- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.341
Canan ile biz hamile olduğumuzu konduramıyoruz kendimize
Ama sertleşti ya 31 senelik vucudum farklı bir şeyler oluyor anlıyorum artık
Umarım bugün daha iyisindir kuzucum-C-A-N-A-N-
Aynen işte içe çekince gitmiyor sert. Ben de kilo almadım tartıldım yine sabah ama göbek bel kalınlaştı o çevreyani ne kadar doğru bilemiyorum ama göbeğini içine çekmeye çalıştığında gitmiyorsa o göbek bebek göbeği diyorlar
benimde öncesinde de göbeğim vardı ama bu farklı gerçekten ben hiç kilo almadım henüz ama böyle belim yanlarım falan doldu bacaklar aynı bel çevresi aldı başını gitti maşallah
İnsanlar da hemen anlıyor valla ben eni konu hamile olduğu belli olunca sorabilirimben de dün instagram'da foto paylaşınca herkes tebrik etti, anlaşılsın istemiyodum hiç, o korkumuz hiç bitmeyecek galiba gebelik boyunca,
soranlara söylemek istemedim hiç
önce ilk 3 ay geçsin dedim, şimdi de 20 geçsin diyorum
Aynen işte içe çekince gitmiyor sert. Ben de kilo almadım tartıldım yine sabah ama göbek bel kalınlaştı o çevre
İnsanlar da hemen anlıyor valla ben eni konu hamile olduğu belli olunca sorabilirim
Belki kilo aldı kadın ya hamile değilse
Senin haftan baya ilerledi kuzum artık
güle güle kullanbu da şekilden şekile giriyo di mi, sonra oyun parkı olarak da kullanılıyo ben de buna benzer aldım
Bamgidoo Play Lake Beyaz Bebekle Büyüyen Anne Yanı Ahşap Beşik 6 + 1 Set 0-8 Yaş %100 Kayın Ağacı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bamgidoo Play Lake Beyaz Bebekle Büyüyen Anne Yanı Ahşap Beşik 6 + 1 Set 0-8 Yaş %100 Kayın Ağacı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Takip ettim ☺Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kızlar bu benim iş hesabım şahsi hesap kullanmıyorum buradayim isteyenler takip edebilir
Ben de aynıyım poğaça ve muz yedim bu hafta sadece. Verdiğim kiloları da geri alamadım. Bugün sorcam doktoragünaydın herkese, 13+2 den selamlarNasılsınız hepiniz ?
12. haftadan sonra geçer diye umut ettiğim kusmalar hala devam ediyor bende, çok az azaldı ama sizde durumlar nedir?
mide şişkinliği hazımsızlık bir sürü şey devam ediyor hala
bir de kötü besleniyorum bu durum canımı çok sıkıyor, herkes yoğurt ye pekmez ye şunu bunu ye diyip duruyor ama faydalı kategoride sayılan hiçbişeyi ne canım çkiyor ne de midem kabul ediyor, midem kötüyken de canımın istediğini yiyim bari diyip hazır yiyeceklere yöneliyorum, dışardan sipariş veriyorum paketli ürünler yiyorum normalde bu kadar kötü beslenmiyodum ne oldu anlamadım, bu da çok moralimi bozuyo ya çocuğum beslenemezse gelişmezse diye
herkes çok süper sağlıklı besleniyo bi ben böyle saçma sapan besleniyomuşum hissine kapılıyorum,
siz ne yiyorsunuz var mı bnm gibi durumda olan ??
Canım çok mutlu oldum hatırlanmak ne güxelMy-little-bird kuzum bugündü sanırım randevun? Kaçta? yola çıktınız mı? Kar var mı yollarda?
Selamlar kızlar.. dün gece kanamam oldu hastaneye yatış yapıldı. Biraz önce eve gelebildim. Daha önce kanama yaşayanlar kendilerine çok dikkat etsinler hiçbir şey yapmasınlar.. Allahım herkesi korusun
Çok geçmiş olsun canımSelamlar kızlar.. dün gece kanamam oldu hastaneye yatış yapıldı. Biraz önce eve gelebildim. Daha önce kanama yaşayanlar kendilerine çok dikkat etsinler hiçbir şey yapmasınlar.. Allahım herkesi korusun
Ben de aynıyım poğaça ve muz yedim bu hafta sadece. Verdiğim kiloları da geri alamadım. Bugün sorcam doktora
Canım çok mutlu oldum hatırlanmak ne güxelsabah sekizde çıktık hala yoldayız karlı yerleri geçtik rizedeyiz şükür az kaldı Doktorla iki buçukta randevum
Yaaaaaaaaaaaaaaaa bi rizelu dahamıı
aynen göbek sertleşiyo yumuşak yağ göbeği gidiyobebek göbeği artık o
bi tek-C-A-N-A-N- ın ki değil
Canan nasıl oldun ses ver
İyiyiz çok şükür yoğun kırmızı kanama bitince kontrollü bir şekilde çıkış yaptırdılar. Sürekli yatış sadece lavabo için kalkacakmışım. Buna da şükürçok geçmiş olsunikiniz de iyi misinizz
Canan ile biz hamile olduğumuzu konduramıyoruz kendimize
Ama sertleşti ya 31 senelik vucudum farklı bir şeyler oluyor anlıyorum artık
Umarım bugün daha iyisindir kuzucum-C-A-N-A-N-
Benim göbek alt taraftan azıcık sertleşiyordu sanki ama şimdi normale döndü.
Cumartesi’yi iple çekiyorum.
Dün gece baş ağrım azalmaya başladı, sanki bugün geçecek gibi canım.
3 gün süren migren ağrılarım olmuştu.
Hayatım boyunca ilk defa 4 gün sürmüş olacak.
.
Selamlar kızlar.. dün gece kanamam oldu hastaneye yatış yapıldı. Biraz önce eve gelebildim. Daha önce kanama yaşayanlar kendilerine çok dikkat etsinler hiçbir şey yapmasınlar.. Allahım herkesi korusun
İyiyiz çok şükür yoğun kırmızı kanama bitince kontrollü bir şekilde çıkış yaptırdılar. Sürekli yatış sadece lavabo için kalkacakmışım. Buna da şükür
SaoalsınÇok geçmiş olsun canımniye oldu ki 14. Haftada. Ben 10. Haftadan sonra daha olmaz snaiyordum ama o içimde hala korku var. Şimdi dışardayim akıntı var bakamıyorum da korkuyorum da
hadi inşallah bugün biter sen zaten yarın ağrıların için bi doktora görünecektin
"ki"yi de yanlışlıkla ayırmışımpüü bana
Çok teşekkür ederimCanım benim çok geçmiş olsun.
Çok şükür, şimdi iyi olduğuna sevindim.
Atlattık kanamaları derken tekrar başlamasın lütfen.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?