Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar, önce güzel haberi vereyim şimdi iyiyim elhamdülillah. Sabah bir baktım baya bi kahverengi kanama gibi görünce de tansiyonum düştü 8.3 e . Baya bi yattim hic takatim yoktu. Neyse dr gittik nöbetçi başka dr vardı. Iki türlü de muayene etti elhamdülillah sıkıntı yok ağır bi iş yapma dedi. Kasıklarımda sizi oluyor ara ara. Bu dr da kız dedi size de kahverengi olursa yine de aklınızda bulunsun insan ne kadar bilse de muayene olmadan ici rahat etmiyor gerçi

sweetgirlcandy sana zahmet kız diye ekler misin birde sat i yakaladik cok şükür 02.06.2022 doğum. 4 gün gerideydi oda tamamdır. Sana zahmet güncelleyebilir miyiz

Bildiğin dalgalandı titreşim gibi seyirme gibi ama az uz değildi Ay bebikler mi acaba

Geçmiş olsun. Güncelleyim bende de bugün sanki altta sancı var gibi tam değil de. Tedirgin oluyorum

Geçmiş olsun. Güncelleyim bende de bugün sanki altta sancı var gibi tam değil de. Tedirgin oluyorum
Çok teşekkür ederim. Insan hakikaten tedirgin oluyor rahîm büyüyor çok normal dedi doktor. Açık pembe parlak bizi biras daha korkutur ama onunda çözümü var dedi

Hep ıslak kuzum.
Hiç kurutmam.

Ama kısa saçlarım, omuzlarımda.

.
Ama kuzu bak ondanda bukadar ağrıyabilirr genede hafif te olsa hafif sıcak olarak kurutt yok öylede başağrısı çok ederr hem migren hem normal indan sonra ikisibir arada çok ağrı yaparr bukadar hassas düşünmeyin radyasyon falan ben kurutmasam asla duramam çünkü benide çok etkilerr hafif ısıyla kurutuyorum mecbur

Vita gözünAydın canım darısı başıma olsun. Bende bebeğin haftasını yakalamış sözünü duymak çok istiyorum aminnnn.

Test negatif Allah'a şükür İdare eder. O kadar kötü değilim ama halsizlik ve boğaz ağrısına devam sıcak sütle yola devam artık
Canım gözünAydın. Boğaz ağrısı için z.yag gerçekten etkili bence şurup ilaç içeceğine onu içmen daha iyi olacak. Gerçekten Rabbim sağlık şifa versin tez vakitte Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…