Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzucum galiba en önde seyreden benim. Karnımın altında balıklar yuzuyor gibi gerim gerim geriliyorum. Nefes almada zorlanmaya başladım burun tıkanıklığı da var. Onun dışında şükür bir sıkıntımız yok birbirimize alışmaya çalışıyoruz tomurcugumla
Mısır patlağı mi ? Bende bugün balık yedim afedersin çok kaciridm galiba şuan mide yangın yeri
Kesinlikle bu yaşadıklarımızın herbiri mucize Allah a binlerce şükür olsun sağlıkla kucaklarimiza alaalim.
Duygu canım Rabbim şifa versin gerçekten çok üzüldüm ama cananin da dediği tıp gelişti. Umarım ikisi de bu süreci sağlıkla atlatirlar . Başka bir doktora daha gitmişler mi? Yoksa tek doktora mi görünmüş .
Karışma benim uzay mekiklerime de canim sende ben gibi . Yalnız benim uçlar içe kaçtı
Kızlar diş etkilerim felaket sızlıyor geri çekiyor bir kuvvet sanki. Geriden geliyo bana semptomlar ne yapayım diş eti sorunu yaşayanlar help me!
Kuzu birisi daha yaşadı bunu diş taşı temizlettikten sonra atlattı diye biliyorum. Dış tasinda da anestezi yapılmıyor.
İyi olmana çok sevindim canım. Allah daha iyi etsin.

-C-A-N-A-N- canom ya noldu kuzu sana nazar mı ettin kendine ya keşke bir çare bulabilsek ama bir daha bornozla uyuma. Usutmus de olabilir misin acaba o da tetiklemis olabilir mi ?

USER=617506]@-C-A-N-A-N-[/USER] canom ya noldu kuzu sana nazar mı ettin kendine ya keşke bir çare bulabilsek ama bir daha bornozla uyuma. Usutmus de olabilir misin acaba o da tetiklemis olabilir mi ?

Yok kuzum, dün akşamdan beri ağrıyo zaten. 3 kere çıkarınca bi duş aldım, o rahatlamayla uyumuşum.

Eşim battaniyelerle sarmış beni.

Uyandığımda bulantı geçmişti çok şükür.

Ama baş ağrısı aynen devam.

Bakalım bu sefer ne kadar sürecek.

.

İnşallah en kısa süreli olur canım .
Dikkat edin kendinize

Puseti var yeni doğduğunda o kullanılıyor. Acaba onu mu gördün ki sen. Bunda da var hatta yanındaki arabaya takılıyor. Travellere ön yargılı bakıyordum ama katlanınca falan öyle ağır olmadı arabaya tek başıma yerleştirebilirim diye düşündüm. Hazır bakmışken de alalım dedik

Bilmiyorum belkide o eşim diyo çok küçük bu nekadar kullanılcak iyice çöp o zaman dedi yanii bakalımm şu ocağa bi girelimdee bizde neler olcak beklicezz
Iyi yaptinızzz kuzum imkanız varken alınn kafanız rahat olurr

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah.
Traveller olanın farkı ne, normali nasıl, bu bir ara konuşuyordunuz boyu kısa bir araba vardı doona mıydı onun ne farkı var asla bir şey bilmiyorum, anlamıyorum konuştuklarınızı

Rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini

İyi olmana çok sevindim canım. Allah daha iyi etsin.
Amin amin hepimiz rahata erelim valla.
Bakınca zaten içinize sinen olur elbette

Canan saçlarını ıslak bırakmıyosun di mi
Benim doktorum değil amaa arkadaşımın doktoru saçlarını olabildiğince makine ile kurutma demiş.

Radyasyondan dolayı. Elimizdeki telefonlardan daha mı sıkıntılı bilemedim gerip geldi.

Hoş saç kurutmayı hiç sevmem dışarı çıkmayacaksam kurutmuyorum zaten ama duydunuz mu bunu?

Evet doona baya hoşuma gitmişti kendi pahalıydı muadilini alalım dedim eşimde görmeden almayalım dedi bir de yükseklik olarak alçak kalıyormuş ondan vazgeçtik

Travel sistemde puseti de takıyorsun diğer büyüdüğünde oturduğunu da. Travelin kötü yanı puseti ya da o diğer oturduğunu çıkarıyorsun iskelet öyle katlanıyor. Ben ondan istememiştim arabaya sığması falan zor olur diye. Ama bu modeli beğendim hiç zorluğu yok bence. Ön yargı falan kalmadı

Kurutma da ne radyasyonu var ki şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…