Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bir şey olmaz canım, kilo verilir.
Sadece ödem mi değil mi onu iyi anlamak lazım.

Ödemse tuzu mümkün olduğunca azaltmak lazım.

.

Valla bende yazmadım daha önce ama şuana kadar istifra etmedigim gün yok çoğu zaman iki kez ama 1 gün geçmedi yani 5 kg verdim . Yıpratıcı oluyo ama napalim

Kilo alıp vermek sorun değil de her gün istifra etmek yoruyordur seni.

Prilam falan fayda etmiyo mu?

Onunla rahatladı arkadaşların çoğu.

.

Kilo alıp vermek sorun değil de her gün istifra etmek yoruyordur seni.

Prilam falan fayda etmiyo mu?

Onunla rahatladı arkadaşların çoğu.

.
Uyuşukluk sersemlik hali yapıyor canim birde egzamami tetikliyor bunu farkettim buda benim için mümkün değil tamamen yalnızım kizim var herşey üzerimde arti eksi hesap edip içmemeye karar verdim. Benim yemek yeyince olan durum açken daha rahatım. Kızımda yine böyleydim bu kadar değildim ama kızlar biraz yaramaz fazla bulantı yapıyor sanırım.

Yaaaaa
Allah kolaylık versin kuzum.

Seni en iyi sen bilirsin, neler iyi geliyorsa midene onları ye.

Rabbim yardımcın olsun.

.

Kızlar ben çift aşılıyım ama inanınki hiç olmak istemeden oldum aşı bana cok mantıklı gelmiyor heleki hamilelikte .. sivilce kremi bile kullanmayın diyen doktorlar aşının ne kadar güvenilir oldugunu bilmeden olun demeleride saçma geliyor tabi bu benim fikrim ..saç bile boyattırmıyorlar .. bilmiyorum ama ben 3. Aşı çıksa bile olmayı düşünmüyorum bebiş doğsun sonra bana ne vururlarsa vursunlar

Valla bende yazmadım daha önce ama şuana kadar istifra etmedigim gün yok çoğu zaman iki kez ama 1 gün geçmedi yani 5 kg verdim . Yıpratıcı oluyo ama napalim
Seni çok iyi anlıyorum canım. Çok zor. Benim kusmalarım baya azaldı artık ama bulantıdan birşey yiyemiyorum. Prilamı gece yatarken 2 tane içiyorum. Ama yine de yetmedi. 4 kilo falan verdim ben de. Oğlumda da 6 kilo vermiştim. 16 hafta gibi toparlamıştım biraz. Az kaldı inşallah yine geçer 16 haftalarda. Senin de Allah yardımcın olsun canım biran önce şifa versin inşallah

Hamilelik kıyafeti hakkında bir sorun var size şimdi ben small giyen biriydim ama hamile small u farklımı ya mediummu almak gerekiyor pantalonlarım olmuyor tayt alıcam ama hamile bedenler nasıl yaa kafam karıştı
Ben normalde 38 giyiyorum canım. Dar kesimse 40 olabiliyor. Hamile pant 38 aldım şuan çok rahat ilerleyen dönem için de aynı pant 40 bedenini aldım. Üst bacağım da kalınlaşıyor çünkü benim ileri dönemde. O dönemde aldığım taytlarım da 40-42 beden yazıyor. 40 a göre aldım yani. Biraz da boyu uzun olsun diye. Bence şimdilik kendi bedenin iyi olur ama ilerleyen dönemde biraz rahatsız edebilir.

Bir de internetten alıyorsam ben böyle durumlarda iki bedeni de alıyorum. Olmayanı iade ediyorum. Kolay oluyor. Öyle yapabilirsin istersen

Bence benim koca yakında göbekten yapmayacak zaten, dokunmaya bile korkuyo.

İçi bi tuhaf oluyomuş.

Hayır, hareketlenince ne yapacak acaba?

.
Bazen ben kocaya diyorum elini ver böyle ufak kalp atışı hissediyorum bana diyor buna hazır hissetmiyorum. Yaparken hazir miyim değil miyim diye sormadı herhalde kendine
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun. Valla bende yemek istiyorum ama hiç yaptığım şeyden tat alamıyorum ama çok şükür kusma olayım yok sayılır.
Buradaki herkes fikrine saygı duyar canım. Bende mecburi yaptırma kararı almıştım. Pcr test zorunluluğu koyulduğu zamanlar ama hamile kaldım tek dozla geziyorum. Rabbim korusun hepimizi. İkinci dozu belki 8. Ay olabilirim doktorum ne dicek bakayım duruma göre ama dediğin gibi şimdi birde 4. Doz çıkarmışlar . İster istemez denek gibi hissediyor insan kendini . Rabbim tüm herkesi korusun kötü hastalıklardan valla.
Hamilelik kıyafeti hakkında bir sorun var size şimdi ben small giyen biriydim ama hamile small u farklımı ya mediummu almak gerekiyor pantalonlarım olmuyor tayt alıcam ama hamile bedenler nasıl yaa kafam karıştı
Valla canım sana şöyle ozetlim benim eski bedenim 38 di. Ama evlendikten sonra 6-7 kilo aldım hamile kalınca da ilk haftalarda pant kapanmadı gittim düğmeli bir pant. Aldım. 40 bedendi. Sonra gittim hamile pant aldım o da 40 beden. Yani bedenin bir üstünü alsan daha iyi sanki. Ama her vücut aynı değil.

kızlar merhaba
yarın sabah oğlum ameliyata girecek. 2 kulağına tüp takılacak geniz eti alınacak küçükbir müdahale daha hepsi birlikte yapılacak.
Anestezi alacağı için çok stresliyim. Bir de yanımızdan alıp götürmeleri içerde yalnız olması fikri hormonlarımla birleşince nefesim kesiliyor resmen. bir yandan da kızımı düşünüp stres yapmamak zorundayım. Çok zorlanıyorum.
Bizim için dua eder misiniz lütfen?

Canım seni burda gördüm cinsiyeti bile belli olmuş maşallah yazayım dedim. Allahin izniyle birsey olmaz canım sen içini ferah tut bir an önce olup biter inşallah. Dualarım seninle ❤❤

Rabbim safi adıyla şifasını yagdirsin kzum evladının üzerine. İnşallah hızlıca anlamadan bitmiş olur ameliyatı . Ama bir yandan da şöyle düşün çaresi olmayan bir rahatsızlık değil çok şükür . Biliyorum söylemesi kolay ama stres yapma olur mu ? Dualarımız sizinle

Dualarımız seninle canım.
Rabbim yavrucağızının sağlıkla ameliyatı atlatmasını nasip etsin.

.

Csnım dualarım sizinle Allahım yar ve yardımcınız oldun inşallah biran önce sağlıkla atlatırsınız

Kızzzlar tetanoz aşısını sordum doktoruma yaptır kesinlikle her alanda iğne ve metal kullanıyoruz yaptır aksatma dedi. Gerçekten de kan falan alıyorlar bilemedim.
Benim annemle kayinvaldem yaptirmamis ama o zamanlar zaten dikkat edilmiyormus şimdiki kadar genede bişey olmamış, ablam da yaptırdı bende riske atmamak için yaptırcam hangisi iyi kötü degerlendirmesi yapmak gerek yada çok kurcalamadan doktoru dinlemek çünkü dr. yaptırın diyo araştırınca kötü sonuçlar cikiyo vs artık aşılar herkesin kafasını yaktı iyice düşünmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…