Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu.
Tedbir amaçlı coraspirin içiyorum ama doktorum bırakalım dedi lakin çok korkuyorum bir şey olursa diye.
Ya bebeğime kan ulaşmaz ise ya böyle 4 veya 5. Ayda kesip sağlıkla kucağına alan var mı veya ben devam etmek istemeli miyim? Geçen ay bırakalım dedi çok telaş yaptım diye 1 ay daha devam edelim zararı yok dedi kadıncağız ama şimdiden telaş sardı 100 mg içiyorum sadece bir kez

Geçmiş olsun canım saydığın şeyler dışında başka önerim yok malesef. Tez zamanda atlatırsın inşallah.

Test de versen mi acaba önlem amaçlı.

Canım trombofili testlerin yapılmış mıydı? İğne kullanmadığına göre ya pıhtılaşma yok ya da testleri yaptırmadın dimi?

Doktor daha iyi bilir tabiki ama Kanaman yoksa ben bırakmazdım. Ya da en azından bir perinatalog görüşü almak isterdim.

Bizim erkekte kıza döndü kızlar. Doktor buda kız dedi
Yok artık bu 2. Vaka artık kendimizden şüphe edelim allah bağışlasın canım biraz daha bekle belki yine erkeğe döner

Neymiş Kızlar kucağımıza almadan kızım oğlum diye sevmiyoruz karnımızı

Bende ecopirin 100 mg kullaniyorum doktorum devam dedi bakalım ne zaman kesecek

Ben hemen aldım pompamı gerçekten güzel indirim günlerdir 1599’daydı çat diye düştü. lansinoh pompalar da hemen tükenmiş yalnız. Millet pusuda bekliyor ne yapsın
Canım relax coraspinin bir zararı yok ki. Kullanadur bir ay daha. İstersen riskli gebelik bakan başka bir doktora daha git en azından için rahat eder kullan derse kullanırsın. Ben bir genetik doktoruyla görüşmüştüm pıhtılaşma ülkemizde çok yaygın tedbir amaçlı gün aşırı kan sulandırıcı içmekte hiçbir sakınca yok demişti.

GeceMavi- kız nedir bu cinsiyet değişikliği yaa öncekinde kesin mi demişti ihtimal mi demişti? Az evvel wine rose renk oto koltuğu aldım benimki erkeğe dönerse çarşı karışır valla

1-2 1-2 sess hımm 15. Hafta annesi konuşuyor

Benim çok şükür bulantım yoktu ama gelir gibi oluyordu oda kesildi hafta bir iki defa oluyor diğer 2 aya nazaran daha rahat geçiyor çok şükür sanırım düzeliyoruz inşallah

Allah razı olsun canım. Zeytinyağı icemem de boğaz spreyini deneyeceğim. Sağol

Zencefil bal yaptım anlık iyi geldi sonra yine aynı devam etti . Süt e devam edeyim o zaman
Sağol canım

Yok kuzum genetik istedim ilk bebeklerde normal dediler bir sonuç geldi ama onda sebebi çıkmıyordu adını unuttum vallahi neydi olmaz ise detaylı ultrasona kadar devam ederim sorarım orada

Geçmiş olsun canım saydığın şeyler dışında başka önerim yok malesef. Tez zamanda atlatırsın inşallah.

Test de versen mi acaba önlem amaçlı.

Yok cnm sadece boğaz ve baş ağrısı belli üşütmüşüm. Coronayi atlattık Allah'a şükür. Boğazım geçse tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…