Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

yok ben hiç duymadım neyle kurutcaz başkaa migreni olanların ve sinüziti olanların kurutması lâzım valla yoksa daha beter azıyo

ben hep kurutuyorum yoksa çok fena baş ağrısı yapıyo

yok ben hiç duymadım neyle kurutcaz başkaa migreni olanların ve sinüziti olanların kurutması lâzım valla yoksa daha beter azıyo

ben hep kurutuyorum yoksa çok fena baş ağrısı yapıyo
Evet ıslak bırakınca baş ağrısı yapıyor gerçekten. Ben 2 havlu kullanıyorum biri ile ıslaklığı alıp 2. İle sarıp kurutuyorm bir de ince telli saçlarım çabuk kuruyor. Ama tamamen saç kurutma makinasını sevmediğimden dolayı.

Tuhaf geldi bana da duyunca

Eklentiler

• 17F15B10-9760-4D08-9CF9-AE94FA8EFB47.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 40

benim saçlarım da uzun bi de e bi çözüm de önerselermiş uzak tutup da olmuyo mu yine acaba buna bi bakalım

bi de taraklı kurutanlar var ya ben onlarla kurutuyorum X2 radyasyon da olabilir valla benimki

Radyasyon sarmış dört bir yanimizi

Ay uygun bi zamanda okuyun kızlar resmen aydınlanma yaşıyorum gecenin bu saatinde

öyle bi yazmış kii kullanan ölecek gibi

ben şu kısmını kendime alıyorum "mümkün olduğunca kısa kullanılmalıdır"

10 dakikada hallediyorum

millet kuaförlere gidiyo vallaa

ben bu akşam hava nemlendiriciyi çalıştırdım
bakalım gece burun kuruluğunu alacak mı?

okaliptus yağı vardı o da bitmiş kekik yağı koydum bakalım
Benimki de baş ucumda

Bugünkü Happy mom uygulamasında yazıyordu burun kanaması olabilir vs diye. Burun kuruluğu çok fazla olduğu için oluyormuş. Yani burun kuruluğu da gebelikten

Aa öyle mi bilmiyordum ben. Bende şurada yerimi alıyım bilen varsa öğrenmek isterim

Benimki de baş ucumda

Bugünkü Happy mom uygulamasında yazıyordu burun kanaması olabilir vs diye. Burun kuruluğu çok fazla olduğu için oluyormuş. Yani burun kuruluğu da gebelikten

evet benim hem kuruma hem kanama var, eksik kalsa biri olmazdı şimdi hava nemlendiriciyle nasıl olacak bakalım

Kız sol yanımda deprem oldu sanki bi titreme oldu da bu kadar şiddetli olmaz heralde bebek

ahahaa ya dün benim içeriden gıdıklanma oldu. ama galiba böyle kelebek kanat çırpması ya da mısır patlağı gibi oluyomuş bu nasıl bi his tarifi yaa

valla hissedenler öyle tasvir etmiş

sende nasıl bi şey oldu bi şey mi ittirdi

Son düzenleme:
Aynen cnm 24 saat nemli tutuyor.bende bir kaç gündür hergün sürmeye başladım.artık böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…