Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah allah nasip ederse

Erkek Muhammed

Kız mira-nisa arasında gidip geliyorum
Yaa çok güzel isimleriyle yaşasınlar
Balkız ufaklık nasıl?
En son Çarşamba günü keyfi yerindeydi eller kollar ayrı oynuyordu zıplayıp durdu inşallah iyidir kuzum şimdilik bir sorun görünmüyor Allah'a şükür doktorum uzun uzun inceledi
Benim Deniz olcak gibi duruyo siz seçtiniz mi

Artık bizi sevmiyirrrrrr
Yaa Göktürk düşünüyoruz Allah nasip ederse

Ben bi erkek dediğinde biraz isim baktım Göktuğ hoşuma gidiyor ama bi daha ki kontrolü bekliyorum kesin cinsiyet için senin belli miydi?
Doktorum 14+4 de cinsel organını göstererek erkek dedi değişmez herhalde Göktürk canım inşallah

Selam kızlar aranıza yeni katıldım :)
Gebelik izin dönemiyle ilgili bilgiyi paylaşmak isterim 25. Haftada eğer çalişmaniza evden devam edebiliyorsaniz evden çalışmaya geçirebilirler yada evden çalışılmıyorsa izine cikariyorlar çalıştığınız şirketin şu dönemdeki bakış açısıylada alakalı tabiki

Yesinler onu

biz de Arden koyduk
inşallah cinsiyet değişmez artık

Kızlar siz daha oturun oturduğunuz yerde Temmuz topiğinde 9 haftalıkken bebek hareketi hissedenler var
Kız anaaağ bebek hareketi değildir o bebek olsa duramaz
Oh maşallah can boğazdan gelir ye kız tüm yiyemediğin günlere inatt

benim de bebek ultrasonda durmadı yerinde 3 gün önde görünüyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum dedim. 5 aydan önce hissetmezsin sakin ol dedi
Tamam artık ikna oldum herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…