Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

güle güle kullan bu da şekilden şekile giriyo di mi, sonra oyun parkı olarak da kullanılıyoben de buna benzer aldım

Hahahahahaha bakkk bu güzeldiii yaaaaa demekki bizimkidee edecekkk öyleee ay allahumm yaaa

günaydın herkese, 13+2 den selamlar Nasılsınız hepiniz ?
12. haftadan sonra geçer diye umut ettiğim kusmalar hala devam ediyor bende, çok az azaldı ama sizde durumlar nedir?
mide şişkinliği hazımsızlık bir sürü şey devam ediyor hala
bir de kötü besleniyorum bu durum canımı çok sıkıyor, herkes yoğurt ye pekmez ye şunu bunu ye diyip duruyor ama faydalı kategoride sayılan hiçbişeyi ne canım çkiyor ne de midem kabul ediyor, midem kötüyken de canımın istediğini yiyim bari diyip hazır yiyeceklere yöneliyorum, dışardan sipariş veriyorum paketli ürünler yiyorum normalde bu kadar kötü beslenmiyodum ne oldu anlamadım, bu da çok moralimi bozuyo ya çocuğum beslenemezse gelişmezse diye
herkes çok süper sağlıklı besleniyo bi ben böyle saçma sapan besleniyomuşum hissine kapılıyorum,
siz ne yiyorsunuz var mı bnm gibi durumda olan ??

Canım her gebelik kendine özel her bünye kendine göre. Sıkıntı yapma. Ben 16. haftadayım daha tam geçmedi. Yavaş yavaş soğansız sarımsaksız aromasız yemekler yiyebilmeye başladım. bu haftaya kadar yoğurt süt ayran tüketemedim. Faydalı tek yediğim şey elma ve tostun içindeki kaşardı. Kaşarlı tostla geçirdim 3 ayı. Bir yerden sonra düzelecek. Ozaman açığı telafi ederiz. Zaten bebeklerin beslendiklerimizi alacağı zaman 1.trimesterdan sonrası. Doktorun dediği şey ne yiyebiliyorsan onu ye düzelene kadar. Sıkıntı yapma kilo vermemeye çalış dedi. Ben 4 kilo verdim ama sıkıntı yapmıyorum ilk hamileliğimde 6 kilo vermiştim bu dönemde. Sonrasında güzel besleniriz. Meyve, çiğ kuruyemiş bunları tüketmeye çalış aralarda ağzına at. kimsenin lafına da kulak asma.

azalarak bitecek artık nadiren kusacaksın bu güzel haber

hayır kuzum yaa kimse öyle 4 4'lük beslenmiyo

üstelik ben galiba 1 hafta öncesine kadardı hiç su da içemiyordum sonra kendiliğinden düzeldi

sen yanında ceviz falan bulundur aralarda çaktırmadan at ağzına, ben de her zaman yapamıyorum anca aklıma geldikçe

mesela bi gün önce sebze yemişken dün pis işler yaptım urfa söyledim yapacak bi şey yok
sen yine dikkat et ama 4X4 lük olmuyo
yoğurt yiyemiyosan mesela beyaz peynire abanabilirsin

ben de kilo vermiştim biliyo musun 52 'den 48'e düşmüştüm çıkarmaktan, bu ay fazlasıyla geri aldım

Mesajlarınız içime su serpiştirdi, çok teşekkür ederim bu durumdayken sanki hiç geçmicekmiş bidaha hiç normal yemek yiyemicekmişim gibi geliyo insana, umarım en kısa zamanda geçer, aynen bende 3-4 kilo verdim 5. Haftadan bu yana, hamile olduğumu ilk öğrendiğimde kilo almaktan çok korkardım şimdi yiyebileyimde başlarım kilosuna moduna bile geçtim şöyle yediklerim boğazıma takılmadan yemek yediğim günleri görsem bi

benim üzüldüğüm, tek bir kişinin ağzına bakmak.
yine zengin olan oldu.
olan bizlere oldu işte.
madem kontrol altında tutulabiliyordu neden daha önceden yapılmadı ki
Bizim de düşüşten kaybımız oldu.
Eğer fiyatlara yansıyacağını düşünsem hiç üzülmem daha da düşsün alım gücüm artsın yeter ki derim.
Ama ne yazıkki öyle değil.
Yanlış politikalar ile durum bu hale geldi fiyatlar arttı maaşlar kuş oldu üstüne birikimlerimiz de eriyor.
Allah kolaylık versin hepimize

amin adaşım amin
keşke alım gücümüz artsa ama ne yazık ki daha da düşüyor

Benmde sirtim ve omzumda daha cok cikiyor yuzumde pek yok ama onada artik once gzl lif yaptiriyorm esime sonra utalk pudra sürüyorum kuzum kurusun die.
Bugün başka kontrol yok galiba
yarın da sizin var sydrmkn ve sweetgirlcandy
heyecanlı bekleyiş
Evett kuzummmmmm safak saya saya bir olduk umarm kendini saklamaz minik cinsiyetini gosterir yoksa yine giderm kontrol surem dolmadan

Kızlar ya bişey dicem ama gülmeyin
9. Haftada bebek hareketlerini hissetme muhabbeti gibi olcak benimki de ama

Biraz göbeğim var zaten benim ama sanki şu ara sertleşti gibi hissediyorum. Hani öyle hamilelik göbeğim çıktı diyemem daha ama böyle sert sert oldu eskisi gibi yumuşak göbek değil

Kendimi tribe mi sokuyorum acaba

Merhaba herkese bende haziran annesi olacağım inşallah yazdıklarınızı uzaktan takip ediyorum cok aktif değilim. Bizde kese teorisi tutmadı Ikra meyra . 'nub teorisinden dogru tahminde bulundu 10 haftalikken erkek gibi demisti dun öğrendik 15 haftalık doktorda erkek dedi rabbim herkesin yavrusu sağlıklı sihhetli kucağına almayı nasip etsin. Rabbim herkesin gönlünün muradini nasip etsin

aynen göbek sertleşiyo yumuşak yağ göbeği gidiyo bebek göbeği artık o
bi tek -C-A-N-A-N- ın ki değil

Canan nasıl oldun ses ver

Merhaba

gözün aydın haziran'a bi erkek bebek daha mı eklendi

aynen göbek sertleşiyo yumuşak yağ göbeği gidiyo bebek göbeği artık o
bi tek -C-A-N-A-N- ın ki değil

Canan nasıl oldun ses ver
Canan ile biz hamile olduğumuzu konduramıyoruz kendimize

Ama sertleşti ya 31 senelik vucudum farklı bir şeyler oluyor anlıyorum artık

Umarım bugün daha iyisindir kuzucum -C-A-N-A-N-

yani ne kadar doğru bilemiyorum ama göbeğini içine çekmeye çalıştığında gitmiyorsa o göbek bebek göbeği diyorlar
benimde öncesinde de göbeğim vardı ama bu farklı gerçekten ben hiç kilo almadım henüz ama böyle belim yanlarım falan doldu bacaklar aynı bel çevresi aldı başını gitti maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…