- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.481
Başıma gelmedi ama değer şüpheli çıkmış. Yükselme ihtimali var. Adet günü tekrar kan verin yükselişe bakın.Merhaba bende de aynı şekilde çok çok silik çıktı ikinci çizgi. Kan testi yptırdım 3,50 çıktı ama adetime 3 gün var sizce yükselir mi değer? Olma ihtimali var bu bu şekilde başına gelen var mı?
Canım geçmiş olsun yabir geçseydi şu ağrılar
Ah kuzum ya çok iyi anlıyorum seni
Elden de bir şey gelmiyor ki.. umarım en kısa sürede geçer
yine mi yaasen uyu kuzum gözüne de bi uyku bandı tak
inşallah akşama kadar geçmiş olur
Ahh istifra etmek bünyeyi öyle sarsıyor ki… çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer
Çok geçmiş olsun arkadaşım , sanırım bu sıralar hepimizde var. Bende de aynı dünden beri başım çok ağrıyor. Allahım hepimize şafi ismiyle şifa versin.
Ay bu migrende seni mahvetti resmen. Geçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah
Ay evet pataloji.O pataloji sonucu. Onda bir şey çıkmıyr aynen. Genetik istediğin de zaten yine bebeğe yapılan genetik test kuzum.
Benim de bir kaybım var. Doktorlar ilk benekte olur öyle dediler de kendimize genetik test ve bana pıhtılaşma testi yaptırdık yine de biz. Pıhtılaşma çıktı bende. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben.
Sana tavsiyem bırakma aspirini, zaten bir zararı yok. Kanaman vs olmadığı sürece devam et derim.
Şu anki duruma göre doğuma kadar canım..Ay evet pataloji.
Kaçıncı haftaya kadar denildi size acaba konuşacağım evet.
15 hafta olduk kanama felan olmadı şükür
Yaaa Allahın izniyle bir şey olmaz bebişler çok güçlüler toparlar hemenKızlar canım sıkkın bugün. En yakın arkadaşım 33+6 haftalık hamile.
Gebelik zehirlenmesi çıktı. Perinatologa da gitti, suyu da çok azalmış, bebeğin gelişimi durmuş acilen pzt doğuma alacaklar.
1700 kg bebek. Dua eder misiniz rica etsemsağlıkla atlatsınlar doğumu, bebeğimiz de sağlıkla büyüsün
Kızlar psikolojim bozuldu ya..
Hastane çıkışı eşimle bir yere gittik gezmek için ama gitmez olaydık, cafede otururken kayalıklara çıkmış kız intihar teşebbüsünde bulundu, herkes korkuyla kıza bakıyor bazıları da koşarak kızın yanına gitti, yüksekliği de 350 metre . Zaten orada çok intihar vakaları oluyor, neyse ki kızı vazgecirdiler ama benim canımdan can gitti çok korktum.
Kızlar canım sıkkın bugün. En yakın arkadaşım 33+6 haftalık hamile.
Gebelik zehirlenmesi çıktı. Perinatologa da gitti, suyu da çok azalmış, bebeğin gelişimi durmuş acilen pzt doğuma alacaklar.
1700 kg bebek. Dua eder misiniz rica etsemsağlıkla atlatsınlar doğumu, bebeğimiz de sağlıkla büyüsün
Geçmiş olsun canım nekadar çok tutuyor önceden beri hep böylemi hamilelik mi tetikliyor.
Kızlar dünden beri iyice arttı migren.
Dün bir tane Parol içmiştim.
Dayanamadım, sabah da 1 Parol 1 Prilam içtim.
Ona rağmen sabahtan beri 3 kere çıkardım.En son boğazdan kan geldi artık.
Şimdi zar zor çubuk kraker yedim, yatıyorum, bakalım.
İnşallah bu çıkmaz.
Başım hala ağrıyo ama bulantıyla birlikte çok daha fena.
.
Canlı canlı şahit olmak çok.korkutucu ya, neyseki vazgecirdiler. Allah kimseyi o psikolojiye sokmasınAy çok etkilenmissindir ama malesef yapcak birşey yok kendini çok üzme lutfen kimse kimsenin ne yaşadığını ne olduğunu bilemez sen dua et ama üzülme artık bebegin etkilenmesin daha fazla
Paylaşacağım kuzum ben istemiştim ilk ayda içmeyi. Hayırlısı olsun inşallah35 yaş üstü çoğu hamileye veriliyor gördüğüm kadarıyla.Canım dozu zaten düşük kullanırsan biraz daha bir zararı olmaz bence ama doktorunla düşünceni paylaş istersen.Belki ultrasonda ya da başka bir değerinde vs birşey görmüştür.
Edeceğim kuzum sanırsam 32.haftadan sonra bıraktırıyorlar yineO pataloji sonucu. Onda bir şey çıkmıyr aynen. Genetik istediğin de zaten yine bebeğe yapılan genetik test kuzum.
Benim de bir kaybım var. Doktorlar ilk benekte olur öyle dediler de kendimize genetik test ve bana pıhtılaşma testi yaptırdık yine de biz. Pıhtılaşma çıktı bende. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben.
Sana tavsiyem bırakma aspirini, zaten bir zararı yok. Kanaman vs olmadığı sürece devam et derim.
Amin isallah gerçekten zor zamanlardan geçiyoruz kalbimiz el vermesede ben haberlere dahi bakmiyorum yani güzel evlat yetiştirelim elimizden geldiğince başka ne yapılır bilmiyorum insanın kendi mutluluğu da çevresine önemli benceCanlı canlı şahit olmak çok.korkutucu ya, neyseki vazgecirdiler. Allah kimseyi o psikolojiye sokmasın
Aynen öyle canımAmin isallah gerçekten zor zamanlardan geçiyoruz kalbimiz el vermesede ben haberlere dahi bakmiyorum yani güzel evlat yetiştirelim elimizden geldiğince başka ne yapılır bilmiyorum insanın kendi mutluluğu da çevresine önemli bence
Canım daha önce kesin erkek mi demişti doktor banada erkek bu dedi kesin olarak 13. Haftada çıkıntıyı gösterdi böyle duyunca ümitleniyorum belki benimde değişir diye inşallah benimde başıma gelir aminBizim erkekte kıza döndü kızlar. Doktor buda kız dedi
Yok kesin dememişti erkeğe benziyor demişti fakat aynı doktora gitmedim bugün farklı bir doktora gittim o kız dedi ☺Canım daha önce kesin erkek mi demişti doktor banada erkek bu dedi kesin olarak 13. Haftada çıkıntıyı gösterdi böyle duyunca ümitleniyorum belki benimde değişir diye inşallah benimde başıma gelir amin
Pazartesi ogrenirim muayene ucretini , haber veririm.Yok canım ben hiç gitmedim sadece yorumlarını gördüm internette. Ayıptır sorması muayene ücreti ne kadar?
.
Kızlar dünden beri iyice arttı migren.
Dün bir tane Parol içmiştim.
Dayanamadım, sabah da 1 Parol 1 Prilam içtim.
Ona rağmen sabahtan beri 3 kere çıkardım.En son boğazdan kan geldi artık.
Şimdi zar zor çubuk kraker yedim, yatıyorum, bakalım.
İnşallah bu çıkmaz.
Başım hala ağrıyo ama bulantıyla birlikte çok daha fena.
.
Valla bizde bir şok yaşadık, dediğin gibi son ana kadar her an hersey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?