Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet cok insanin canini yaktılar bizler çalışan 3 5kuruş biriktirip paramizi korumaya calişan insanlarız kesinlikle halk değil dertleri zengin dahada zengin oluyor bizim gibi siradan halk gene eziliyo bizde zarar ettik beklicez yapicak birşey yok şuan takip edicez morelini yüksek tutmaya çalış

dışarısı buz gibi ama benim içim yanıyor
altına ne oldu böyle ya.
1 konuşma ile neler oldu.
bizim gibi geçim derdinde olan insanlara olan oldu yine.
zararım o kadar büyük ki
ölmek istiyorum resmen

Özgür Demirtaş dün bu durumla ilgili analizlerini yaptı, para basılmış olabilir gibi bir analiz yapmış eğer doğruysa aynı duruma dönüş uzun sürmeyecek ne yazık ki

Son düzenleme:
allah sonumuzu hayır etsin ne edeyim.
doğmamış çocuğumun hakkını yiyen herkes hesap verir elbet
Bence fakirleri ve zenginleri denedi.
o ne demek kız :)

niye yapmadılar Allah Allah yaa ne saçma
bahçeci'de yaptır diyeceğim de orası da azıcık pahalı

Biruniyede bakabilirsin orda yaptırmıştım 14 haftani geçirmeden yaptırılması gerekiyor diye biliyorum

aynen beklemekten başka bir çaremiz yok ne yazık ki.

Özgür Demirtaş dün bu dumla ilgili analizlerini yaptı, para basılmış olabilir gibi bir analiz yapmış eğer doğruysa aynı duruma dönüş uzun sürmeyecek ne yazık ki
tek güvendiğim adam o şu ülkede.
daha yaşanılır bir ülke istemek suç oldu resmen.
2 dk sonra euro, altın, dolar ne olcak belli değil resmen.
dün akşam konuşmasında örnek olarak hindistanı gösterdi inanabiliyor musunuz :) şaka gibi

benim de yıllar evvel de bas bas bağıdı merkez bankasının kararları ile ilgili ama dinlemediler, sonuç da bu

yani bizden geçti de çoluğumuz çocuğumuz güzel bir gün yaşasın

ben kendi içimde buna da geçici müdahale gözüyle bakıyorum ne yazık ki...

evet ben de geçici müdahale olarak düşünüyorum.
ama uzun vade bekleyemeyecek kişilere olanlar oldu.
bütün piyasalar kapalıyken konuşma yapması müdahale etmesi hak mı gerçekten.
bari gündüz vakti yapsaydı konuşmasını da piyasalar açıkken insanlar az zarar elde etseydi

kendileri için alım fırsatı yaratmış olma durumu da var tabii

Eb
Evet kuzumm büyüyor hatta altından bir yatak daha çıkıyor çekince. Belki kardeş gelir dedim de eşim şok içinde baktı bir de bayadır trendyolda egebabynin anne yanı da olan beşiğine bakıyordum onu da burdan duymuştum. indirime girmiş. Bir süre annemde kalacağım için onu da aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…