Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hazır evdeyken yarın giderim belki sağlık ocağında yapıyorlarsa yaptırayım canım. Kontrole gittiğimde de doktoruma söylerim. Teşekkürler

Aaa ilk defa benim gibi 0,6’lık vurulan biri gördüm.
Neye göre 2 tane verdi sana?

karaca3443 nın yaptırdığı testi mi yaptılar doz ayarı için?

.
Canım dozu kiloya göre veriyorlar.
İlkler başka işte adam şimdi hiçbirşey yapmıyorSöylenirsem ancak yapıyorHalin yoksa çocuğu annemler gelsin alsın dinlen. Anneme derim yemeği de yapar diyor şimdiIlkinde öylemiydi kendi hazırlıyordu ☹

Benimde o değerde çıktı hemen ilaç başladı doktor. Dahileye gidip baktırmıştım. 2 ayda birde kontrole gidiyorum bence endokrine yada dahiliye ye bi görün canım

sıkıştırarak da yapıyorum halbuki yaa hiç anlamadım başlarda morarma yoktu ama galiba artık üst üste geliyo

Benimde o değerde çıktı hemen ilaç başladı doktor. Dahileye gidip baktırmıştım. 2 ayda birde kontrole gidiyorum bence endokrine yada dahiliye ye bi görün canım
Of işte sordum yüksek değil mi ilaca başlamıcaz mı diye gerek yok dedi benim de aklımdan çıkmış
Doktorum da detaycı biri aslında neden öyle dedi ki o zaman tadım kaçtı bak. Neyse yarın sabahtan gidip sağlık ocağından vereyim kanı duruma göre de dahiliyeye gideyim

Bak bunu bildiğim iyi oldu demekki ben şimdi yaptirabildigimi yaptırayım bidaha olmicak böyle

Canın sıkılmasın yüksek değil okadar canım önlem alman nedeniyle söyledim yarın gider baktırırsın için rahat olur

Bende keseye gittiğimde baktı daha da bakmadı.

Maşallah, gözünüz aydın.

Ben göremedim cinsiyeti.

.

gözünAydın canım çok sevindim. Sağlıkla kavusalim su bebislerimize Haziran gelsin istiyorum
Evet multivitamin yazıyor balık yağı vs içeriyor doktorum vermişti aslında 3 hafta oldu kullanalo ama bilemedim.Gebelikte her an her şey oluyor sanırım
Kuzum gerçekten öyle hafta haftayı tutmuyor.
Nuba göre kız gibi yaa
Bana da öyle geldi ama o bacak değilse.
Hazır evdeyken yarın giderim belki sağlık ocağında yapıyorlarsa yaptırayım canım. Kontrole gittiğimde de doktoruma söylerim. Teşekkürler
Kuzum benimde 2.75 mi ne çıkmıştı sorun yok ilaca gerek yok dedi sonra aradan bir ay geçti 1.1 çıktı. Doktor istemeden ben kendim yaptırmıştım. Sağlık ocağında yaptirdigimda yüksek çıkmıştı 4 mu ne o yüzden TSH a özelde baktırdım. Bence canını sıkma belki yaşın dengeler diye üzerinde durmamistir ki dengeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…