- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.321
Eb
Evet kuzumm büyüyor hatta altından bir yatak daha çıkıyor çekince. Belki kardeş gelir dedim de eşim şok içinde baktıbir de bayadır trendyolda egebabynin anne yanı da olan beşiğine bakıyordum onu da burdan duymuştum. indirime girmiş. Bir süre annemde kalacağım için onu da aldık
Eki Görüntüle 2973567
Kızlar kanama alanım küçülmüş ama geme de var bebek te haftasıyla uyumlu
Hahahahahaha bakkk bu güzeldiii yaaaaa demekki bizimkidee edecekkk öyleee ay allahumm yaaaKaradeniz bebeleri horon teperek çıkıyor kızlar kesin bilgiBenim oğlumun doğumunda doktor karnımdan çıkarırken tutamadı. Dur oğlum bir çıkarayım da sonra tepinirsin diyordu Daha içerdeyken tepinmeye ve ağlamaya başladı
Canım her gebelik kendine özel her bünye kendine göre. Sıkıntı yapma. Ben 16. haftadayım daha tam geçmedi. Yavaş yavaş soğansız sarımsaksız aromasız yemekler yiyebilmeye başladım. bu haftaya kadar yoğurt süt ayran tüketemedim. Faydalı tek yediğim şey elma ve tostun içindeki kaşardı. Kaşarlı tostla geçirdim 3 ayı. Bir yerden sonra düzelecek. Ozaman açığı telafi ederiz. Zaten bebeklerin beslendiklerimizi alacağı zaman 1.trimesterdan sonrası. Doktorun dediği şey ne yiyebiliyorsan onu ye düzelene kadar. Sıkıntı yapma kilo vermemeye çalış dedi. Ben 4 kilo verdim ama sıkıntı yapmıyorum ilk hamileliğimde 6 kilo vermiştim bu dönemde. Sonrasında güzel besleniriz. Meyve, çiğ kuruyemiş bunları tüketmeye çalış aralarda ağzına at. kimsenin lafına da kulak asma.günaydın herkese, 13+2 den selamlarNasılsınız hepiniz ?
12. haftadan sonra geçer diye umut ettiğim kusmalar hala devam ediyor bende, çok az azaldı ama sizde durumlar nedir?
mide şişkinliği hazımsızlık bir sürü şey devam ediyor hala
bir de kötü besleniyorum bu durum canımı çok sıkıyor, herkes yoğurt ye pekmez ye şunu bunu ye diyip duruyor ama faydalı kategoride sayılan hiçbişeyi ne canım çkiyor ne de midem kabul ediyor, midem kötüyken de canımın istediğini yiyim bari diyip hazır yiyeceklere yöneliyorum, dışardan sipariş veriyorum paketli ürünler yiyorum normalde bu kadar kötü beslenmiyodum ne oldu anlamadım, bu da çok moralimi bozuyo ya çocuğum beslenemezse gelişmezse diye
herkes çok süper sağlıklı besleniyo bi ben böyle saçma sapan besleniyomuşum hissine kapılıyorum,
siz ne yiyorsunuz var mı bnm gibi durumda olan ??
günaydın herkese, 13+2 den selamlarNasılsınız hepiniz ?
12. haftadan sonra geçer diye umut ettiğim kusmalar hala devam ediyor bende, çok az azaldı ama sizde durumlar nedir?
mide şişkinliği hazımsızlık bir sürü şey devam ediyor hala
bir de kötü besleniyorum bu durum canımı çok sıkıyor, herkes yoğurt ye pekmez ye şunu bunu ye diyip duruyor ama faydalı kategoride sayılan hiçbişeyi ne canım çkiyor ne de midem kabul ediyor, midem kötüyken de canımın istediğini yiyim bari diyip hazır yiyeceklere yöneliyorum, dışardan sipariş veriyorum paketli ürünler yiyorum normalde bu kadar kötü beslenmiyodum ne oldu anlamadım, bu da çok moralimi bozuyo ya çocuğum beslenemezse gelişmezse diye
herkes çok süper sağlıklı besleniyo bi ben böyle saçma sapan besleniyomuşum hissine kapılıyorum,
siz ne yiyorsunuz var mı bnm gibi durumda olan ??
Canım her gebelik kendine özel her bünye kendine göre. Sıkıntı yapma. Ben 16. haftadayım daha tam geçmedi. Yavaş yavaş soğansız sarımsaksız aromasız yemekler yiyebilmeye başladım. bu haftaya kadar yoğurt süt ayran tüketemedim. Faydalı tek yediğim şey elma ve tostun içindeki kaşardı. Kaşarlı tostla geçirdim 3 ayı. Bir yerden sonra düzelecek. Ozaman açığı telafi ederiz. Zaten bebeklerin beslendiklerimizi alacağı zaman 1.trimesterdan sonrası. Doktorun dediği şey ne yiyebiliyorsan onu ye düzelene kadar. Sıkıntı yapma kilo vermemeye çalış dedi. Ben 4 kilo verdim ama sıkıntı yapmıyorum ilk hamileliğimde 6 kilo vermiştim bu dönemde. Sonrasında güzel besleniriz. Meyve, çiğ kuruyemiş bunları tüketmeye çalış aralarda ağzına at. kimsenin lafına da kulak asma.
