Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
-C-A-N-A-N- duygulanmışsınızda bebeğimin ilk duyacağı ses o*** sesi mi olacak yani

Ben ikinci maddeye odaklandım.

“sizin sesinizi diger seslerden ayirt edebilecektir”

Bu acayip bir şey.

Kız kardeşimin 2 ay önce 3.kızı oldu.
İlk doğduğu andan beri sadece anne babasının değil, ablalarının seslerini tanıyordu.

Bebek anne karnında çok duyduğu sesleri öğreniyo, acayip bir şey bu.

.

O zaman sadece doğduğunda sesimizi ilk net duyduğundaki yüz ifadesini çok merak ediyorum Biz deli gibi şimdiden çok konuşuyoruz. Allah'ıma şükürler olsun o güzel günlere tanıklık etmek .. Hayatımızın en büyük sahnesi galiba

Kız yok, 11.haftda ne hissetmesi.
İşte asıl o hissettiğin bağırsak hareketi.

2.hamileliğinde hissedemiyorlar, anca 16.haftada falan...

Bizim 20’yi buluyormuş.

İlk hissettiğinde heee, şimdiye kadarkiler başka bir şeydi, işte bu bebek diyormuşsun.

.

Ben şişkoyum ya bebek içerde rahat rahat oynar Niye olmasın. Kese de büyük. Alan bol
2 hafta sonra gidince doktoruma sorayım. Kahin gibi adam herşeyi bilio

Ben şişkoyum ya bebek içerde rahat rahat oynar Niye olmasın. Kese de büyük. Alan bol
2 hafta sonra gidince doktoruma sorayım. Kahin gibi adam herşeyi bilio

Geçen hafta muayeneyi beklerken elim karnımda heralde uyuyo dedim.
Hiç hareket göremeyeceğiz bugün.

Tam tersi, hiç durmadı yerinde.
Hoplayıp zıpladı hep.

Yan duruyorlar ya genelde, bir ara tamamen bize doğru döndü yüzü.

Tabi bu esnada hiçbir şey hissetmedim ben.

Çok mümkün olduğunu düşünmüyorum canım.
Hele kilo da var diyosun, içerideki hareketi hissetmek daha zor sanki.

.

100gram bile almadım canim.16.0 im bugün birde. Ama hiç kilo almadan yada çok az alarak doğum yapan arkadaşlarım var. Kızımda da 6 kilo almıştım . Ama göbeğim hafif cıktı ilginç
Benim de çıktı. Sorun olmasın da

sweetgirlcandy canım iyi misin devam etmedi sanırım?

baldan_madam günaydın canım ne yaptınız

Neden acaba ya bişey bulabildin mi sen canım buna?
Günaydın kuzum malesef soda içiyorum yok ilaç vitamin dikkat ediyorum ama belim kuyruk sokumum ağrıyor yani haftaya gittiğimde soracağım ama aklıma tek gelen kalsiyum alamıyorum doğru düzgün. Kızımda herşeyi yerdim bu bebiste peynir falan hak getire doğru kusmaya taze gebeler gibiyim öğkkk öğkk kendimden tiksinmeye ramak kaldı süt ürünleri tüket belki kalsiyum eksikliği olabilir bilemedim

Geçmiş olsun bende de var o ağrı arada ağlatacak derecede şiddetli oluyor. 14. haftadan sonra kemik yapısı rahim genişlemesinden mi etkileniyor acaba Ctesi randevum var unutmazsam sorayim ben de.

Allah şifa versin canım, çok başarılı geçecek ameliyatı inşallah. Dualarım sizinle

Geçmiş olsun bende de var o ağrı arada ağlatacak derecede şiddetli oluyor. 14. haftadan sonra kemik yapısı rahim genişlemesinden mi etkileniyor acaba Ctesi randevum var unutmazsam sorayim ben de.
Aynen canım çok geçmiş olsun sanada . Ya ilkokul 1 annesi kosturmaca artı çalışıyorum tüm gün oturarak belkide birazda bunlarında payı vardır

çok geçmiş olsun canım dualarım sizinle inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş olur

yaa kalp atışımızı duyması da çok güzel

biz onunkini dinliyoruz o bizimkini

Bekleyelim bakalııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…