Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum kürtajımı yapan doktor ile devam ediyorum o geçen aydan bırak dedi normalde
Sonra bir doktora daha gittim bebeği görmek amaçlı daha yakındı oda 5.aya bırakırız dedi.
Bende kendi çapımda erken buluyorum işte
Bakalım bir daha gideyim devam edelim diyeceğim

Valla bizde bir şok yaşadık, dediğin gibi son ana kadar her an hersey olabilir

Yok kuzum genetik istedim ilk bebeklerde normal dediler bir sonuç geldi ama onda sebebi çıkmıyordu adını unuttum vallahi neydi olmaz ise detaylı ultrasona kadar devam ederim sorarım orada
O pataloji sonucu. Onda bir şey çıkmıyr aynen. Genetik istediğin de zaten yine bebeğe yapılan genetik test kuzum.

Benim de bir kaybım var. Doktorlar ilk benekte olur öyle dediler de kendimize genetik test ve bana pıhtılaşma testi yaptırdık yine de biz. Pıhtılaşma çıktı bende. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben.

Sana tavsiyem bırakma aspirini, zaten bir zararı yok. Kanaman vs olmadığı sürece devam et derim.

Bence hiç acele etmeyin kızlar valla ya, doktorum erkeğe benziyor demişti farklı bir doktora geldim direkt kız dedi

aaa merhaba

gece 3'ü buluyo uykumun gelmesi, ben de hep uyanıyorum ve uykuya çok zor geçiyorum tekrar

zombie olucam yakında bir de şu burun kuruması bugün kesin şu hava nemlendiricisini kullanmaya başlıycam artık
Burun kanaması devammı kızz halaa benim bi geldii gittii dahada hiç gelmedii

16+2'de kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum, yemekten 1 saat sonra hiçbir şey yememişcesine açım ve yatağa hep aç giriyorum

bu arada dün gece çok fazla gıdıklanma oldu göbeğimde içeriden içeriden , bebek hissetme belirtisi mi diye baktım internette ama bulamadım daha çok mısır patlağı gibi hissediliyormuş, galiba bu da gol değil

Allahhh ismi erken mi koyduk diye düşünüyorum şu an

annesine yoldaş geliyor gözün aydın
Teşekkür ederiz canım. Bence de acele etmeyin kızlar ya bu ara çok oluyor bu durum. Benim doktorum demişti hatta geçen 2 hastama erkek demiştim kız çıktı sonra diye

Hahahahahahaha bende nasıl seveceğimii şaşırdımm bakkkk karnımı seviyorumma caba kızmısın erkekmii sağlıklı oll da yavrumm hic farketmez cinsiyet diyorum busefer yavrumm diye seviyorumm götünü yerimm götünü diyorumm

Ayyy 17. Hafta ne güzel biz de inşallah sağlıkla görebiliriz o haftaları

Teşekkür ederiz canım. Bence de acele etmeyin kızlar ya bu ara çok oluyor bu durum. Benim doktorum demişti hatta geçen 2 hastama erkek demiştim kız çıktı sonra diye

kıza dönerse ben zaten çok fırfırlı etekli şeyler sevmiyorum, hayvanlı, gezegenli şeyler seviyorum, aldıklarımı kıza çok rahat giydiririm ama tabii çocuğa yeniden isim bulmak gerekecek

isim koymuş muydun Snowflake?

Bizim erkekte kıza döndü kızlar. Doktor buda kız dedi
abooo ya bu cinsiyetin sonra değişmesi çok fena oluyor çokk
16+0 ım iştahta açılma yok bulantı devam ama ilk haftalardaki gibi değil prilamda devam tabii ki vazgeçilmezim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…