Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canan ile biz hamile olduğumuzu konduramıyoruz kendimize

Ama sertleşti ya 31 senelik vucudum farklı bir şeyler oluyor anlıyorum artık

Umarım bugün daha iyisindir kuzucum -C-A-N-A-N-

ben de dün instagram'da foto paylaşınca herkes tebrik etti, anlaşılsın istemiyodum hiç, o korkumuz hiç bitmeyecek galiba gebelik boyunca,
soranlara söylemek istemedim hiç

önce ilk 3 ay geçsin dedim, şimdi de 20 geçsin diyorum

Aynen işte içe çekince gitmiyor sert. Ben de kilo almadım tartıldım yine sabah ama göbek bel kalınlaştı o çevre
İnsanlar da hemen anlıyor valla ben eni konu hamile olduğu belli olunca sorabilirim
Belki kilo aldı kadın ya hamile değilse

Senin haftan baya ilerledi kuzum artık

ayy evet yanlarla birlikte kalınlaşıyo vücut şekli tamamen değişiyo ama çok güzel yaaa

Evet canım anne yanı, normal beşik ve oyun alanı oluyor. Seninki de çok tatlıymışşşş güle güle kullansın küçük kuşlar

Takip ettim ☺

Ben de aynıyım poğaça ve muz yedim bu hafta sadece. Verdiğim kiloları da geri alamadım. Bugün sorcam doktora
My-little-bird kuzum bugündü sanırım randevun? Kaçta? yola çıktınız mı? Kar var mı yollarda?
Canım çok mutlu oldum hatırlanmak ne güxel sabah sekizde çıktık hala yoldayız karlı yerleri geçtik rizedeyiz şükür az kaldı Doktorla iki buçukta randevum

Eklentiler

• 1F6CCB51-F76A-422D-B862-08E2D265E5AD.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 64
Selamlar kızlar.. dün gece kanamam oldu hastaneye yatış yapıldı. Biraz önce eve gelebildim. Daha önce kanama yaşayanlar kendilerine çok dikkat etsinler hiçbir şey yapmasınlar.. Allahım herkesi korusun
Çok geçmiş olsun canım niye oldu ki 14. Haftada. Ben 10. Haftadan sonra daha olmaz snaiyordum ama o içimde hala korku var. Şimdi dışardayim akıntı var bakamıyorum da korkuyorum da

hadi güzel haberlerle inşallah
Allaaahh memleketten geçtin Jou bak kız bizim oralar

aynen göbek sertleşiyo yumuşak yağ göbeği gidiyo bebek göbeği artık o
bi tek -C-A-N-A-N- ın ki değil

Canan nasıl oldun ses ver

Benim göbek alt taraftan azıcık sertleşiyordu sanki ama şimdi normale döndü.
Cumartesi’yi iple çekiyorum.

Dün gece baş ağrım azalmaya başladı, sanki bugün geçecek gibi canım.

3 gün süren migren ağrılarım olmuştu.
Hayatım boyunca ilk defa 4 gün sürmüş olacak.

.

Canan ile biz hamile olduğumuzu konduramıyoruz kendimize

Ama sertleşti ya 31 senelik vucudum farklı bir şeyler oluyor anlıyorum artık

Umarım bugün daha iyisindir kuzucum -C-A-N-A-N-

Aynen öyle canım, sanki hamileyim, göbeğim çıktı falan dersem her şey bozulacak gibi hissediyorum.

Evet evet, vücutta farklılık var bende de.

Çok şükür, düne göre çok daha iyiyim.

Çok teşekkür ederim canım.

.

hadi inşallah bugün biter sen zaten yarın ağrıların için bi doktora görünecektin

"ki"yi de yanlışlıkla ayırmışım püü bana

Selamlar kızlar.. dün gece kanamam oldu hastaneye yatış yapıldı. Biraz önce eve gelebildim. Daha önce kanama yaşayanlar kendilerine çok dikkat etsinler hiçbir şey yapmasınlar.. Allahım herkesi korusun

Canım benim çok geçmiş olsun.

Çok şükür, şimdi iyi olduğuna sevindim.

Atlattık kanamaları derken tekrar başlamasın lütfen.

.

İyiyiz çok şükür yoğun kırmızı kanama bitince kontrollü bir şekilde çıkış yaptırdılar. Sürekli yatış sadece lavabo için kalkacakmışım. Buna da şükür

dinlen inşallah işe gitmiyosundur, gidiyorsan da izin al
ben de kan uyuşmazlığı için dikkat ediyorum kanama olmasın diye

Çok geçmiş olsun canım niye oldu ki 14. Haftada. Ben 10. Haftadan sonra daha olmaz snaiyordum ama o içimde hala korku var. Şimdi dışardayim akıntı var bakamıyorum da korkuyorum da
Saoalsın Bir sebep söylemedi. Bende senin gibi düşünüyordum. 3. Aydan sonra daha bişi olmaz diye. Bende hep kontrol ederdim. Ama olabiliyormuş. 2-3 gündür kasıklarımda bir ağrı vardı. Dünde kuyruk sokumuma doğru ağrı eşlik etti. bende büyüme diye düşündüm hep şüphelenmedim. Birden gelince korktum napacağımı bilemedim. Saolsun eşim o ara telkin etti beni.. Sabaha alan küçüldü çok şükür

hadi inşallah bugün biter sen zaten yarın ağrıların için bi doktora görünecektin

"ki"yi de yanlışlıkla ayırmışım püü bana

Hızlı yazınca ben de bazen yazım yanlışı yapıyorum, gıcık oluyorum sonra.

Çoluk çocuğa öğrettiğim hataları kendim yapmak çok acı.

Evet, inşallah canım. Nörolog bir arkadaşım var, önce onunla konuşayım diyorum.
Belki endokrini öne alırım.

Normal bir mitten değil çünkü bu, bana hipofizdeki kitle ile alakalı gibi geliyo.

.

Canım benim çok geçmiş olsun.

Çok şükür, şimdi iyi olduğuna sevindim.

Atlattık kanamaları derken tekrar başlamasın lütfen.

.
Çok teşekkür ederim Çok şükür atlattım diyordum ama olabiliyormuş. Allah kimseye yaşatmasın yüreğin ağzında geçiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…