Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Neden buyumemis rahim peki canım onunla ilgili bir açıklama yaptı mı? Böyle de sık boğaz ediyorum sanki kusura bakma canım. Umarım tez zamanda toparlarsın bebisinle, en azından gözetim altında olman daha iyi.
muhasebeciyim kuzum ben. Ocak ayında ne olur allah kerim konuşmalara göre ben size faiz arttırımı olacağı zaman tahminimi söylerim :)
Tamam canım çok sağol. böyle bir piyasa da kimse kimseyi sorumlu tutamaz canım o konuda hiç sıkıntı etme .

Yok canım ne sık boğazı. Çok fazla işlem yapıldı maalesef bana. 4 senedir uğraş veriyorum. Bu işlemlerin sonucunda maalesef Rahim ağzı yetmezliği olmuş. Fazlasıyla deforme ettiler sanırım

Heh işte, çok anlamıyorum bu işlerden ama bana da bu mantıklı geliyo karaca3443

Biz de böyle yapalım.

.
Yatırım işlerini eşime pasladım ben. Dün maaş günüydü ya, gümüş almış bu ay. Globalde kıymetli madenlerin değeri artacak dedi. Bir şeyler yapıyor ama mutlaka TL de bırakmıyoruz. Bazen borsa bazen döviz, altın.

Para işleri oldum olası yorar beni düşününce bile daral geliyor
Valla atalık tohum bulunduktan sonra piyasadan pahalı olsun kuzum. Sen sor bize de bilgi ver. Kadına da destek oluruz.

Bizim akrabaların da kendi mısırları vardı ama onu sevemedim ya sert iç kısmı. Sen bir de yumuşacık diyorsun. Mısır konusu GDO sebebiyle ekstra tehlikeli malum. Kadın satıyorsa alırız.

Yok canım ne sık boğazı. Çok fazla işlem yapıldı maalesef bana. 4 senedir uğraş veriyorum. Bu işlemlerin sonucunda maalesef Rahim ağzı yetmezliği olmuş. Fazlasıyla deforme ettiler sanırım
Çok geçmiş olsun canım benim. Hastanede gözetim altındasın bu önemli. Kendini çok strese sokmamaya çalış olur mu? Güzel olacak her şey.

Anladım canım Rabbim tez vakitte sifa versin sana ,bebişini size bağışlasın . Bol bol dua et kuzum kötü hicbisey düşünme ,düşünme ki cagirmamis ol. Bol bol Ayetel Kürsi oku.

Hmm senin daha çok evet sinir sıkışması gibi öyleyse. Ama doğru magnezyum.eksikligi de bu duruma yol açıyor haftaya soracağım.insallah.kuzum

KıZlar merhaba oğlum ameliyattan çıktı. Doktorları iyi geçtiğini söyledi. Uyuyor henüz narkozun etkisiyle ama zor kısmı atlattık
Teşekkür ederim hepinize destekleriniz dualarınız için
Hadi gözün aydın canım

Ben de eşime pasladım. Ve o da gümüş ve altın fonu almış. Kafaları çalışıyor He
Zaten ekonomi Prof olmaya gerek yok asgari ücret artınca para gökten mi yağcak işveren o parayı sattığından çıkaracak hop her şeye yine zam.

ayaza mısırdan ben de isterim eğer satıyorsa haşlamalık da satıyor mu acaba lütfen satsın çünkü

Evet ben de takip ediyorum onu gerçekten doğal her şey.

Onlar düşünsün boşver biz bebeğe mesai harcıyoruz

Kız haşlamalık olur mu bu mevsimde

Onlar düşünsün boşver biz bebeğe mesai harcıyoruz

Kız haşlamalık olur mu bu mevsimde
Bir umuttur yaşatan insanı
Ya geçen gün nasıl canım çekti anlatamam yazın her gün mısır haşlanır bizde çok severim. Ara tara yok. dondurulmuş olanlardan yedim de hiç tat vermedi

Ay iyi ki gitmişsin yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…