bu sefer kayınvalide kayınpeder biletleri alındı yarın yola çıkıyorlar

Aralarında 1 ay olsun dedi benim doktorum

Bende 2 doz yaptırmıştım sadece bir doz yaptırman yeterli dedi doktorum canım

ben de hiç temas sevmiyorum vallaa

Evet kuzum haa Özge bu arada misafirlerim geliyor bu sefer kayınvalide kayınpeder biletleri alındı yarın yola çıkıyorlar.
Sevgiyi bilen insanlarsa gözünAydın kuzum. Değilse de yapacak bişey yok artık en azından sana da değişiklik olur farklı insan görmek insana iyi geliyor. Hatırladığım kadarıyla ailen uzaktaydı birde. Ama senin gibi balkizi da sevmeyen ölsün

Canım e nabızda bende şöyle yazıyor bi bak belki sende tarih vardır

Eklentiler

• 85309F73-4861-40FC-A11A-B4D7EBDC8C3B.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 56
Bende 2 doz yaptırmıştım sadece bir doz yaptırman yeterli dedi doktorum canım
Sorayım bir sonraki randevuda ben de.
2 doz yaptırdım diye hatırlıyorum ama emin de değilim.
O dönem istanbulda yaşıyordum oradaki sağlık ocağını arasam teyit ederler mi acaba kayıtlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…