- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.761
Faydası olur inşallah 2 ay az değilmiş Allah yardımcın olsunBen şimdilik sakinim zaten hamileyim diye çok da üstüme gelmezler diye düşünüyorum hatta şimdilik iyi bile olabileceğini düşünüyorumşikayet ettiğim zaman tekrar konuşalım
Aynıymış yaşlarımızSana şeker aleti al diyen dr nasıl 2 ayda bir tahlil ister o da ilginç
Kızlar ben gebeliği öğrendiğimde doktora gittiğimde genel tarama kan tahlillerim yapıldı.
Bir daha yaptırmadı doktor.
28 inde gittiğimde sizce genel bir tarama istemeli miyim? Tsh değerim 2,8 çıkmıştı. Doktor sorun yok demişti.
Ozaman kaynanasını alalım gruba gönlü olsun kadınınYa ben şimdi senin çocuğu evsat olarak hatırlıyordum değişmesi zor olucak grupta evsat mi
Canım dozu kiloya göre veriyorlar.
sıkıştırarak da yapıyorum halbuki yaahiç anlamadım başlarda morarma yoktu ama galiba artık üst üste geliyo
Tabiki önceliğimiz o. Sağlıksız olsa cinsiyetin hiç bir önemi kalmaz Allaha şükür hepimiz sağlıklı evlatlar bekliyoruz ama bu süreç bitmiyor kızımı beklerken de bu duygular vardı sonra doğdu büyürken ayrı hisler asıl mesele büyürken şimdi okula gidiyor yine tırmalamışlar yüzünü annelik bitmiyor asıl büyüdükçe düşünceler büyüyor çok güzel çok değişik bişey Rabbim herkese evlat nasıp etsinŞükür olsun sağlıklıııEn önemlisi o
Ayyy sen beni güldürdün Allahda seni güldürsünBunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Boyum 165 kilom 54.
Herkes 0,4 kullanıyo, ben neden 0,6 sence?
48’e falan mı düşmem lazım acaba?
.
Kız bırak kalsın yeterki yaşama bulantı. Bak 15 hafta oldum daha hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Boşa giden ilaç olsun tatlımPrilam için verdiğim paraya yazık oldu ya geri iade yoktur
Ben onu 2 gün içtim daha da içemedim. Şekli bir değişik geçmiyor boğazımdan. Topalak bişe insan yutacak onu unutmuşlar üretirkenAaa hiç düşünmemiştim.İlaç aldıktan yarım saat sonra oldu cidden.Regenesis max almıştım midemi bulandırıyor gerçekten içerken belkide ondandır
tabiiki tatlımYa ben şimdi senin çocuğu evsat olarak hatırlıyordum değişmesi zor olucak grupta evsat mi desek napsak
Aminnn canım inşallah çok sağolKız bırak kalsın yeterki yaşama bulantı. Bak 15 hafta oldum daha hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Boşa giden ilaç olsun tatlım
Ben onu 2 gün içtim daha da içemedim. Şekli bir değişik geçmiyor boğazımdan. Topalak bişe insan yutacak onu unutmuşlar üretirkeniçi de jel gibi bişe bölünmüyor. Bulantı da yapar demişti doktorum canım. Geçmiş olsun
tabiiki tatlımneden demeyelim ki
Balkiz94 geçmiş olsun tatlım.
S ssummer gözünaydın canımcinsiyeti de Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
Haklısın walla prilam bana kurrrban olsunKız bırak kalsın yeterki yaşama bulantı. Bak 15 hafta oldum daha hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Boşa giden ilaç olsun tatlım
Ben onu 2 gün içtim daha da içemedim. Şekli bir değişik geçmiyor boğazımdan. Topalak bişe insan yutacak onu unutmuşlar üretirkeniçi de jel gibi bişe bölünmüyor. Bulantı da yapar demişti doktorum canım. Geçmiş olsun
tabiiki tatlımneden demeyelim ki
Balkiz94 geçmiş olsun tatlım.
S ssummer gözünaydın canımcinsiyeti de Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
Ayyy sen beni güldürdün Allahda seni güldürsünKız ben 80 kiloyum nerdeyse 1.70 boyum 0.4 lük + corasprin 100 mg kullanıyorum hiç doz yeterlimi diye bakılmadı heterezigot geninde kontrol amaçlı veriliyo aslında ama kullanmakta fayda var takılmayın çok ben ilk hamileliğimde saat kuruyodum atnı saat yapmak için okadarına hakkaten hiç gerek yokmuş hemotoloji profösörü bana bu sana tedbir amaçlı verilen bi doz sakin dedi faktör 5 leiden heterezigot benim pıhtılaşmam ilk kayıp olunca hep tedirgin oldum ama elhamdulillah Rabbim sağlıkla nasip etti çok gakılmayın güvenin doktorunuza
Ben de öyle yapıyorum canım, benim de morarıyo.
Bi gün sağ bi gün sol yapıyorum hatta.
Bu morarma yapı meselesi bence.
Doktor bu halime bile ne güzel, çok morarmamış dedi.
Neler neler görüyorsa artık.
.
benim de öyle bi sağa bi sola yapıyorum ama artık morarıyo galiba derimizden aynen
Sen çalışıyormusun raporlu falanmısın kuzumBence benim koca yakında göbekten yapmayacak zaten, dokunmaya bile korkuyo.
İçi bi tuhaf oluyomuş.
Hayır, hareketlenince ne yapacak acaba?
.
Sen çalışıyormusun raporlu falanmısın kuzum
Valla bende yazmadım daha önce ama şuana kadar istifra etmedigim gün yok çoğu zaman iki kez ama 1 gün geçmedi yani 5 kg verdim . Yıpratıcı oluyo ama napalimKız bırak kalsın yeterki yaşama bulantı. Bak 15 hafta oldum daha hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Boşa giden ilaç olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?