Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya inşallah sıkıntısız geçer su detaylilar da hepimiz için . Nedense en korktuğum belki de gördüğüm rüyayla ilgili.

İnşallah sıkıntısız geçer canım, kötüyü getirme aklına.

Benim de 2.alternatifim Mehmet Uludoğan.
Kardeşime 3 gebeliğinde de karından baktı.

Bir de tabii kendi doktorumdan öneri istiycem. Hiç konuşmadık onunla bu konuyu.

.

Bana şimdi kendi doktorum onu soyledi ya olmazsa ilk ona gorunurum eğer alttan muayene gerektiren bir durum olursa su başak Baksu ya giderim diye düşünüyorum. Bilemiyorum aslında da

Bana şimdi kendi doktorum onu soyledi ya olmazsa ilk ona gorunurum eğer alttan muayene gerektiren bir durum olursa su başak Baksu ya giderim diye düşünüyorum. Bilemiyorum aslında da
Merhaba. Pztesi ben basak baksuya gidicem ikili test ya da fetal dna hangisini onerirse diye. Kronik rahatsizligim var o yuzden kendisini sectim. İlk defa gidicem. Daha once gittiniz mi siz basak hanima acaba?

Merhaba. Pztesi ben basak baksuya gidicem ikili test ya da fetal dna hangisini onerirse diye. Kronik rahatsizligim var o yuzden kendisini sectim. İlk defa gidicem. Daha once gittiniz mi siz basak hanima acaba?
Yok canım ben hiç gitmedim sadece yorumlarını gördüm internette. Ayıptır sorması muayene ücreti ne kadar?
Ben kızımdada hiç uyuyamazdım böyle. Son aylar tabi her yönden uyumak daha zor keşke şuan deliksiz uyusak ben dalamıyorum ama hep olan bişey gebelikten değil.
Ya benimde pandemi başladığı zamanlar çok fena bir uyku düzensizliği başladı, yeni yeni toparlarken şimdi bir de bu çıktı.

rollercoaster Özge abla kizlar bir burun kreminden bahsediyordu. Birde petekler açıksa üzerine muhakkak su koy.

Günaydın kizlar
3 gündür boğazlarım feci dolu . Başım çatlıyor Uyku Sıfır. Evden çıkmıyorum o kadar dikkat ediyorum nerede kaptım bu boğaz ağrısı enfeksiyonu bilmiyorum. Anca gece kaynar suya girince boğazlarım boşalınca rahatlıyorum.
Ama omuzlarım belim kopuyo resmen.
Ellerimle kasıklarımın altına basıyorum bebeğe birşey olmasın diye Bugün acile gideceğim en sonunda sanırım Tavuk suyu çorba; Ihlamur kuşburnu zencefil çayı; parol; pastil hiçbir işe yaramadı başka öneriniz varsa söyler misiniz

Geçmiş olsun arkadaşım Allah şifanı versin tereyağ hafif ısıtıp içine pekmez koyup iç. Zeytinyağı iç. Ben eczaneden beeo nin propolisli boğaz spreyini kullanıyorum gebelere uygun çok da etkili Allahın izniyle.

Ben gündüz de uyuyamiyorum kızımla çoktan uyandık bile uyuma imkanın varsa gündüz uyu canim

Çok geçmiş olsun ben gebeliğin başında öksürük boğazdan neler çektim zencefik rendesine bal karışımı yedim o iyi geldi bir de geceleri sıcak sütün içine toz sarı zerdeçal karıştırıp içtim o çok iyi gelmişti. Sarımsaklı paça çorbası eğer ki içersen, bunlar bana çok iyi geldi kısa sürede toparladım ilaçsız

Canım çok geçmiş olsun. Vitaminler gerekli olan kısımları söylemiş zaten her gece yatmadan bir kaşık muhakkak Z.yag iç onundisinda sıcak su buharını solu biraz. Birde şekerle sıkıntı yoksa meyve çayı da yapabilirsin. Ben öyle topladım tabi c vit bolca limon portakal . Rabbim şifa versin tez vakitte
Ben gündüz de uyuyamiyorum kızımla çoktan uyandık bile uyuma imkanın varsa gündüz uyu canim
Maalesef kuzum ya misafir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…