Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haklisin özellikle ilk cümleye tamamen katılıyorum. Herkes baskasina atma derdinde ama karsi komsumu ev sahibi çıkması için sıkıştırıyor halbuki çıkma diye yalvarıyordu yeni geleni 750 1000 tl fazla oturturum diyor,araba fiyatları ona göre o pahalı koyuyor bende koyucam diye ederi olmayan arabalar jetta fiyatına yani ülkece aslinda sikayet ettiğimiz seyi yapıyoruz .

Amin canim herşeyin iyi olması hepimiz için gerek herşey yerine konur ama ülke vatan geleceğimiz herseyde önemli .

Günaydın canım, dün iş gereği kargoya gittim geldim eve bi girdim Burnum alnım yanıyor gözlerim pörtleyecek gibi ağırmaya başladı bütün gün baş ağrısı tuttu sanırım dışarı çıkarken burnumu ağzımı full atkılamam lazım

Sizler nasılsınız kızlar

Jou la benimki horon teperek çıkar malum karadeniz bebeleri
Heee vallaaaa kızzzz horon terperek çıkcakk ordann
Karadeniz bebeleri horon teperek çıkıyor kızlar kesin bilgi Benim oğlumun doğumunda doktor karnımdan çıkarırken tutamadı. Dur oğlum bir çıkarayım da sonra tepinirsin diyordu Daha içerdeyken tepinmeye ve ağlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…