Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana da aynısı oldu valla hep oğlum diye sevdim, şuan kız diyor ama 20 haftaliga kadar bazen net gostermiyormus kendini..
Ay buda moda oldu sanki bu aralar, sonradan cinsiyet değişen modası

My-little-bird cnm önceden çatlak kremi için yazmıştım sende kullanınca paylaşırsın demiştin.
Palmersin hem losyonu hemde kremini almıştım.şuan akşamları sadece kremi kullanamaya başladım.1.5-2 ay sonra sabah losyon akşam krem olarak devam etmeyi düşünüyorum.
Krem biraz katı,sürmesi biraz uğraştırıyor elimde biraz ovuşturup öyle sürüyorum ama akşam sürdüğümde ertesi Akşama kadar karnın nemli kalıyor yavaş yavaş emiyor kremi memnun kaldım

Her gün kullanmaya alışsak iyi olur aslında ben hep unutuyorum şimdilik yağla devam ediyorum kremle destekleyeceğimde palmers alıcam ben de Yalnız orijinallik konusunda şüpheliyim. Trendyol Favorimde birkaç palmers krem var aynı kremlerde fiyat farkları var.
Sen Nereden almıştın?

Acile gittim kizlar. Şansıma iyi doktor çıktı. Muaybe etti. Parol serum yaptı. Parol ve C vitamini verdi. Ve de Covid testi verdim Şuan hâlâ aynıyım. İnsallah hızlıca geçer.
Canım inşallah serumla biraz toplarsın uyursun iyi gelir. Sonucu da söylersin bize merak ederiz

Kızlar diş etkilerim felaket sızlıyor geri çekiyor bir kuvvet sanki. Geriden geliyo bana semptomlar ne yapayım diş eti sorunu yaşayanlar help me!
Miden bulanmazsa tuzlu su ile gargara yap kuzum. Benim çok şükür daha olmadı. Ama ara ara kızarıklıklar oluyor bide fırçalarken kanıyor

Kızlar ben çok şükür iyiyim yemek konusunda da öyle geçen haftaki gibi tiksinmeler yok. Hatta önceye göre de yok gibi çok şükür

Amma velakin geçen kan gördüm ya az da olsa içime sızı düştü sorun mu var diye

İyi olsak suç olmasak suç Randevum çarşamba günü

Ohhhh süper Çarşambaya ne kaldı ki
Takviyeleri gece mi alıyorsun artık? Demek öyle yapmak işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…