Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canım kaynar su ile duş hiç önerilmiyo.
Rahim kasılmalarını arttırıyormuş.
Başka bir çözüm bulmaya çalış bence.
Boğaz ağrısı için pekmezle tereyağını ısıtıyorlardı sanki.
Allah şifa versin.

.

Evet kaynar suyu biliyorum ama dayanamadım sadece baş bölgesine döktüm dikkat ettim. Ama şuan doktora yazdım acile git çok olmuş geçmemiş dedi. Hamile olduğunu da belirt on göre ilaç yazarlar. Reçeteyi de bize gönder dedi. Bı serum filan verseler herşey duzelse keşke uykusuzluk ağrı mafetti beni

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.

.

.
Kızlar dünden beri iyice arttı migren.

Dün bir tane Parol içmiştim.
Dayanamadım, sabah da 1 Parol 1 Prilam içtim.

Ona rağmen sabahtan beri 3 kere çıkardım. En son boğazdan kan geldi artık.

Şimdi zar zor çubuk kraker yedim, yatıyorum, bakalım.

İnşallah bu çıkmaz.

Başım hala ağrıyo ama bulantıyla birlikte çok daha fena.

.

Canım geçmiş olsun ya bir geçseydi şu ağrılar

Ah kuzum ya çok iyi anlıyorum seni
Elden de bir şey gelmiyor ki.. umarım en kısa sürede geçer

yine mi yaa sen uyu kuzum gözüne de bi uyku bandı tak
inşallah akşama kadar geçmiş olur

Ahh istifra etmek bünyeyi öyle sarsıyor ki… çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer

Yok canım hiç düşünmedik isim ☺

Kızlar psikolojim bozuldu ya..
Hastane çıkışı eşimle bir yere gittik gezmek için ama gitmez olaydık, cafede otururken kayalıklara çıkmış kız intihar teşebbüsünde bulundu, herkes korkuyla kıza bakıyor bazıları da koşarak kızın yanına gitti, yüksekliği de 350 metre . Zaten orada çok intihar vakaları oluyor, neyse ki kızı vazgecirdiler ama benim canımdan can gitti çok korktum.

Çok geçmiş olsun arkadaşım , sanırım bu sıralar hepimizde var. Bende de aynı dünden beri başım çok ağrıyor. Allahım hepimize şafi ismiyle şifa versin.

Ay bu migrende seni mahvetti resmen. Geçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah

Merhaba bende de aynı şekilde çok çok silik çıktı ikinci çizgi. Kan testi yptırdım 3,50 çıktı ama adetime 3 gün var sizce yükselir mi değer? Olma ihtimali var bu bu şekilde başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…