Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Başıma gelmedi ama değer şüpheli çıkmış. Yükselme ihtimali var. Adet günü tekrar kan verin yükselişe bakın.

Evde test yaparak da koyulaşma olacak mı takip edebilirsiniz her gün. İnşallah hamilesinizdir.

Canım geçmiş olsun ya bir geçseydi şu ağrılar
Ah kuzum ya çok iyi anlıyorum seni
Elden de bir şey gelmiyor ki.. umarım en kısa sürede geçer
yine mi yaa sen uyu kuzum gözüne de bi uyku bandı tak
inşallah akşama kadar geçmiş olur
Ahh istifra etmek bünyeyi öyle sarsıyor ki… çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer
Çok geçmiş olsun arkadaşım , sanırım bu sıralar hepimizde var. Bende de aynı dünden beri başım çok ağrıyor. Allahım hepimize şafi ismiyle şifa versin.
Ay bu migrende seni mahvetti resmen. Geçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah

Çok teşekkür ederim kızlar, inşallah çabuk geçer.

Bulantım geçti gibi, ona şükür.

Baş ağrısına katlanıcaz artık.

.

Kağan Kocatepe’nin 9 ay 10 gün Hamilelik Rehberi var evde, onu okuyordum geçen gün.

Gebelikte özellikle birinci trimester’den sonra kadınların %60-70’inde migren belirtilerinde iyileşme gözlenir.” cümlesini okudum, tam sevinecekken devamı geldi.

Bazı durumlarda ise tam tersine belirtilerde şiddetlenme olabilir.” Bunu okuyunca yıkıldım.

.

Ay evet pataloji.
Kaçıncı haftaya kadar denildi size acaba konuşacağım evet.
15 hafta olduk kanama felan olmadı şükür

Kızlar canım sıkkın bugün. En yakın arkadaşım 33+6 haftalık hamile.

Gebelik zehirlenmesi çıktı. Perinatologa da gitti, suyu da çok azalmış, bebeğin gelişimi durmuş acilen pzt doğuma alacaklar.

1700 kg bebek. Dua eder misiniz rica etsem sağlıkla atlatsınlar doğumu, bebeğimiz de sağlıkla büyüsün

Yaaa Allahın izniyle bir şey olmaz bebişler çok güçlüler toparlar hemen

Ay çok etkilenmissindir ama malesef yapcak birşey yok kendini çok üzme lutfen kimse kimsenin ne yaşadığını ne olduğunu bilemez sen dua et ama üzülme artık bebegin etkilenmesin daha fazla

benim kardeşim prematüre doğmuş şimdi şeytana pabucunu ters giydiriyo

erken doğacak ama inşallah sağlıklı bir bebek olacak umarım her şey yolunda gider

Geçmiş olsun canım nekadar çok tutuyor önceden beri hep böylemi hamilelik mi tetikliyor

Ay çok etkilenmissindir ama malesef yapcak birşey yok kendini çok üzme lutfen kimse kimsenin ne yaşadığını ne olduğunu bilemez sen dua et ama üzülme artık bebegin etkilenmesin daha fazla
Canlı canlı şahit olmak çok.korkutucu ya, neyseki vazgecirdiler. Allah kimseyi o psikolojiye sokmasın

Paylaşacağım kuzum ben istemiştim ilk ayda içmeyi. Hayırlısı olsun inşallah

Edeceğim kuzum sanırsam 32.haftadan sonra bıraktırıyorlar yine

Canlı canlı şahit olmak çok.korkutucu ya, neyseki vazgecirdiler. Allah kimseyi o psikolojiye sokmasın
Amin isallah gerçekten zor zamanlardan geçiyoruz kalbimiz el vermesede ben haberlere dahi bakmiyorum yani güzel evlat yetiştirelim elimizden geldiğince başka ne yapılır bilmiyorum insanın kendi mutluluğu da çevresine önemli bence

Aynen öyle canım

Canım daha önce kesin erkek mi demişti doktor banada erkek bu dedi kesin olarak 13. Haftada çıkıntıyı gösterdi böyle duyunca ümitleniyorum belki benimde değişir diye inşallah benimde başıma gelir amin
Yok kesin dememişti erkeğe benziyor demişti fakat aynı doktora gitmedim bugün farklı bir doktora gittim o kız dedi ☺

Başına patates sarıp tülbentle karanlık bir odada uyuyabilir son canım. Çin yağı genelde migrnee iyi geliyor yakınlarında aktar varsa.

13.haftada doktor kesin erkek , alışveriş yapabilirsin rahat rahat demişti. 30 aralıkta randevum var, nolur nolmaz onu bekliyorum ben de. Oğlum diye seviyordum, kızsa kizimin psikolojisi bozulmasın en azından yavrum demeye devam edeyim o zaman
Valla bizde bir şok yaşadık, dediğin gibi son ana kadar her an hersey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…