- 25 Ağustos 2019
- 62.565
- 120.187
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.541
Görüyorum bende bunu baya acaba rahatmı diyorum bazen bugün migrosta gezdik bebek arabasıyla geziyordu biri ama çok küçüktüü ya 6 7 ay sonra kullanılmıcak yaniii birazdaha büyük alsak olmuyomu kız acaba seninki iyi bak büyük
Benim güzell kuzummm yaa bu 17 haftasına kadarda sürüyormuş mide bulantısı inşaallahh 9 ay boyunca sürmezde
Tabii kuzum sende haklısınn inşaallahh geçeerrrMigrenin bulantısı bu canım. Normalde böyle fena bulanmıyo.
.
Kuzucum galiba en önde seyreden benim. Karnımın altında balıklar yuzuyor gibi gerim gerim geriliyorum. Nefes almada zorlanmaya başladım burun tıkanıklığı da var. Onun dışında şükür bir sıkıntımız yok birbirimize alışmaya çalışıyoruz17. Haftadaki güzel annelerimizay bana nasıl uzak gelio 17 falan. Neler bekliyor bizi bir brifing verseniz fena olmaz
13+1’ den bildiriyorum prilam devam ama bir iştahta açılma da mevcut ne bulsam ağzıma atıyorum kokmayan
Mısır patlağı mi ? Bende bugün balık yedim afedersin çok kaciridm galiba şuan mide yangın yeri16+2'de kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum, yemekten 1 saat sonra hiçbir şey yememişcesine açım ve yatağa hep aç giriyorum
bu arada dün gece çok fazla gıdıklanma oldu göbeğimde içeriden içeriden , bebek hissetme belirtisi mi diye baktım internette ama bulamadım daha çok mısır patlağı gibi hissediliyormuş, galiba bu da gol değil
Kesinlikle bu yaşadıklarımızın herbiri mucizeKıyamamNormal kuzum geçecek hepsi.Vücudumuz anneliğe hazırlıyor her anlamda bizi.Uykusuzluğa da alıştırıyor bebek için Son ay da gece sürekli çişin gelecek uykudan uyanmaya alışman için Allah ne güzel yaratmış
Duygu canım Rabbim şifa versinKızlar canım sıkkın bugün. En yakın arkadaşım 33+6 haftalık hamile.
Gebelik zehirlenmesi çıktı. Perinatologa da gitti, suyu da çok azalmış, bebeğin gelişimi durmuş acilen pzt doğuma alacaklar.
1700 kg bebek. Dua eder misiniz rica etsemsağlıkla atlatsınlar doğumu, bebeğimiz de sağlıkla büyüsün
Karışma benim uzay mekiklerime de canim sende ben gibiKızlar bugün göğüslerim bir şişti acıyor sancı giriyor bazen batma şeklinde. Uçları da iyice belirgin oldu.
Gebeliğin ilk başında vardı sonra sadece şişlik vardı. Bugün birden ağrı falan olunca şaşırdım.
Sütyen takmıyorum eşim atletle gördü nolmuş bunlara diyor
Kuzu birisi daha yaşadı bunu diş taşı temizlettikten sonra atlattı diye biliyorum. Dış tasinda da anestezi yapılmıyor.Kızlar diş etkilerim felaket sızlıyor geri çekiyor bir kuvvet sanki. Geriden geliyo bana semptomlarne yapayım diş eti sorunu yaşayanlar help me!
İyi olmana çok sevindim canım. Allah daha iyi etsin.Kızlar ben çok şükür iyiyim yemek konusunda da öyle geçen haftaki gibi tiksinmeler yok. Hatta önceye göre de yok gibi çok şükür
Amma velakin geçen kan gördüm ya az da olsa içime sızı düştü sorun mu var diye
İyi olsak suç olmasak suçRandevum çarşamba günü
USER=617506]@-C-A-N-A-N-[/USER] canom ya noldu kuzu sana nazar mı ettin kendineya keşke bir çare bulabilsek ama bir daha bornozla uyuma. Usutmus de olabilir misin acaba o da tetiklemis olabilir mi ?
İnşallah en kısa süreli olur canımYok kuzum, dün akşamdan beri ağrıyo zaten. 3 kere çıkarınca bi duş aldım, o rahatlamayla uyumuşum.
Eşim battaniyelerle sarmış beni.
Uyandığımda bulantı geçmişti çok şükür.
