Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa ağlamak yok demiştik ama. 18. Haftada tam duyuyorlarmis

Kızlar ya bişey dicem muayenede doktor bebeğin 1 hafta önde olduğunu söyledi yani şuan 16 haftalık ona göre tabi sat a göre 15 annem diyo ki harketleri hissetmen lazım ben arada sadece çok hafif seğirme gibi bişey hissediyorum varmı hisseden

Yaa yerim

ben şu an 16+1 oldum B basiliferd de 16+2'de

bende şu an daha bi şey yok bekliyoruz bakalım

Erken geliyo banada sanki 20. Haftalarda başlıyo diye duymuştum buralarda en en heycanla beklediğim şeylerden biride bu

erken hissedenler de oluyomuş özellikle daha önce çocuk doğurmuş olanlar

valla sürekli kendimi yokluyorum, her batmayı ona yoruyorum ama anlatılan gibi daha yaşamadım bekliyoruz bakalım delirmiş gibi tepik bekliyoruz

Ya şimdi çok belki ayıp kaçacak ama eşinden rica etsen bir baksa olmaz mı? Allah korusun en azından erken müdahale daha iyi olur gibi geldi. Şey iç çamaşırında bişey var mıydı?
Çamaşırımda yoktu 2 kez baktım peçeteyle bi daha gelmedi
İnşallah gelmez hic kuzum bnmde bi kez farketmedim sivilce gibi olmustu silerkende patlamis. Olmaliydi cok az kirmizimsi pembemsi gibiydi ama sonra kontroller sonrasi sivilceymis. Stres yapma ama takipte kal canm
İnşallah öyle bir şeydir
Kuzu kabızken benim arkadan kan geldi seninde muhtemelen arkadan gelmiştir herkesin dediği gibi takip et bakalım
İnşallah öyledir canım ya

Erken geliyo banada sanki 20. Haftalarda başlıyo diye duymuştum buralarda en en heycanla beklediğim şeylerden biride bu
Aynı şeyi bana annemde diyor canım da hatta 12. Haftamda diyordu. Sen çok takılma valla ben sadece varlığını hissediyorum ama hareketleri yok valla. Bekliyoruz aynen ozgis ablanin da dedigi gibi deli divane tepikleri
Çamaşırımda yoktu 2 kez baktım peçeteyle bi daha gelmedi

İnşallah öyle bir şeydir

İnşallah öyledir canım ya
Ohhh çok sevindim kuzum. Aman olmasın dikkat et. bu arada ilaçlarına başla istersen sweet yavaştan kuzum. Yani en azından multivitamin ve d vit.

D vitamini ve magnezyumu alıyorum da. Vitamini bu gece yatmadan alsam yine kötü olur muyum diye düşünüyordum bende tam içip yatıyım en azından olursa doktora söylerim yapacak bir şey yok.

Yaaaa, ama bu müthiş bir şey.

.

-C-A-N-A-N- duygulanmışsınızda bebeğimin ilk duyacağı ses o*** sesi mi olacak yani

Yok daha neler.
Fake hesap olmasın?

.

sweetgirlcandy bende hissettim dün. Çok yorulmuştum. Koltuğa uzandım sessiz ev. Elimi tam doktorun bebeği gösterdiği yere biraz bastırdım. Ve hafif bı dalgalanma oldu. Gözlerim doldu. Öyle aman aman bı hareket değil ama kendinizi verirseniz hafif hafif içerde süzülüşünü hissedebiliyorsunuz. Doktor normal demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…