Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım eğer mümkünse bu, çok iyi bi karar vermişsin. Rahatlarsın.
Devlette de durum bu konuda farklı değil, biz de neredeyse her gün kavga ediyoruz dışarı eksi on derece, kaloriferi en kısıkta açıyolar.
Hatta Bazı okullarda da açmamışlar hala Trabzon’da öğretmen arkadaşım anlatıyordu. Çocuklar da üşüyormuş.

Yani çoğu yerde aynı bu durum o yüzden canını sıkma ayrılabiliyorsan da ne ala evde dinlenirsin güzelce

az önce akıntı konuştuk, şimdi Elika Hamile uygulamasından bildirim geldi paylaşıyorum;

Eklentiler

• 46454A61-C0DC-49B3-A576-064122518DA6.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 8B536D44-16EB-4DF1-BC0E-109B534D9895.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 50
Benimde öyle başlarda da vardı ama bu ara özellikle ayakta durduğumda istemsizce su gibi geliyor. Normalse hiç sıkıntı değil
Gelir gelirr banada öyle oluyor ayakta mutfakta mecbur çok duruyorum bi bakıyom don ıslanmış öncelerdede gelirdi tabii

1:45 de benimde ama alttan konturol olcak cinsiyetini ogrenmem icin 18 haftalik olmam lazm ya 2 hafta sonra detayli ultrasyona giricem kesin gecmiyoo zamaannn

off sorma 1 aydır bekliyorum ben de, bu araların 1 ay olması çok üzücü

ben en son ikili teste kadar hep vajinal kontroldü son kontrolde artık yukarı çıkmış biraz karına geçtik

peşpeşe randevumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…