Ama baş ağrısı aynen devam.
Bakalım bu sefer ne kadar sürecek.
.
Puseti var yeni doğduğunda o kullanılıyor. Acaba onu mu gördün ki sen. Bunda da var hatta yanındaki arabaya takılıyor. Travellere ön yargılı bakıyordum ama katlanınca falan öyle ağır olmadı arabaya tek başıma yerleştirebilirim diye düşündüm. Hazır bakmışken de alalım dedikGörüyorum bende bunu baya acaba rahatmı diyorum bazen bugün migrosta gezdik bebek arabasıyla geziyordu biri ama çok küçüktüü ya 6 7 ay sonra kullanılmıcak yaniii birazdaha büyük alsak olmuyomu kız acaba seninki iyi bak büyük
Bilmiyorum belkide o eşim diyo çok küçük bu nekadar kullanılcak iyice çöp o zaman dedi yanii bakalımm şu ocağa bi girelimdee bizde neler olcak beklicezzPuseti var yeni doğduğunda o kullanılıyor. Acaba onu mu gördün ki sen. Bunda da var hatta yanındaki arabaya takılıyor. Travellere ön yargılı bakıyordum ama katlanınca falan öyle ağır olmadı arabaya tek başıma yerleştirebilirim diye düşündüm. Hazır bakmışken de alalım dedik
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah.Puseti var yeni doğduğunda o kullanılıyor. Acaba onu mu gördün ki sen. Bunda da var hatta yanındaki arabaya takılıyor. Travellere ön yargılı bakıyordum ama katlanınca falan öyle ağır olmadı arabaya tek başıma yerleştirebilirim diye düşündüm. Hazır bakmışken de alalım dedik
Rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişiniKızlar canım sıkkın bugün. En yakın arkadaşım 33+6 haftalık hamile.
Gebelik zehirlenmesi çıktı. Perinatologa da gitti, suyu da çok azalmış, bebeğin gelişimi durmuş acilen pzt doğuma alacaklar.
1700 kg bebek. Dua eder misiniz rica etsemsağlıkla atlatsınlar doğumu, bebeğimiz de sağlıkla büyüsün
Teşekkür ederim canım benim daha iyisi sizin olsunsweetgirlcandy hayırlı olsun canım.
Sabah ağrıdan dolayı 3 kere çıkardım, o çok fena yapıyo.
Sonra duş aldım, uyudum bornozla.
Kalkıp çubuk kraker yedim de anca midemin bulantısı geçti.
Tek başına baş ağrısı çekiliyo bir şekilde.
.
Amin amin hepimiz rahata erelim valla.İyi olmana çok sevindim canım. Allah daha iyi etsin.
Bakınca zaten içinize sinen olur elbetteBilmiyorum belkide o eşim diyo çok küçük bu nekadar kullanılcak iyice çöp o zaman dedi yanii bakalımm şu ocağa bi girelimdee bizde neler olcak beklicezz
Iyi yaptinızzz kuzum imkanız varken alınn kafanız rahat olurr
Benim doktorum değil amaa arkadaşımın doktoru saçlarını olabildiğince makine ile kurutma demiş.Canan saçlarını ıslak bırakmıyosun di mi
Evet doona baya hoşuma gitmişti kendi pahalıydı muadilini alalım dedim eşimde görmeden almayalım dedi bir de yükseklik olarak alçak kalıyormuş ondan vazgeçtikHayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah.
Traveller olanın farkı ne, normali nasıl, bu bir ara konuşuyordunuz boyu kısa bir araba vardı doona mıydı onun ne farkı var asla bir şey bilmiyorum, anlamıyorum konuştuklarınızı
Ayyy o günleri de görürüz inşallah hala bana hayal gibi geliyorçok güzelmiş rengi de şahanevakit geçse, doğsalar da keyifle sürsek
Kurutma da ne radyasyonu var ki şaşırdımBenim doktorum değil amaa arkadaşımın doktoru saçlarını olabildiğince makine ile kurutma demiş.
Radyasyondan dolayı. Elimizdeki telefonlardan daha mı sıkıntılı bilemedim gerip geldi.
Hoş saç kurutmayı hiç sevmem dışarı çıkmayacaksam kurutmuyorum zaten ama duydunuz mu bunu?
Manyetik alan radyasyon falan bişiler dedi ne dediğini de anlamadım zatenKurutma da ne radyasyonu var ki şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?