Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ben şu hacamat olayına bayağı şifa gözüyle bakıyorum, benim bi arkadaşım da hamile kalamadığı için ysptırmıştı

orada mantık zarar veren kirli kanın atılması di mi?

ben şu hacamat olayına bayağı şifa gözüyle bakıyorum, benim bi arkadaşım da hamile kalamadığı için ysptırmıştı

orada mantık zarar veren kirli kanın atılması di mi?
Evet iki mantığı var biri kirli kan atılıyor. İkincisi de o bölge uyarılıyor aynı akupunkturda nasıl sadece iğnelerle kan akıtılmadan sinirler uyarılarak beyne sinyal veriliyorsa hacamatta da aynı sinyal verme durumu var. Bölgede temiz kan akışı artıyor ve beyne o bölgede sorun olduğu ve bir nevi tedavi etmesi gerektiği sinyalleri gönderiliyor.

Kuzu hayırlı olsun kaça aldın ben de chicco nun beğendim ama yine fikir alayım

Sana da çok geçmiş olsun hiç bişeyin kalmasın inşallah sweetgirlcandy
İnşallah
Akıntını kontrol et aynı devam edecek mi benimde arada oluyor sürekli olmuyor sarı şekilde
Rahimde benim de 2 gündür böyle sancı gibi de değil gibi de ağrı gerilme oluyor.

Biliyorum rahim büyüyor yazıyor her yerde de, ama yine de endişeli hissettiriyor
Aynen benimde sancı da değişik bişey oldu geçmiş şimdi
Hatta bir kaç gün sonra hacamatın altın günü diye biliyorum

Merhaba kızlar benim arada afedersiniz ama istemsiz su gibi akan akıntılarım oluyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ? Geçen hafta doktora gittim aslında ama sormayı unuttum doktor herşey normal demişti.
Benim başlarda oldu şimdi yok Jou diyordu geçen gün oluyor diye

Canım çok geçmiş olsun, git tabii ki de. Verirler rapor da zaten zorlamıyorlar veriyorlar genelde. Bir git gözük bize de haber ver umarım daha iyi olursun

bence rapor al zaten yalan da yok bak üşütmüşsün, bu kışı 24. haftaya kadar böyle az giderek ve raporla atlatırsınız keşke bizim de 24. hafta olsa

Akıntını kontrol et aynı devam edecek mi benimde arada oluyor sürekli olmuyor sarı şekilde
Kızlar çok sağolun yarın kendi doktoruma gideyim diyorum durumu anlatacağım en azından bu haftayı raporla çıkarayım. Ben özelde çalışıyorum ve çok başıboşluluk var bazı durumlar sinirlerimi gerdi. Dün de biraz gergin bir süreç yaşadım. Zaten hassas duygusal bir bünyem var devlette değilim keşke öyle olsaydı ama muhtemelen çıkacağım çalıştığım oda soğuk ayak ısıtıcısı aldık ama kaç defa söylememe rağmen ilgisiz davrandılar. Şuan kendimi ve evladımı düşünmek zorundayım çıkmaya karar verdim en doğrusu bu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…