Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin canım sana çok dua edicem inşallah en kısa sürede sağlıkla gününüzü yakalarsiniz bende sonradan yakaladım canım kalbini ferah tut
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
vitamine vita yazmışsın ya vita ne güzel isim olur hee bi anlamına bakmak lâzım
Ayyyyy Özge abla anlamı gerçekten çok iyiymiş benim koca razı olsa böyle yeni isimlere bende beğendim anlamını koyardım valla
Merhaba kızlar benim arada afedersiniz ama istemsiz su gibi akan akıntılarım oluyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ? Geçen hafta doktora gittim aslında ama sormayı unuttum doktor herşey normal demişti.
Canım bende daha çok yapışkanli akıntı oluyor. Ama bu her vücudun yapısına göre farklılık gösterebilir. Eğer ki renksiz kokusuzsa sıkıntı yok

off sorma 1 aydır bekliyorum ben de, bu araların 1 ay olması çok üzücü

ben en son ikili teste kadar hep vajinal kontroldü son kontrolde artık yukarı çıkmış biraz karına geçtik

peşpeşe randevumuz
Gercekten bu sefer gecmedi zaman bende en son 12 haftalikken gitmistim bizde doguma kadar hep oluyo alttan muane büyük konturollerin disinda hep alttan bakiliyo

Merhaba kızlar benim arada afedersiniz ama istemsiz su gibi akan akıntılarım oluyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ? Geçen hafta doktora gittim aslında ama sormayı unuttum doktor herşey normal demişti.
Bendede cok asiri derecede akinti oluyo normaldir herhalde bu gittigimde doktoruma sorcam ara ara sanci gibi kasik agrimda oluyo onuda sormayi düsünüyorum ama normaldir herhalde

Kızlar selam, hamilelik öncesi 2 doz biontech olmustum. Aşıdan 1 yıl önce de covid anlatmıştım. 2. Doz yan etki yaptı baya. Şimdi 3. Dozdan biraz çekiniyorum. Doktoru ile konuşan, bu konuda araştırma okuyam var mı güncel?

Gercekten bu sefer gecmedi zaman bende en son 12 haftalikken gitmistim bizde doguma kadar hep oluyo alttan muane büyük konturollerin disinda hep alttan bakiliyo

ben ok'im vajinal muayeneye bu arada hangisi gerekliyse onu söylüyolar zaten

kadın-erkek doktor ayırımım da yok ama bu doktorum kadın denk düştü

sağlıklı ilerlesin hiç mühim değil nereden kontrol ettiği

sana sevindim bu kontrolden sonra 2 hafta sonra yine kontrol var bana yine 1 ay sonraya verecek

ben bu gidişimde hem 3. doz aşıyı hem de tetanoz aşısını sorucam

Bende hic karsi degilim prosödür burda boyle oldugu icin secme sansimiz olmuyo o yüzden bebisin iyi olmasi herseyden onemli umarim iyidir

Evet canım renksiz kokusuz su gibi aynı

Bendede cok asiri derecede akinti oluyo normaldir herhalde bu gittigimde doktoruma sorcam ara ara sanci gibi kasik agrimda oluyo onuda sormayi düsünüyorum ama normaldir herhalde
Ben sancımı sormuştum canım bende de oluyor arada doktor rahim büyümeye başladığı için ağrıların olur bu dönemde normal demişti kanaman yoksa sorun etme demişti ama işte akıntıyı sormayı unutmuştum bende

Ben 2.dozu oldum dün kol ağrısı birazda halsizlik var onun dışında birşey yok doktorlar 3 aydan sonra olun diyor benim doktorum da olabilirsin dedi allaha emanet olduk bakalım

bu hafta randevuya gidecek olan kizceler kimler hala cinsiyetini ogrenmedi benim gibi
Ben yarın gidiyorum muayene çok heyecanlıyım yaa çatlıycam..12+4 bakalım cinsiyet söyleyecek mi . Söyler mi ??
Biz DNA testi yaptırcaz genetiğe bakılıyor ya onda cinsiyet kesin belli oluyor 10 gün içinde sonuç

Normaldir demekki canim ama insani korkutuyo iste ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…