Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim karnım çıkmadı ya karnı farkeden var mı ?

bugün kardeşim geldi göbekle bi kaç foto çekildik kendimiz için saklayalım diye, hazır gelmişken bi tane de normal foto çekildik instagram'a atarız dedik böyle göbeğin fazla belli olmadığı fotolardan paylaşım yaptığımdan beri tebrik alıyorum bilmeyen arkadaşlarımdan top gibi olduğum için artık gizleyemiyorum ahahaa

bu arada bugün söylediğin günlük bildirim geldi uygulamadan artık hissedebilirsiniz diyo ama ne münkünn

Ay maşallah canım iç karın diye bişey yok diyor bazı doktorlar ama bence var benim baya cıktı hatta sivri olursa erkek derler kızımızdada sivriydi simdide buyudu baya baya belli

benim sivri değil yanlarla birlikte çıktı komple bir göbek oldum

Aslında ülkede fırsatçı fazlaca olduğu için bende bir anda düşüş beklemiyorum. Birde işin şu kısmı da var o pahalilikta ürün alan esnaf olduysa zararına ürünü satmak istemeyecektir ama bu dediğim kesim çok çok azdır. Bir dönem bahane dolar yuksekligiydi şimdi de bizde pahalıdan aldık olabilir. Hepimizin temennisi herşeyin daha pozitif güzel ve olumlu olması yönünde . Sonuçta bu ülke hepimizin ve malum türk toplumu genelleme de sevilmeyen bir millet dünya da.

Ay maşallah canım iç karın diye bişey yok diyor bazı doktorlar ama bence var benim baya cıktı hatta sivri olursa erkek derler kızımızdada sivriydi simdide buyudu baya baya belli
Ya benim de var ama sanki o göbek eskiden de vardı sanırım yani. Aaaa sana bişey soylim mi benimki de yanlara doğru kız yoksa yana doğru mu siscem acaba

Ya benim de var ama sanki o göbek eskiden de vardı sanırım yani. Aaaa sana bişey soylim mi benimki de yanlara doğru kız yoksa yana doğru mu siscem acaba
Olabilir valla. Yapınla alakalı galiba canim ben doğuma gitmiştim bi başka ebe nöbet değiştirdi gör bak oğlun olacak demişti sabah görmeye gelicem seni demişti kiz oldu şimdi de kız arkadan normalimde önden leblebi yutmuş solucan gibiyim

Allah aşkına Özge abla zaten uzun ince dal gibi kızsın ne kadar çıkmış olabilir gobusun de anladılar kız

Allah aşkına Özge abla zaten uzun ince dal gibi kızsın ne kadar çıkmış olabilir gobusun de anladılar kız

valla bi de bazıları soramıyo da kilo almış da olabilirim çünkü riskli soru ahahaa insana kilolusun denir mi
düşündüğüm şey miii diye soruyolar

yok bee top gibi oldum

Aynen ben belime doğru sürüyorum yanlara falan

Sadece kanamam olduğunda baktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…