- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.621
Canım baş ağrılarında hacamat 1-1.5 aya kadar rahatlatıyor. En fazla ağrı vuran noktalardan hacamat yaptırıyorsun. Veya hacamat yapan kişi senin hikayene göre belirliyor noktaları. İlk 3-4 gün etkisi olmuyor o süre tedavi süresi gibi düşün. Sonra kişiye göre ya çok hafifliyor ya da tamamen geçiyor. Ama yaklaşık 1 buçuk ay sonra tekrar yavaş yavaş geri dönüyor ağrılar. Kalıcı kurtulmak için tek seans yeterli değil. Böyle her ay hacamat olunca bir süre sonra artık geri dönmüyor ağrılar. Gebelikte 2. Trimesterda göğüs ile diz kapağı arası hariç hacamat olmada bir sakınca yok. Gerçi hacamatta çok farklı ekoller var herkes başka bir şey söyler ama ben eğitimini almıştım bu şekilde öğretmişlerdi. Sonrasında migren ağrısı çeken arkadaşlarımda da tecrübe ettim işe yaradığını. Yalnız her ay yaptıran görmedim o yüzden kalıcı iyileşme görmedim. Fakat bir ay, bir buçuk ay ağrısız çok gördüm. Kendimde de migren dışı baş ağrıları oluyor. Rahat 1.5 ay geçiyor ağrısız.
Vita gözünAydın canım darısı başıma olsun. Bende bebeğin haftasını yakalamış sözünü duymak çok istiyorumaminnnn.
Evet iki mantığı var biri kirli kan atılıyor. İkincisi de o bölge uyarılıyor aynı akupunkturda nasıl sadece iğnelerle kan akıtılmadan sinirler uyarılarak beyne sinyal veriliyorsa hacamatta da aynı sinyal verme durumu var. Bölgede temiz kan akışı artıyor ve beyne o bölgede sorun olduğu ve bir nevi tedavi etmesi gerektiği sinyalleri gönderiliyor.ben şu hacamat olayına bayağı şifa gözüyle bakıyorum, benim bi arkadaşım da hamile kalamadığı için ysptırmıştı
orada mantık zarar veren kirli kanın atılması di mi?
vitamine vita yazmışsın ya vita ne güzel isim olur hee bi anlamına bakmak lâzım
Kuzu hayırlı olsun kaça aldın ben de chicco nun beğendim ama yine fikir alayımPuseti var yeni doğduğunda o kullanılıyor. Acaba onu mu gördün ki sen. Bunda da var hatta yanındaki arabaya takılıyor. Travellere ön yargılı bakıyordum ama katlanınca falan öyle ağır olmadı arabaya tek başıma yerleştirebilirim diye düşündüm. Hazır bakmışken de alalım dedik
Bende terliyorum geceleriii bayaa kuzuAman nasıl olim düzenli sabah erkenden dikiliyorum işte sonra da biraz zorlama uyumaca kuzu. Bu arada ben hep terlemiş uyanıyorum sizde aynı mı ?
1900 e aldık canım.Kuzu hayırlı olsun kaça aldın ben de chicco nun beğendim ama yine fikir alayım
İnşallah
Akıntını kontrol et aynı devam edecek mi benimde arada oluyor sürekli olmuyor sarı şekildeKızlar günaydın burası yağmurlu herhalde üşüttüm. Çok afedersiniz ilk defa uyanır uyanmaz koştum öğüre öğüre çıkarttım çok kötüyüm bir de o sıra akıntım geldiğini hissettim sarı renk akıntı gelmiş koyu sarıya dönük acile mi gitsem ilthap mı kaptım acaba korkuyorumsalıdan cumartesiye de işbaşım var gidip rapor alsam bu hafta bana verirler mi okulda çok kişi hasta çocuklar da hasta
Aynen benimde sancı da değişik bişey oldu geçmiş şimdiRahimde benim de 2 gündür böyle sancı gibi de değil gibi de ağrı gerilme oluyor.
Biliyorum rahim büyüyor yazıyor her yerde de, ama yine de endişeli hissettiriyor
Hatta bir kaç gün sonra hacamatın altın günü diye biliyorumCanım baş ağrılarında hacamat 1-1.5 aya kadar rahatlatıyor. En fazla ağrı vuran noktalardan hacamat yaptırıyorsun. Veya hacamat yapan kişi senin hikayene göre belirliyor noktaları. İlk 3-4 gün etkisi olmuyor o süre tedavi süresi gibi düşün. Sonra kişiye göre ya çok hafifliyor ya da tamamen geçiyor. Ama yaklaşık 1 buçuk ay sonra tekrar yavaş yavaş geri dönüyor ağrılar. Kalıcı kurtulmak için tek seans yeterli değil. Böyle her ay hacamat olunca bir süre sonra artık geri dönmüyor ağrılar. Gebelikte 2. Trimesterda göğüs ile diz kapağı arası hariç hacamat olmada bir sakınca yok. Gerçi hacamatta çok farklı ekoller var herkes başka bir şey söyler ama ben eğitimini almıştım bu şekilde öğretmişlerdi. Sonrasında migren ağrısı çeken arkadaşlarımda da tecrübe ettim işe yaradığını. Yalnız her ay yaptıran görmedim o yüzden kalıcı iyileşme görmedim. Fakat bir ay, bir buçuk ay ağrısız çok gördüm. Kendimde de migren dışı baş ağrıları oluyor. Rahat 1.5 ay geçiyor ağrısız.
İyi almışsın ya fiyatlar çok artmış çoğu da pusetsiz1900 e aldık canım.
Bende şaşırdım indirim var mıydı bilmiyorumİyi almışsın ya fiyatlar çok artmış çoğu da pusetsiz
Benim başlarda oldu şimdi yokMerhaba kızlar benim arada afedersiniz ama istemsiz su gibi akan akıntılarım oluyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ? Geçen hafta doktora gittim aslında ama sormayı unuttum doktor herşey normal demişti.
Canım çok geçmiş olsun, git tabii ki de. Verirler rapor da zaten zorlamıyorlar veriyorlar genelde. Bir git gözük bize de haber ver umarım daha iyi olursun
bence rapor al zaten yalan da yok bak üşütmüşsün, bu kışı 24. haftaya kadar böyle az giderek ve raporla atlatırsınızkeşke bizim de 24. hafta olsa
Kızlar çok sağolun yarın kendi doktoruma gideyim diyorum durumu anlatacağım en azından bu haftayı raporla çıkarayım. Ben özelde çalışıyorum ve çok başıboşluluk var bazı durumlar sinirlerimi gerdi. Dün de biraz gergin bir süreç yaşadım. Zaten hassas duygusal bir bünyem var devlette değilim keşke öyle olsaydı ama muhtemelen çıkacağım çalıştığım oda soğuk ayak ısıtıcısı aldık ama kaç defa söylememe rağmen ilgisiz davrandılar. Şuan kendimi ve evladımı düşünmek zorundayım çıkmaya karar verdim en doğrusu bu olacakAkıntını kontrol et aynı devam edecek mi benimde arada oluyor sürekli olmuyor sarı şekilde
Benim ara ara oluyor hepBenim başlarda oldu şimdi yokJou diyordu geçen gün oluyor diye
Merhaba kızlar benim arada afedersiniz ama istemsiz su gibi akan akıntılarım oluyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ? Geçen hafta doktora gittim aslında ama sormayı unuttum doktor herşey normal demişti.
Aynen canım ya sorup buraya yazabilirmisinoluyoben perşembe gidicem, sorayım
Aynen canım ya sorup buraya yazabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?