- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.181
Canım ben akşam anneme sorayım bir. Hiç bilmiyorum bir yerde satıp satmadığını çünkü . Ama satıyorsa konuşur ayarlarım. Marketler kazanacağına hem üreten kazansın hem biz doğal bir şeyler yiyelim.Ayaza gerçekten biz de sipariş verebilir miyiz ?
Kedidir o.Kızlar siz daha oturun oturduğunuz yerde Temmuz topiğinde 9 haftalıkken bebek hareketi hissedenler var
en temizi kuzu. en kötü düşmeye başladığı zaman bozarsınBendim canım. Cumhuriyet 3030 iken almaya başladık biz de. Şimdi onu alamıyorum bu fiyata. Gram aldım bugün 2 tane. Baya doğum ve eşya parası birikti bizim şükür.
Neden buyumemis rahim peki canımKızlar teşekkür ederim hepinize . Kanamam falan olmadı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor kısalık var gibi dedi sonra çok üstelemedi. Ben rahat edemedim tabi atladım sabah geldim tekrardan alttan muayene edince çok şaşırdı tabi. 40 cm falan olması lazımmış sanırım benim 10 cm çok çok kısa nasıl atladık bunu dedi. Tabi hemen yatış. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün bekletecekler beni. Eve bile göndermedi eşyalarımı almak için
Tamam canım çok sağol. böyle bir piyasa da kimse kimseyi sorumlu tutamaz canım o konuda hiç sıkıntı etmemuhasebeciyim kuzum ben. Ocak ayında ne olur allah kerim konuşmalara göre ben size faiz arttırımı olacağı zaman tahminimi söylerim :)
Neden buyumemis rahim peki canımonunla ilgili bir açıklama yaptı mı? Böyle de sık boğaz ediyorum sanki kusura bakma canım. Umarım tez zamanda toparlarsın bebisinle, en azından gözetim altında olman daha iyi .
Tamam canım çok sağol. böyle bir piyasa da kimse kimseyi sorumlu tutamaz canım o konuda hiç sıkıntı etme.
Acıdı bana yavrum demek kiSen yeterince çektin kuzum bulantı falan bunuda yapmayayım diyordur bebiş
Yatırım işlerini eşime pasladım ben. Dün maaş günüydü ya, gümüş almış bu ay. Globalde kıymetli madenlerin değeri artacak dedi. Bir şeyler yapıyor ama mutlaka TL de bırakmıyoruz. Bazen borsa bazen döviz, altın.Heh işte, çok anlamıyorum bu işlerden ama bana da bu mantıklı geliyokaraca3443
Biz de böyle yapalım.
.
Valla atalık tohum bulunduktan sonra piyasadan pahalı olsun kuzum. Sen sor bize de bilgi ver. Kadına da destek oluruz.Valla markette kaç para bilmiyorum da köyde annemin bir komşusu satıyor. Gübre olarak bile hayvan gübresi kullanıyorlarmış. Annem ısrar edince aldım. 10 kg daha sipariş ettim. Pamuk gibi eriyor ağızda. 20 lira kilosu. Bu piyasada ucuz geldi bana.
