Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar
Bana da 3. aşı tanımlanmış bende çift doz aşılıyım kalabalıkta çalıştığım için haziran ve ağustosta olmuştum aşılarımı tabiki hamilelikten önceydi çok düşünmemiştim ama şimdi kararsızım önce 6 ay koruyucu dediler şimdi 3 ay olmadan yeni aşı geldi içimizde bir can daha var çok tedirgin oldum henüz işi bırakmayıda düşünmüyorum şimdiye kadar Covid de geçirmedim allah göstermesin bir şey olursa vicdan yaparım ihmalkarlığıma geldi diye
doktorlarından bilgi alan olursa paylaşabilir mi?

Geçen gün takip ettiğim hamile biri 18+haftasında ilk defa bu kadar net hissettim hareketini yazmış. O günler de gelecek inşallah konuşuruz bebelerimizle bol bol bazen ben yolda giderken bir şeyler mırıldanıyorum ona şimdilik ben duyuyor olsam da o his çok güzel, çok şükür

içimiz de resmeeeen bir şey oynayacak :)
ben hala inanamıyorum ya
daha doğrusu hala arada hamile olduğumu unutuyorum hahaha

ben hala inanamıyorum ya
Ayyy ben de. Bazen unutmuş oluyorum. Sonra diyorum ay dur hamileydim
Hareket hissetme olayında da öyle bir anda dalgın dururken pırt diye bi tekmeçok tatlışşşşş

Bende ağrı yok canım da böyle kas sinir çekilmesi gibi ,sıkışıyor sonra geri bırakıyor ama aşırı hissediyorum yani . Bel ağrısı çok kötü bişey ya ben ilk haftalarda adım atamaz haldeydim yerlerde gezindim bir süre fizik tedavi doktoruna yönlendirdi bel guzlendirmesi için hareketler önerdi. Birde magnezyum eksikliği çok tetikliyormus bu tarz ağrıları. Çok geçmiş olsun canım muhakkak danış doktoruna

ben hala inanamıyorum ya
Neyse ki yalnız değilim . Bazen bende gerçekten hamile miyim diye sorguluyorum kendimi sonra bakıyorum adetim yok göğüsler şekilsiz karnimda Diyarbakır karpuzu misali diyorum Özge olabilirsin .

baldan_madam bizi de habersiz bırakma. şu mübarek günün hatrina Rabbim oğlusunun ve sizlerin yüzüne baksin, hemencecik oluverip bitmiş olsun ameliyat .

Canım 3-4 kilo almak normalmiş.
Az veya fazla alınırsa da gelecek dönemleri ona göre planlayın diyorlar. Ama plan yapmayın plan tutmaz karadenizde demiş büyüklerimizo misal
İştahın nasıl ki? Değişme var mı

Ben 15+5 im tık bile hissetmedim valla amaa çok istiyorummm inşallah bir an önce hiisetmeye başlarım
Bu sabah tartıldım 59.5 çıktım.Hamile kalmadan önce 63 tüm ama galiba iştahım yavaştan açılıyor dün gece eşimle waffle istedik yarısını gömdüm normalde tatlı şeyler yiyemiyordum hiç ama galiba düzeliyorumm

benim de bebek ultrasonda durmadı yerinde 3 gün önde görünüyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum dedim. 5 aydan önce hissetmezsin sakin ol dedi

ben zayıflamısım bebek büyümüss ilk gidisimde 50,7 iken en son 50,2 olmus bir de doktor demesin mi bu bir kilo fazla tartıyor tüm proteinlerimi sömürmüş tırtılım

dün bu mevzuyu konustuk covid aşılarını oldun mu dedi evet gebelikte once haziran temmuz oldum dedim. 3. aşı muhabbeti dönüyor bir kaç haftadır tanımlanırsa sende yaptır mutlaka dedi. bişi olur mu dedim olsa niye ol diyim dedi

benim de bebek ultrasonda durmadı yerinde 3 gün önde görünüyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum dedim. 5 aydan önce hissetmezsin sakin ol dedi
Bende 17 haftalığım hiçbirşey hissetmiyorum bana iki doktorda 20 li haftalarda hissetmeye başlarsın diyor ısrarla. İlk hamilelikte herkes geç hissetmiş kime sorduysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…