Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben yaptırdım canım kız benimki şükür bir sıkıntımız da çıkmadı.
Ay çok şükür çok sevindim tebrik ederim canım :)) sen Türkiye’de yapılanda mı yaptırdın yoksa Amerika’ya yollanan mı. Karar veremedik Türkiye’de Ankara’ya yollanıyormuş. Öteki Amerika’ya ama o da çok pahalı 400 dolar dedi. Türkiye’dekimde yaptırabiliriZ biz

Ayy canım tüh ya(( git belki bir çaresini bulurlar. MR falan daha önce çekilmiştir sanıyorum? Konulmuş bir migren teşhisin var değil mi?

Tabi tabi, 6-7 yıl önce migren teşhisi için MR çekilmiştim canım.

Şimdi bir de şundan korkuyorum, prolaktin çok yükseldi ya hamilelikle.
Hipofiz bezinde tekrar kitle mi oluşuyo, ondan mı bu kadar ağrıyo acaba?

Onun için de en son Şubat ayında MR çekilmiştim. Tamamen gitmişti o zaman.

.

Çok teşekkür ederim canım.

Bir ara niyetlendim, bizim burda karı koca doktor klinikleri var, orada yapıyorlar.

Önce sünnet olanı sırttan, onu yapalım dediler, sonra kafadan yapılıyormuş.

Yaptıkları gün çok kastım kendimi, 3 gün migren ağrısı çektim.

Sonra da gitmedim zaten.

Hamilelikte yapıldığını bilmiyordum ama ben Oksapar kullanıyorum.

Sanırım ondan dolayı yapılamıyor.

.

İnşallah kuzum, kuruturum bundan sonra.

Zararlı olduğu için değil, sevmediğim için kurutmuyodum.

O koku hoşuma gitmiyo, bir de çok kabarıyo saçım.

Dünden beri nane yağı da aldık, çalıştırıyoruz hava nemlendiriciyi.

Anlık rahatlatıyo, sonra yine deliriyorum.

.

Benim de ayın 23 ünde randevum.1 ay üstüne gidiyorum
Canım detaylıyı sormayı unutma senden haber bekliyorum ben de doktor bulamadım hala
Canım bak mantıklı bu yüzden olabilir. Eğer öyleyse nasıl bir yol izlenecek? Aldın mı randevu

Canım detaylıyı sormayı unutma senden haber bekliyorum ben de doktor bulamadım hala

Canım bak mantıklı bu yüzden olabilir. Eğer öyleyse nasıl bir yol izlenecek? Aldın mı randevu

Yok nörolojiden almadım randevu canım.
Acaba önce endokrine mi gitsem diyorum.
Prolaktin bakar ama düşürmek istese ilacı da kullanamicam, bilmiyorum ne olacak?

.

Yok nörolojiden almadım randevu canım.
Acaba önce endokrine mi gitsem diyorum.
Prolaktin bakar ama düşürmek istese ilacı da kullanamicam, bilmiyorum ne olacak?

.
Tıp bilgim tükendi benim şu an. Randevu al da yarın git bence canım böyle nereye kadar gidecek((( umarım geçer çaresi bulunur da

kızlar evde baskül kullanan varsa memnun olan marka model yazabilir mi? eşim sadece yanından geçerken ayağını çarpmış ve tuzla buz oldu bi anda şok olduk, muhtemelen duvara çarpınca cam sıkıştı diye düşünüyorum iyi ki ben üzerindeyken olmadı önerisi olan varsa çok sevinirim, trendyolda bambu olanlara baktım, onlara da yanlış tartıyo demişler benimki goldmaster'mış bu arada eski fotolardan kırılmadan önceki hâlini buldum

Eklentiler

• B3868F4B-EAB0-46CF-B648-B93CE3E0D183.webp
    140 KB · Görüntüleme: 57
  • EB256F17-AD14-49D9-BF27-D89E2EA42713.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…