Canım mal canın yongası tabiiki içimiz acıyor kayıplara. Ama öyle deme. Allahın gönlüne güç gider der annem hep.
Bizim de son 10 senede o kadar çok zarar ettik ki. Ev aldık müteahhitten peşin para. İşleri çok iyi olan adam bir anda battı gitti. Kredisi daha geçen sene bitti ama evimiz yok kiradayız. Paramız da gitti. Ev alırken destek olsun diye her ay bir gram alıp kenara atıyordum. Şubat ayında eve hırsız girdi bütün altınlarımı aldı gitti. Günlük taktığım kolyelerime alyansıma tektaşıma kadar aldı. Bir tane yüzüğüm bir de boynumdaki kolyem kaldı. Çok üzüldüm. Hala altının gramı yükseldikçe aklıma gelir içim cız eder. Alyansım tek taşım benim için manevi değeri çok çok büyüktü. Ama napalım hayat. Gideceği varmış gitti. Hepsi alın terimizle alınmış helal şeylerdi. Allahım başka yerden nasip etsin inşallah diye dua ediyorum. Arada loto falan oynuyorum çünkü Allaha da bu kadar parayı geri verecek bir sebep lazım yani
Sonuçta memuruz ikimizde nerden verecek pat diye bu kadar parayı bize
Şaka bir yana işte böyle espriye vurup avutuyorum kendimi. Ölenle olana çare yok demişler. Allah evlatlarımıza sevdiklerimize bize sağlık sıhhat huzur versin.
Geri kalan herşeyin telafisi var kuzum. Çalışır kazanırız yine yaparız. Üzülme kuzum