Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Doktorun gerek duysa yapardı kuzum, merak etme.

.

sıkıştırarak da yapıyorum halbuki yaa hiç anlamadım başlarda morarma yoktu ama galiba artık üst üste geliyo

Ben de öyle yapıyorum canım, benim de morarıyo.

Bi gün sağ bi gün sol yapıyorum hatta.

Bu morarma yapı meselesi bence.

Doktor bu halime bile ne güzel, çok morarmamış dedi.

Neler neler görüyorsa artık.

.

Şükür olsun sağlıklııı En önemlisi o
Tabiki önceliğimiz o. Sağlıksız olsa cinsiyetin hiç bir önemi kalmaz Allaha şükür hepimiz sağlıklı evlatlar bekliyoruz ama bu süreç bitmiyor kızımı beklerken de bu duygular vardı sonra doğdu büyürken ayrı hisler asıl mesele büyürken şimdi okula gidiyor yine tırmalamışlar yüzünü annelik bitmiyor asıl büyüdükçe düşünceler büyüyor çok güzel çok değişik bişey Rabbim herkese evlat nasıp etsin

Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Boyum 165 kilom 54.

Herkes 0,4 kullanıyo, ben neden 0,6 sence?

48’e falan mı düşmem lazım acaba?

.
Ayyy sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün Kız ben 80 kiloyum nerdeyse 1.70 boyum 0.4 lük + corasprin 100 mg kullanıyorum hiç doz yeterlimi diye bakılmadı heterezigot geninde kontrol amaçlı veriliyo aslında ama kullanmakta fayda var takılmayın çok ben ilk hamileliğimde saat kuruyodum atnı saat yapmak için okadarına hakkaten hiç gerek yokmuş hemotoloji profösörü bana bu sana tedbir amaçlı verilen bi doz sakin dedi faktör 5 leiden heterezigot benim pıhtılaşmam ilk kayıp olunca hep tedirgin oldum ama elhamdulillah Rabbim sağlıkla nasip etti çok gakılmayın güvenin doktorunuza

Prilam için verdiğim paraya yazık oldu ya geri iade yoktur
Kız bırak kalsın yeterki yaşama bulantı. Bak 15 hafta oldum daha hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Boşa giden ilaç olsun tatlım
Aaa hiç düşünmemiştim.İlaç aldıktan yarım saat sonra oldu cidden.Regenesis max almıştım midemi bulandırıyor gerçekten içerken belkide ondandır
Ben onu 2 gün içtim daha da içemedim. Şekli bir değişik geçmiyor boğazımdan. Topalak bişe insan yutacak onu unutmuşlar üretirken içi de jel gibi bişe bölünmüyor. Bulantı da yapar demişti doktorum canım. Geçmiş olsun
Ya ben şimdi senin çocuğu evsat olarak hatırlıyordum değişmesi zor olucak grupta evsat mi desek napsak
tabiiki tatlım neden demeyelim ki

Balkiz94 geçmiş olsun tatlım.
S ssummer gözünaydın canım cinsiyeti de Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
ozim84 tatlım Gözünaydın çok secindim herşeyin yolunda olmasına

karaca3443 canım, tiroid hastası değilsen lütfen boşuna üzme kendini.

Ben yıllar önce adet gecikmesinden dolayı özel hastanede hormon tahlili verdim.
Aradan birkaç gün geçti adet oldum ve unuttum sonuçları.

1 ay sonra hastanenin önünden geçerken aklıma geldi, sonucu aldım, tiroid 4,5.

Doktor arkadaşlara sordum, hiç dahiliyeyle vakit kaybetme, endokrine git dediler.

Endokrinde bu işin piri bir profesör var, ona gittim.

Yapmadığı tahlil kalmadı ve adet düzensizliğimin prolaktinden kaynaklı olduğunu söyledi.

E peki neden 4,5 çıktı o zaman TSH dedim.
Olabilir dedi, çok değişken bir şey TSH.

Dahiliyeciler ilk TSH yüksekliğinde Eutrox’u dayıyorlar ve maalesef ömür boyu kullanılıyor o ilaç.

Annem de gitti benden sonra aynı doktora, ilaç başlamadan önce aylarca takip etti TSH’ı.

Sen hiç merak etme, anlık yüksek çıkmış olabilir.

Zaten aile hekiminde hiç kan vermemişsin, evdeysen yarın aç karnına git ver bakalım.

İdrar da isteyebilirler, hazırlıklı ol.

.

Aminnn canım inşallah çok sağol

Haklısın walla prilam bana kurrrban olsun

Aynen canım, ben de çok güveniyorum doktorcuğuma.

Doz ayarının kilo olmadığına eminim ama çok da sorgulamıyorum artık niye 0,6 diye.

Azıcık pahalı oluyo diğerine göre, o kadar.
Bi koca kutudan 2 tane çıkıyo.

Bugün 9 kutu aldım geldim, sanki market alışverişi yaptım.

Ellerim kollarım eczane poşeti doldu.

.

Kızzzlar tetanoz aşısını sordum doktoruma yaptır kesinlikle her alanda iğne ve metal kullanıyoruz yaptır aksatma dedi. Gerçekten de kan falan alıyorlar bilemedim.

benim de öyle bi sağa bi sola yapıyorum ama artık morarıyo galiba derimizden aynen

Sen çalışıyormusun raporlu falanmısın kuzum

Ben özel okulda çalışıyordum canım, salgından dolayı ara verdim.

Geçen yıl bir yandan yüksek lisans da vardı zaten, onunla uğraştım. Tez falan çok vaktimi aldı, okul olsa yapamazdım.

Online özel ders veriyorum arada, yarın yeni bir öğrenci ile başlicaz.

.

Kız bırak kalsın yeterki yaşama bulantı. Bak 15 hafta oldum daha hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Boşa giden ilaç olsun tatlım
Valla bende yazmadım daha önce ama şuana kadar istifra etmedigim gün yok çoğu zaman iki kez ama 1 gün geçmedi yani 5 kg verdim . Yıpratıcı oluyo ama napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…