Canım her gebelik kendine özel her bünye kendine göre. Sıkıntı yapma. Ben 16. haftadayım daha tam geçmedi. Yavaş yavaş soğansız sarımsaksız aromasız yemekler yiyebilmeye başladım. bu haftaya kadar yoğurt süt ayran tüketemedim. Faydalı tek yediğim şey elma ve tostun içindeki kaşardı. Kaşarlı tostla geçirdim 3 ayı. Bir yerden sonra düzelecek. Ozaman açığı telafi ederiz. Zaten bebeklerin beslendiklerimizi alacağı zaman 1.trimesterdan sonrası. Doktorun dediği şey ne yiyebiliyorsan onu ye düzelene kadar. Sıkıntı yapma kilo vermemeye çalış dedi. Ben 4 kilo verdim ama sıkıntı yapmıyorum ilk hamileliğimde 6 kilo vermiştim bu dönemde. Sonrasında güzel besleniriz. Meyve, çiğ kuruyemiş bunları tüketmeye çalış aralarda ağzına at. kimsenin lafına da kulak asma.
azalarak bitecekartık nadiren kusacaksın bu güzel haber
hayır kuzum yaa kimse öyle 4 4'lük beslenmiyo
üstelik ben galiba 1 hafta öncesine kadardı hiç su da içemiyordum sonra kendiliğinden düzeldi
sen yanında ceviz falan bulundur aralarda çaktırmadan at ağzına, ben de her zaman yapamıyorum anca aklıma geldikçe
mesela bi gün önce sebze yemişken dğn pis işler yaptım urfa söyledimyapacak bi şey yok
sen yine dikkat et ama 4X4 lük olmuyo
yoğurt yiyemiyosan mesela beyaz peynire abanabilirsin
Bizim de düşüşten kaybımız oldu.benim üzüldüğüm, tek bir kişinin ağzına bakmak.
yine zengin olan oldu.
olan bizlere oldu işte.
madem kontrol altında tutulabiliyordu neden daha önceden yapılmadı ki
amin adaşım aminBizim de düşüşten kaybımız oldu.
Eğer fiyatlara yansıyacağını düşünsem hiç üzülmem daha da düşsün alım gücüm artsın yeter ki derim.
Ama ne yazıkki öyle değil.
Yanlış politikalar ile durum bu hale geldi fiyatlar arttı maaşlar kuş oldu üstüne birikimlerimiz de eriyor.
Allah kolaylık versin hepimize
Benmde sirtim ve omzumda daha cok cikiyor yuzumde pek yok ama onada artik once gzl lif yaptiriyorm esime sonra utalk pudra sürüyorum kuzum kurusun die.Kızlae benim bu sivilce problemim ne olucak çıkıyor çıkıyor doktor antibiotikli kremde kullanma diyince almadım walla cok moralim gitti.. elimden bişi gelmiyo napcamm internete 20. Haftadan sonra geçiyor diye yazmıslar hamileler ama bilemedimmmm yaa
Evett kuzummmmmm safak saya saya bir olduk umarm kendini saklamaz minik cinsiyetini gosterir yoksa yine giderm kontrol surem dolmadan
Kızlar ya bişey dicem ama gülmeyin
9. Haftada bebek hareketlerini hissetme muhabbeti gibi olcak benimki de ama
Biraz göbeğim var zaten benimama sanki şu ara sertleşti gibi hissediyorum. Hani öyle hamilelik göbeğim çıktı diyemem daha ama böyle sert sert oldu eskisi gibi yumuşak göbek değil
Kendimi tribe mi sokuyorum acaba
Merhaba herkese bende haziran annesi olacağım inşallah yazdıklarınızı uzaktan takip ediyorum cok aktif değilim. Bizde kese teorisi tutmadıIkra meyra . 'nub teorisinden dogru tahminde bulundu 10 haftalikken erkek gibi demisti dun öğrendik 15 haftalık doktorda erkek dedi rabbim herkesin yavrusu sağlıklı sihhetli kucağına almayı nasip etsin. Rabbim herkesin gönlünün muradini nasip etsin
Canan ile biz hamile olduğumuzu konduramıyoruz kendimizeaynen göbek sertleşiyo yumuşak yağ göbeği gidiyobebek göbeği artık o
bi tek-C-A-N-A-N- ın ki değil
Canan nasıl oldun ses ver
Çok teşekkür ederim 2 kızdan sonra bu da farkli bi duyguymuşMerhaba
gözün aydınhaziran'a bi erkek bebek daha mı eklendi
yani ne kadar doğru bilemiyorum ama göbeğini içine çekmeye çalıştığında gitmiyorsa o göbek bebek göbeği diyorlarKızlar ya bişey dicem ama gülmeyin
9. Haftada bebek hareketlerini hissetme muhabbeti gibi olcak benimki de ama
Biraz göbeğim var zaten benimama sanki şu ara sertleşti gibi hissediyorum. Hani öyle hamilelik göbeğim çıktı diyemem daha ama böyle sert sert oldu eskisi gibi yumuşak göbek değil
Kendimi tribe mi sokuyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?