Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Genelde ogreniyorlar yada doktor bi tahmin yapiyor yanilma payi yüksek olabiliyo yinede o haftalarda diye biliyorum

Canım ben en son patatese tuz döktüm başıma sardım tülbent ile öyle uyuyakalmışım. Artık ondan mı yorgunluktan mi bilemiyorum Alllah yardımcımız olsun Geçmiş olsun.

Benim de 28 Aralık

Yeni yıl öncesi bebişimi görüp cinsiyeti de öğreniriz belki
Yaa hadi inşallah öncelikle saglikli olsun, sonrasında da gönlünüzden geçen olsun❤

Bize de erkek dedi ama çok erken söyledi, içimde bir şüphe, pek bir şey almiyorum onun için, 30unu bekliyorum. Malum burda erkekten kıza dönen de çok oldu

Kızlar var mı benim dediğim DNA testini yaptıran ben yaptırıcam. Benim kanımdan bebeğin kanını ayırıp ondaki bir çok hastalık bakılıyor. Bu esnada cinsel ve hormonal bir hastalık var mı diye (Allah korusun ) bakılırken cinsiyet yüzde yüz sonuç ile öğreniliyor. İkili tarama zamanlarında yapılıyor. Var mı yaptıran

Benimde Bahçeci de 28 Aralık Acaba görünür mü bebişin cinsiyeti. Kalp atışını 5. Haftada duymuştuk. Belki sürpriz olur
Gönlümden ikisi de geçiyor

İlk bebeğimiz olacağı için ikisi için de çok heyecanlıyız Sağlıklı evlat nasip olsun yeterki

Geçen randevuda kız tahmininde bulundu ama erkendi bizim de epey. Bakalım

Benim de akıntım oluyor hep ıslaklık hissediyorum korkuyorum hatta Allah korusun kanama mı oldu diye.

Demekki normalmiş
Ayni şeyleri düşünüyordum ben de, hep lavaboya gidip bakıyorum nolur nolmaz diye. Günlük ped de kullanmayin diyorlar. Böyle de çok zor vallahi, sürekli çamaşır değişiyorum, sürekli islaklik hissi.

Ayni şeyleri düşünüyordum ben de, hep lavaboya gidip bakıyorum nolur nolmaz diye. Günlük ped de kullanmayin diyorlar. Böyle de çok zor vallahi, sürekli çamaşır değişiyorum, sürekli islaklik hissi.
Evet canım günlük ped kullanma zararlıymış.

Dediğin gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum ben de

Evet canım günlük ped kullanma zararlıymış.

Dediğin gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum ben de
Aaa neden zararlı ben de şuan vajinal fitil kullanıyorum ilacın erimeyen fazlalığı da akıyor ama aşırı akıyor çamaşır tortu tortu bende peçete koyuyorum ona rağmen günde iki değiştiriyorum acaba peçete de mi koymasam. Bütün çamaşırlarım beyaz değil akıntımın rengini de daha şyi takip ediyorum

Günlük pedlerde cilt nefes alamıyor. Mantar vs oluşumuna neden oluyor.

Peçete daha masum olabilir, sürekli değiştirmek lazım.

Ama en tavsiye edilen tamamen pamuklu çamaşır kullanmak başka bir şey kullanmamak

Seninle aynı tarihte doğum görünüyor canım demek doktor sana tahmin de bulundu

Artık olmadı günde 4 de olsa çamaşır değiştirmek . Bir enfeksiyona da yerim kalmadı zTen hem idrar hem vajinal fitil antibiyotik kullandım artık hiç birşey kullanmamak için günde 80 tane bile değiştiririm

Seninle aynı tarihte doğum görünüyor canım demek doktor sana tahmin de bulundu
Ben 10 aralıkta kontrole gittiğimde tahminde bulundu. Benim sata göre 5 gün kadar önden gidiyor ama.

Yine de hiçbir şey alma düşük ihtimalli bir tahmin dedi. Bir sonraki randevuda netleşir demişti bakalım 28 inde netleşecek mi

Ya çalışıyorsan zor oluyor işyerinde bazen yoğun akıntı olduğunda tuvalet kağıdı koyduğum oluyor benim de ama, yarım saate bir değiştiriyorum.

O bile nefes almayı engelliyormuş zararlıymış.
Ay kadın olmak çok zor valla başlı başına bir dünya orası hep bir emek hep bir çaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…