Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa hiç düşünmemiştim.İlaç aldıktan yarım saat sonra oldu cidden.Regenesis max almıştım midemi bulandırıyor gerçekten içerken belkide ondandır
Yeni mi içmeye başladın?
Ben demirle imom a başladım 3.gündü sanırım kötü oldum bıraktım.

Seninki vitamin mi regenesis?

evet canım koyduk. Günce olacak inşallah
isim konuşmuştuk da evsat tı o benim seçtiğimi konuşmamıştık
Günce ısındım
Evsat evet hatırladım ahsshhse baktım da Arapçada orta kısımda yer alan demekmiş. Hmmmm 3. Çocuğu da yapın mesajı aldım ben
Canım gözünaydın Maşallah kuzucuğa. Erkeğe benziyor dediyse kesin erkektir

Dr diğer ilaçlarla vermişti ne kadar tuttu artık bilmiyorum zâten gebelik aklımı eritti hatirlamiyorum
Aa benden bir tane daha varmış sevindim Eskiden cin gibiydim herşeye yetişir herkese koşar işinin hakkından gelirdim ama eskiden gebelikle beraber bana bişeyler oldu herşeyi unutuyorum hemen yoruluyorum aniden uyku bastırıyor eşime geçen gün Ben artık Gizem değilim bana artık ayşe de çünkü kendime yabancılaştım dedim

Hiic içimden gecmedi erkek hep kız hissediyordım ruyamda bile kız cocugu görüyordım sasırdım

Yeni mi içmeye başladın?
Ben demirle imom a başladım 3.gündü sanırım kötü oldum bıraktım.

Seninki vitamin mi regenesis?
Evet multivitamin yazıyor balık yağı vs içeriyor doktorum vermişti aslında 3 hafta oldu kullanalo ama bilemedim.Gebelikte her an her şey oluyor sanırım

Aramıza hoşgeldin bir erkek anası daha sanırım

Günaydın kızlar sizlere bir sorum olucak ya çatlak kremini kaçıncı haftada kullanılmaya başlanması ve önereceğiniz bir marka var mı
Canım cilt tipinle alakalı en iyisini kullanıp çatlayan da var. Kullanamayıp çatlamayan da. Bir de genetik diyorlar inanmıyorum annemin karnı harita gibi bende çatlama olmadı çok şükür. Duşta en son çıkarken bebe yağı sürüp durulanıyorum.Sabah akşam da badem yağı varsa elimde onu, vazelin varsa o, hindistan cevizi yağı varsa da onu kullandım. 1 kutu da bio oil çatlak yağı kullandım.Genelde vazelin kullandım. Maksat deriyi nemlendirmek çok pahalı kremlere gerek yok.Bunda da aynısını yapıcam.

**Badem yağı kullanacak olanlar eski bir pijamanızı feda edin çünkü ne kokusu ne de lekesi geçmiyor.Birde çok kullanmamak lazım kıllanma yapıyormuş.

evet canım koyduk. Günce olacak inşallah
isim konuşmuştuk da evsat tı o benim seçtiğimi konuşmamıştık
Ya ben şimdi senin çocuğu evsat olarak hatırlıyordum değişmesi zor olucak grupta evsat mi desek napsak

benim de iki tarafı da mor hep yandan çekiyorum yine de morluk görünüyo bi de doğurana kadar devam bu iğne
Kuzum acıyan yerlere yapmayın iğneyi.Yağ kütlesini deriyi iyice sıkıştırarak vurun.Benim yanlışlıkla kılcala gelen yerler morardı (kanama olanlar)sadece.Yoksa ne acı ne de morarma var.Sanırım yanlış mı vuruyorsunuz?

Sağlıklı olmasına çok sevindim allah hayırlı evlat versinde inşallah

Ayy ben hele temizlik manyağı olan benn artık bulaşıkları yerleştirirken bile belim tutuluyor dün botlarımın bağcıklarını bağlarken nefes nefese kaldım ateş bastı beni ağlasam mı gülsem mi bilemedim hahahah

Eşim evdeyken elimi bazen karnıma koyup eşime bakıyorum eşim de diyor yine elini karnına koydu yani ben elimi karnıma koyup hep söylenirim ya onu kast ediyor

Olabilir kuzum, yaşla alakalıdır belki.

Benim yaş 37, sana bu yaştan sonra daha ne tahlili, direkt tedaviye başlayalım diye düşünüp şeker aleti aldırmış olabilir doktor.

.
Aynıymış yaşlarımızSana şeker aleti al diyen dr nasıl 2 ayda bir tahlil ister o da ilginç

Saglikocaginda gidipn TSH dahil baktirabilirsin canım doktor istemezse diye hatta için rahat eder çünkü ben özel hast. Gittiğim için testlerde ekstra sürekli olunca tutuyor diye gidip saglikocaginda yaptırıyorum kontrol amaçlı gebelikte bişey demiyolar bakiolar hemen sonuçları iki dr. Da değerlendirir farklı bişey çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…