Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
dışarısı buz gibi ama benim içim yanıyor
altına ne oldu böyle ya.
1 konuşma ile neler oldu.
bizim gibi geçim derdinde olan insanlara olan oldu yine.
zararım o kadar büyük ki
ölmek istiyorum resmen
Allah aşkına nasıl kelimeler onlar, para elinin kiri gibi gelir gider zarar edici şeyler olabilir nasip işte allah başka yerden verir kağıt parçası için ölüm demek çok yanlış bebişin geliyor onun başının sadakası olsun be

Zeynep Kamil ikili testi yapmadı
Randevu açtı tekrardan randevu al dedi o ta 15 Ocak a . O zamana testin zamanı geçiyor.
Usg ile bakti sadece. Gece hiç uyumadım şimdi bile sancı var midem feci . Doktor dedi ki içerde zıplıyor ondan oluyor Çocuğum amacın ne diyorum cevap veriyo daha çok midem bulanıyor nasıl duracak bu çocuk

ay deme öyle ne zorluklar yaşadığımızı kimse bilmiyor.
tabii ki kendimi öldürcek değilim.
ama çaresizlik çok kötü

aaa neden test yapmadılar ki

ay deme öyle ne zorluklar yaşadığımızı kimse bilmiyor.
tabii ki kendimi öldürcek değilim.
ama çaresizlik çok kötü
Kuzum biz sanki dara zora düşmedik mi hiç? Parasızlıktan desteksizlikten dolabımın boş olduğunu hatırlarım borç içindeydik şükür allaha hepsi geçiyor öyle böyle

altına ne oldu böyle ya.
zararım o kadar büyük ki
ölmek istiyorum resmen
Ah ah öyle dusunme ne olur bak bebişin hisseder oda uzulur hem daha dur bakalım acıklanan konunun detaylarini bile bilmiyoruz böyle bir bütçe varsa neden 18lere fırlattilar doları bu gecici birşeymi görüp anlamak lzm beklicez görücez

altına ne oldu böyle ya.
zararım o kadar büyük ki
ölmek istiyorum resmen
Canım mal canın yongası tabiiki içimiz acıyor kayıplara. Ama öyle deme. Allahın gönlüne güç gider der annem hep.
Bizim de son 10 senede o kadar çok zarar ettik ki. Ev aldık müteahhitten peşin para. İşleri çok iyi olan adam bir anda battı gitti. Kredisi daha geçen sene bitti ama evimiz yok kiradayız. Paramız da gitti. Ev alırken destek olsun diye her ay bir gram alıp kenara atıyordum. Şubat ayında eve hırsız girdi bütün altınlarımı aldı gitti. Günlük taktığım kolyelerime alyansıma tektaşıma kadar aldı. Bir tane yüzüğüm bir de boynumdaki kolyem kaldı. Çok üzüldüm. Hala altının gramı yükseldikçe aklıma gelir içim cız eder. Alyansım tek taşım benim için manevi değeri çok çok büyüktü. Ama napalım hayat. Gideceği varmış gitti. Hepsi alın terimizle alınmış helal şeylerdi. Allahım başka yerden nasip etsin inşallah diye dua ediyorum. Arada loto falan oynuyorum çünkü Allaha da bu kadar parayı geri verecek bir sebep lazım yani Sonuçta memuruz ikimizde nerden verecek pat diye bu kadar parayı bize Şaka bir yana işte böyle espriye vurup avutuyorum kendimi. Ölenle olana çare yok demişler. Allah evlatlarımıza sevdiklerimize bize sağlık sıhhat huzur versin. Geri kalan herşeyin telafisi var kuzum. Çalışır kazanırız yine yaparız. Üzülme kuzum

Kuzum biz sanki dara zora düşmedik mi hiç? Parasızlıktan desteksizlikten dolabımın boş olduğunu hatırlarım borç içindeydik şükür allaha hepsi geçiyor öyle böyle
benim üzüldüğüm, tek bir kişinin ağzına bakmak.
yine zengin olan oldu.
olan bizlere oldu işte.
madem kontrol altında tutulabiliyordu neden daha önceden yapılmadı ki

Sorma ya zâten zorunlu olmasa çıkmayız da iş bu.
Bence sende atkı dola boynuna burnuna soğuk hava çekme ve kabanın kapşonu sürekli kafanda olsun idare edeceğiz
Ben ofisteyim yan atölyede de soba var çok şükür ama dışarısı çok soguk hiçbir şeyimi çıkarmıyorum yine de

bence her şey bilinçli yapıldı.
bakın ben indirdim bir lafımla iniyor her şey demek için
konuşmasında dün diyordu biz daha dün gelmedik buraya diye.
öbür tarafta nasıl hesap verecekler acaba
ayyy şu an da kendi derdimi bıraktım sana üzüldüm.
neler yaşamışsın öyle

benim üzüldüğüm, tek bir kişinin ağzına bakmak.
yine zengin olan oldu.
olan bizlere oldu işte.
madem kontrol altında tutulabiliyordu neden daha önceden yapılmadı ki
evet buna ben de çok üzüldüm. Ayrıca çözüm de çözüm değil ki. Senin benim helal paramızla ödediğimiz vergiyi zenginin bankadaki parasına faiz olarak verecekler kur farkı diye. Benim de çok zoruma gidiyor.

ahahaa bunu hep yazmışlar yaa bunun bebek görselleri çok çirkin iyi çizememişler hamilelik+ var ya onun bebek görselleri çok güzel

Eklentiler

• F753F192-7489-4C7A-BF38-CDB7CFD38D98.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…