Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Totosunu yicen tamam ama erkek totosu mu kız totosu mu bile bilmek istiyorsun

Merhaba hanımlar bişi sorucaktim 8+3 hamileyim dün kasığımda iğne batmalari vardı bugünde oturup kalkınca hani yumurtlama zamanında yumurtalık ağrısı olurya oturup kalkınca öyle oluyor normalmi sizce

Merhaba hanımlar bişi sorucaktim 8+3 hamileyim dün kasığımda iğne batmalari vardı bugünde oturup kalkınca hani yumurtlama zamanında yumurtalık ağrısı olurya oturup kalkınca öyle oluyor normalmi sizce
Olurr öyle şeylerr canım bendede hala var o durum

Hahahahaha kimisi 9 ay bile öğrenen olmamış yaaaa olmadı unisex kıyafetler odalar döşiycenn
Öyle yapacaz sanırım bu gidişle duruş pozisyonu geçen seferde namaz kılar gibi duruyordu totosunu dikmiş yukarı şimdide öyleydi ayakları sadece ileri geri oynatıyor ne yaptıysa açmadı ayakları sağlıklı görüyoruz yaa buna şükür gerisi merak işte

Tabiii canımm önemli olan sağlıklısı ama iştee bilsekk bizde neler alcazda olsun napalımm
Ne güzeldee edeyy ayakları heleee

Canım benim bebeğimde genelde öyle yüzü koyun duruyor ama dr alttan bakıcam diyor çeviriyor görüntüyü.Çevirse de görünmüyor muBenimde bugün 15.30 randevum var bakalım cinsiyet öğrenebilecek miyim

Bebek her şeyi alıyor demek
Bence kesin bebek hareketi hissettin. İkincide daha erken deme sebepleri de o heralde. Aaa bu bebek diye ayırabilcez şimdi ayıramıyorum
Ayyy 17. Hafta ne güzel biz de inşallah sağlıkla görebiliriz o haftaları
Ayyy gelcez inşallah
abooo ya bu cinsiyetin sonra değişmesi çok fena oluyor çokk

16+0 ım iştahta açılma yok bulantı devam ama ilk haftalardaki gibi değil prilamda devam tabii ki vazgeçilmezim
Prilam doğuma kadar içecez biz heralde senle
Bu sefer kessin pipi resmini istiyoruz Dr dan çerçeve yapıcaz
Yaa dün biri atmıştı ya eda galiba, resmen pipiydi yani.
Bana gösterdi doktor bak burda pipi olması lazım yok dedi dönmez bence benimkilütfen dönmesin çünkü

Kız beni niye alıştırmıyor. Uyku bölünmesi birkaç kere oldu geçti şimdi akşam kafayı bi koyuyorum sabah zorla uyanıyorum yandım desene

Alttan bakmadı bilmiyorum ki gösterirmiydi
2 hafta sonra gidicem tekrar belki ozaman gösterir güzel haberlerini bekliyoruz seninde ❤

Hahahayy galiba doğuma giderken bile prilam içip gitmeyiz inş

aaa merhaba

gece 3'ü buluyo uykumun gelmesi, ben de hep uyanıyorum ve uykuya çok zor geçiyorum tekrar

zombie olucam yakında bir de şu burun kuruması bugün kesin şu hava nemlendiricisini kullanmaya başlıycam artık
Canım içine birkaç damla da cold mix damlatırsan iyi olur.
Tanıdık eczacının önerisi ile Bou hui temassız ateş ölçer almıştım memnunum kızlar. Devlet hast. acilde de aynı ateş ölçer kullanılıyordu gittiğimde. Fiyatı da uygun.

35 yaş üstü çoğu hamileye veriliyor gördüğüm kadarıyla.Canım dozu zaten düşük kullanırsan biraz daha bir zararı olmaz bence ama doktorunla düşünceni paylaş istersen.Belki ultrasonda ya da başka bir değerinde vs birşey görmüştür.

Kız beni niye alıştırmıyor. Uyku bölünmesi birkaç kere oldu geçti şimdi akşam kafayı bi koyuyorum sabah zorla uyanıyorum yandım desene
Canım her bünye aynı değil ki:) Onunki erken başlamış.Seninki belki son 3 ayda olacak:)

Zencefil bal yaptım anlık iyi geldi sonra yine aynı devam etti . Süt e devam edeyim o zaman
Sağol canım
Süt ve zencefil yumuşatıyor canım ve öksürük gelirse çok afedersin iltihap varsa devamlı tükürmeye çalış bir de mikrobu atmak için bol bol su inşallah çabucak toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…