Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay gerçekten mi inanamıyorum böyle bir şey varsa çok iyi olur ben özelde çalışıyorum 170i de defalarca aradım hep 32. Ve 37. Hafta diyorlardı. Nereden ayrıntılı bilgiye ulaşabiliriz acaba
Şirketimde insan kaynakları bu şekilde bilgi vermişti bana sende bir sor istersen

Kızlar günaydın burası yağmurlu herhalde üşüttüm. Çok afedersiniz ilk defa uyanır uyanmaz koştum öğüre öğüre çıkarttım çok kötüyüm bir de o sıra akıntım geldiğini hissettim sarı renk akıntı gelmiş koyu sarıya dönük acile mi gitsem ilthap mı kaptım acaba korkuyorum salıdan cumartesiye de işbaşım var gidip rapor alsam bu hafta bana verirler mi okulda çok kişi hasta çocuklar da hasta

Canım çok geçmiş olsun, git tabii ki de. Verirler rapor da zaten zorlamıyorlar veriyorlar genelde. Bir git gözük bize de haber ver umarım daha iyi olursun

Ben iyi değilim, başım çok fena hala.

Gece 4’te hastaneye gittik.
2 farklı serum taktılar.

Çok hafif rahatlattı, eve geldik 3 saat uyudum.
Namaza kalktığımda aynıydım.

Anladığım o ki, hamilelikte migrene ne ilaç ne serum, hiçbiri fayda etmiyo.

Çok hafif geliyo parol.

Sanırım nöroloğa gidicem.

.

Kızlar radyasyon konusu geçmiş
Açılın ben elektrik mühendisiyim

Endişe etmeyin ve sakın ıslak saçla durmayın
Radyasyondan izole olmak istiyorsak evdeki tasarruf ampullerimizi, Wi-Fi modemlerimizi, bilgisayarlarımızı, televizyonlarımızı, laptoplarımızı ütümüzü, bulaşık makinemizi…kısaca elektrikle çalışan neredeyse tüm aletlerimizi çöpe atmamız lazım. Bunlar düşük radyasyon kaynakları ve bilinen ortaya konmuş büyük zararları yok. Uzun vadede nesillere etkilerini hep birlikte göreceğiz. Şimdilik haftada birkaç kez 5-6 dk saç kurutma makinesinin kimseye bir zararı dokunmuyor

Ama cep telefonu o kadar masum değilonu azaltmanın bir yolunu bilen varsa bana da söylesin

Ayy canım tüh ya(( git belki bir çaresini bulurlar. MR falan daha önce çekilmiştir sanıyorum? Konulmuş bir migren teşhisin var değil mi?

Ah canancım ya benimki o şiddette değildi ama mahvoldum o gün.

Allah yardımcın olsun gerçekten elden de bir şey gelmiyor

En kısa sürede geçer umarım tekrarlamaz

Kesinlikle katılıyorum telefonlardan daha çok zarar veren yok ama elimizden bırakamıyoruz onu da

Maalesef ben evde olmama rağmen aynı şeyleri yaşıyorum canım. Rapor verirler sanırım çünkü hemen geçen birşey değil. Akintida normal. Bı parol serum yapabiliyorlar sadece bize Çok geçmiş olsun

bence rapor al zaten yalan da yok bak üşütmüşsün, bu kışı 24. haftaya kadar böyle az giderek ve raporla atlatırsınız keşke bizim de 24. hafta olsa

Sırf telefonu bırakayım diye eşim bana ıpad aldı ama hala telefonu kullanıyorum ya bunu duyduktan sonra artık telefonu bırakmanın zamanı geldi sanırım

Canım baş ağrılarında hacamat 1-1.5 aya kadar rahatlatıyor. En fazla ağrı vuran noktalardan hacamat yaptırıyorsun. Veya hacamat yapan kişi senin hikayene göre belirliyor noktaları. İlk 3-4 gün etkisi olmuyor o süre tedavi süresi gibi düşün. Sonra kişiye göre ya çok hafifliyor ya da tamamen geçiyor. Ama yaklaşık 1 buçuk ay sonra tekrar yavaş yavaş geri dönüyor ağrılar. Kalıcı kurtulmak için tek seans yeterli değil. Böyle her ay hacamat olunca bir süre sonra artık geri dönmüyor ağrılar. Gebelikte 2. Trimesterda göğüs ile diz kapağı arası hariç hacamat olmada bir sakınca yok. Gerçi hacamatta çok farklı ekoller var herkes başka bir şey söyler ama ben eğitimini almıştım bu şekilde öğretmişlerdi. Sonrasında migren ağrısı çeken arkadaşlarımda da tecrübe ettim işe yaradığını. Yalnız her ay yaptıran görmedim o yüzden kalıcı iyileşme görmedim. Fakat bir ay, bir buçuk ay ağrısız çok gördüm. Kendimde de migren dışı baş ağrıları oluyor. Rahat 1.5 ay geçiyor ağrısız.

off Canan yaa keşke sana yapabileceğimiz bi şey olsa çünkü biliyorum migren bende de vardı Allahtan bu dönem tetiklenmedi ama insanın bütün hayat kalitesini düşürüyo ve tüm enerjisini emiyo,
bak my little bird de söyledi saç kurutmanın kısa süreli oluyosa çok zararı yokmuş, sen banyolardan sonra mutlaka saçını kurut o burun yolları var ya sinüzit dolması da migreni coşturuyo

şu an kaloriferler yanıyo ya o kuruluk da baş ağrısı yapar bu arada, öyle lanet bi şey her şey etkiliyo maalesef, hava nemlendirici almıştınız ya, gelince sen odayı kapatarak kullan ben dün akşam kullandım burun kuruluğum gitti
sen bunlara dikkat edince atakları azaltacaksın inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…