Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Suanki covid döneminden dolayı yasa böyle özeldede devlettede bu şekildeymiş
Ay gerçekten mi inanamıyorum böyle bir şey varsa çok iyi olur ben özelde çalışıyorum 170i de defalarca aradım hep 32. Ve 37. Hafta diyorlardı. Nereden ayrıntılı bilgiye ulaşabiliriz acaba

O kadar bensin ki en son 68di pazarı merakla bekliyorum ben de 67ydim gebeliğimi öğrendiğimde ya evet elbette sağlıklı olsun ama ilk zamanlar minicik yavru ona değil kendime yarayacak diye ondan kilo almak istemedim hani

Geçmiş olsun canım umarım sıkıntı yaşamadan sağlıkla bebişini kucağına alırsın.

Ben de ilk defa duydum.

Yani kendi doktorum dışında kadın doktorlarda bile çok kasılıyorum.
Erkek doktora vajinal muayene olamam sanırım.

Ben Recep Hoca’dan biraz vazgeçtim gibi karaca3443

.
Kuzum ben daha önce erkek doktorda vajinal muayene oldum. Ters rahim olduğu için birçok muayenem vajinal yapıldı hep. O yüzden alıştım artık diyebilirim.

Tercih meselesi bunlar o yüzden için nasıl rahat edecekse öyle olsun. Ben hoca iyiyse ve doğru teşhis vajinal ile yapılıyorsa okeyim

Çok zor cidden vede sinir bozucu. İnşallah biranönce hepimiz sağlığımıza kavuşup bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım

En doğrusu o zaten de işte benim yapabileceğim bir şey değil, biliyorum kendimi.

.

Canım sendemi istanbuldadın? Vallaha imkan varsa git bilere girecen için rahat eder. Ama belkide bakmaz yani bilmiyoruz bende istemediğimi söylerim zorlayacak hali yok ya
Evet canım Anadolu yakasındayim. Yengeme sordum bakmamışlar ablam da bakmadılar dedi belki de gerek duyduğu için bakmıştır diğer arkadaşlara.

Evet canım Anadolu yakasındayim. Yengeme sordum bakmamışlar ablam da bakmadılar dedi belki de gerek duyduğu için bakmıştır diğer arkadaşlara.
Olabilir canım öğreniriz az kaldı zaten. Ama şuda var ben şuan iki doktor takipli gidiyorum ama okadar farklılarki anlatamam. Biri her hafta kalp atışına bakıyordu diğeri üç ay dolana kadar bakmadı zararlı diye. Sadece gösteriyordu ekrandan. Daha birçok farklılık var bunun gibi.

4 sene once ilk doğumumu yaptım, alttan ultrasonla muayene hiç yapilmadi. 40.haftamda doktorum direkt alttan elle muayene etti açılma var mi diye sanirim. Ben de ilk defa duyuyorum detaylida vajinal muayeneyi, başka bir nedeni olmalı bence.

Canım bişey olmaz Allahın izniyle serklaj falan yapılır içini ferah tut dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…