Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi inşallah.. Ben de yarın sorcam inşallah söyler benim de 2 gün önden gidiyormuş. Senin öğrenme tarihinden tam 10 gün sonra gitmiş olcam ya insan çok merak ediyor

Kesinlikle her türlü enfeksiyona açık yani ne kadar dikkat etsek de bir şekilde kapıyor

Hadi inşallah.. Ben de yarın sorcam inşallah söyler benim de 2 gün önden gidiyormuş. Senin öğrenme tarihinden tam 10 gün sonra gitmiş olcam ya insan çok merak ediyor
Bende aşırı bir merak olmadı ikisini de çok istediğim için ama bugünlerde bebeğimi hayal ederken bir cinsiyet koyma dürtüsü oluşmaya başladı

Sanırım artık merak ediyorum ben de

Ben yaptırdım canım kız benimki şükür bir sıkıntımız da çıkmadı.

Eğer çalışıyorsan pamuklu kumaş alıp uygun şekilde dikip oraya koyabilirsin canım günlük ped ve peceteden çok daha sağlıklı olur.

Evet canım günlük ped kullanma zararlıymış.

Dediğin gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum ben de
Kızlar bende özellikle 4-5 gündür çok yoğunlaştı namaz kılacağım zaman selpak çamaşırıma yerleştiriyorum diğer vakte kadar zâten çıkarıyorum yoksa çamaşır yetmez ki

Canım izne cikcaksin demi yani işten falan çıkma mobbing uygularlar zaten sakın dayan biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…