Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah yardımcısı olsun, ikisi de sağsalim atlatırlar inşallah bundan 31 yıl önce ben de tam 32 haftalıkken doğmuşum, hem de zorla normal doğum yaptırmışlar, ne küvez ne yoğun bakım varmış annemin doğum yaptığı yerde. Sen de bol bol dua et iyi enerji gönder kuzum, bebeğin üzülmesin

Hayırlı olsun canım pipiyi gördün demi artık pipi şahitliğine inaniyoruz
Eşim doktordan erkek değil mi diye teyit istedi. Doktor pipiyi göstererek bak biz bu çıkıntıyı görünce erkek diyoruz dedi ama bakalım ayrıntılıda ne çıkacak

Bende geçen hafta arada sürmedim üşendim
Bende senin gibi düşünerek internet üzerinden almadım.watsons dan aldım,indirime denk gelmişti.sende takip et indirim olur belki

Yaaaaa bitanem çok geçmiş olsunn bi bitse gitse artık şu migren
Oooyyyne çok etkilenmişsindirr yaaa geçtii bitti tamam düşünmee
Yaaaaa cok geçmiş olsun ya allah acil şifa versin amiinn

Aaaa kızlarrr gerçekten palmersinkii şahaneee ertesi akşmaa kadar bile nemli kalıyor vallaha ben bayıldımm yanii hatta kaşıntiyıda bigüzel alıyorr ben her akşam mutlaka kullanıyorumm evett biraz katı ama olsun işe yarıyor enazından

Ohhhh süper Çarşambaya ne kaldı ki
Takviyeleri gece mi alıyorsun artık? Demek öyle yapmak işe yaradı
Demir ilacını almıyorum asıl sorun ondaydı bence vitamini gece yatmadan aldım dün bugün iyiydim hiç sorun olmadı

Benimde kaçgündür arada ağrıyo ağrımasına rağmen cinnet geçiriyorumm seni hiç düşünemiyorum şuan bile ağrıyorr

Sabah ağrıdan dolayı 3 kere çıkardım, o çok fena yapıyo.

Sonra duş aldım, uyudum bornozla.

Kalkıp çubuk kraker yedim de anca midemin bulantısı geçti.

Tek başına baş ağrısı çekiliyo bir şekilde.

.

Gerçekten kötü bir andı kuzum, Allah kimseyi şaşırtmasın

Reactions: Jou
Kızlar bebek arabasını aldık bugün e bebekten travel asla almam dedim gittim travel aldım
Oooo bakalumm kızzz resmee reklamda gordumm indirim varmış bayadaaa

Benim güzell kuzummm yaa bu 17 haftasına kadarda sürüyormuş mide bulantısı inşaallahh 9 ay boyunca sürmezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…