Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
100gram bile almadım canim.16.0 im bugün birde. Ama hiç kilo almadan yada çok az alarak doğum yapan arkadaşlarım var. Kızımda da 6 kilo almıştım . Ama göbeğim hafif cıktı ilginç

Amin , Allah razı olsun canim cok teşekkür ederim evet kusma çok yıpratıyor insani. Insallah hiç olmasın senin. Ileriki aylarda yeme icme daha normallesir buyuk ihtimal

Ozaman medium alsam daha iyi dimi en azından birkaç ay giyerimmm Denicem verdiğin fikriii canımmm cok saol

Amin canim sende baya vermişsin ama şimdi ve daha önceki hamileliginde kıyamam ya çocuk da olunca bi tık daha zorlaşıyor ama dediğin gibi geçicek inşallah az kaldi. Çok teşekkür ediyorum canim

Çok geçmiş olsun canım.Ameliyattan sonra daha iyi olacak kuzucuk.Her şey yolunda gidecek inşallah annesi

baldan_madam çok geçmiş olsun canım Rabbim şu mübarek gece hatrına acilen şifasını versin tabi tedirginsin ama rahatlicak ınslallah daha iyi olması daha az hasta olması için biliyosun zaten.

Allah kolaylık versin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Amin , Allah razı olsun canim cok teşekkür ederim evet kusma çok yıpratıyor insani. Insallah hiç olmasın senin. Ileriki aylarda yeme icme daha normallesir buyuk ihtimal
İnşallah sende bir an önce toparlarsın kuzum . Amiiiinnn. Psikolojik olarak gerçekten mahvediyor.
Ozaman medium alsam daha iyi dimi en azından birkaç ay giyerimmm Denicem verdiğin fikriii canımmm cok saol
Canım istersen iki beden söyle diğerini iade edersin . Ama üst bedenler beni de çok tereddüte bırakmıştı. Aşırı bollar deneyerek alacaktım vazgeçtim o derece.

Allah yardimciniz olsn canim. Sagligina kavussun tez vakitte canm

Gece 12'den sonra uygulamanın günlük verdiği bilgiye bakın ben ağlamayım da kim ağlasın

• Bebeginizin ilk duydugu sesler, kalbinizin atış
sesi ve bagirsak hareketleriniz sirasinda oluşan
seslerdir.
• Beyin ve ic kulak yapisi gelismeye devam
ettikçe duyma duyusu daha da hassaslaşacak ve
sizin sesinizi diger seslerden ayirt edebilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…