Evet bizde sıcak bakıyoruz bu ara bakalım önümüzde daha 5 ay var çook fikirler değişebilirEşim de geçen bu isimi söyledi hoşuna gitmiş
Çok geçmiş olsun canım benim. Hastanede gözetim altındasın bu önemli. Kendini çok strese sokmamaya çalış olur mu? Güzel olacak her şey.Yok canım ne sık boğazı. Çok fazla işlem yapıldı maalesef bana. 4 senedir uğraş veriyorum. Bu işlemlerin sonucunda maalesef Rahim ağzı yetmezliği olmuş. Fazlasıyla deforme ettiler sanırım
Anladım canımYok canım ne sık boğazı. Çok fazla işlem yapıldı maalesef bana. 4 senedir uğraş veriyorum. Bu işlemlerin sonucunda maalesef Rahim ağzı yetmezliği olmuş. Fazlasıyla deforme ettiler sanırım
Hadi gözünüz aydın. Bundan sonra da çabucak toparlasınKıZlar merhabaoğlum ameliyattan çıktı. Doktorları iyi geçtiğini söyledi. Uyuyor henüz narkozun etkisiyle ama zor kısmı atlattık
Teşekkür ederim hepinize destekleriniz dualarınız için
Hmm senin daha çok evet sinir sıkışması gibi öyleyse. Ama doğru magnezyum.eksikligi de bu duruma yol açıyor haftaya soracağım.insallah.kuzumBende ağrı yok canım da böyle kas sinir çekilmesi gibi ,sıkışıyor sonra geri bırakıyor ama aşırı hissediyorum yani. Bel ağrısı çok kötü bişey ya ben ilk haftalarda adım atamaz haldeydim yerlerde gezindim bir süre fizik tedavi doktoruna yönlendirdi bel guzlendirmesi için hareketler önerdi. Birde magnezyum eksikliği çok tetikliyormus bu tarz ağrıları. Çok geçmiş olsun canım muhakkak danış doktoruna
Hadi gözün aydın canımKıZlar merhabaoğlum ameliyattan çıktı. Doktorları iyi geçtiğini söyledi. Uyuyor henüz narkozun etkisiyle ama zor kısmı atlattık
Teşekkür ederim hepinize destekleriniz dualarınız için
Ben de eşime pasladım. Ve o da gümüş ve altın fonu almış. Kafaları çalışıyor HeYatırım işlerini eşime pasladım ben. Dün maaş günüydü ya, gümüş almış bu ay. Globalde kıymetli madenlerin değeri artacak dedi. Bir şeyler yapıyor ama mutlaka TL de bırakmıyoruz. Bazen borsa bazen döviz, altın.
Para işleri oldum olası yorar beni düşününce bile daral geliyor
Valla atalık tohum bulunduktan sonra piyasadan pahalı olsun kuzum. Sen sor bize de bilgi ver. Kadına da destek oluruz.
Bizim akrabaların da kendi mısırları vardı ama onu sevemedim ya sert iç kısmı. Sen bir de yumuşacık diyorsun. Mısır konusu GDO sebebiyle ekstra tehlikeli malum. Kadın satıyorsa alırız.
Evet ben de takip ediyorum onu gerçekten doğal her şey.Kızlar atalık tohum demişken ben yedi değirmen diye bi instagram hesabı var ordan takip ediyorum bi kadın girişimci.Kendi atalık tohumları bulup üretiyor ben ordan mercimek bulgur vs sipariş vermiştim aklınızda bulunsun orayada bakabilirsiniz
Onlar düşünsün boşver biz bebeğe mesai harcıyoruzBen de eşime pasladım. Ve o da gümüş ve altın fonu almış. Kafaları çalışıyor He
Zaten ekonomi Prof olmaya gerek yok asgari ücret artınca para gökten mi yağcak işveren o parayı sattığından çıkaracak hop her şeye yine zam.
ayaza mısırdan ben de isterim eğer satıyorsa haşlamalık da satıyor mu acaba lütfen satsın çünkü
Bir umuttur yaşatan insanıOnlar düşünsün boşver biz bebeğe mesai harcıyoruz
Kız haşlamalık olur mu bu mevsimde
Ay iyi ki gitmişsin yaaaaKızlar teşekkür ederim hepinize . Kanamam falan olmadı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor kısalık var gibi dedi sonra çok üstelemedi. Ben rahat edemedim tabi atladım sabah geldim tekrardan alttan muayene edince çok şaşırdı tabi. 40 cm falan olması lazımmış sanırım benim 10 cm çok çok kısa nasıl atladık bunu dedi. Tabi hemen yatış. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün bekletecekler beni. Eve bile göndermedi eşyalarımı almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?