Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
6.haftadan beri kanama alanım var sabah gittim gene var bu arada 9+2 doktor deli mi ne ben anlamadım baktı baktı ya kanama alanı büyür düşük olur ya da küçülür sonra masaya geçti korkma korkma küçük geçer zaman la diyo hemen kese altında ama ilk gittiğim den küçük demi dedim evet dedi aklım çıkıyor her dk lavabodayım geldi gelecek geldi gelecek ouf ne yapıcam böyle allahtan bebeğim iyi öyle hareket ediyordu ki çok şaşırdım sanki suyun içinde takla atıyordu

Benimde 6. Haftadan beri vardı kanama alanım. 1 hafta sonra kapandı. 8. Haftada tekrar vardı 10. Haftada da büyümemiş sabitti. 12 haftada bişi yoktu. 14 haftaya girdim kanama yaşadım. Üzülme sadece dikkat etmek lazım. Temizlik, iş, yukarı oraya buraya esneme gibi uzanma, ilaç veya iğne vermiştir doktor onları aksatma. En önemlisi canının kıymetini bil. Eğilme bile etkiliyor. Yatabildiğin kadar yat

Canım hiç kalkmıyorum bi igne sabah sağlık ocağına annemdeyim zaten sürekli yatıyorum bi WC başka bisey yok hala neden devam eder ben bilmiyorum

Allah eşlerimizden razı olsun
Sanirim hayatta en şansli olduğum konu o.
Çok geçmiş olsun.

dışarısı buz gibi ama benim içim yanıyor
altına ne oldu böyle ya.
1 konuşma ile neler oldu.
bizim gibi geçim derdinde olan insanlara olan oldu yine.
zararım o kadar büyük ki
ölmek istiyorum resmen
Cavidan özkul diye bir astrolog var finansal astrolojiyle ilgileniyor kadın bu tarihte 11.5 lara düşecek dolar dedi sonra yükseliş sayfasına göz atmanı tavsiye ederim

Cavidan özkul diye bir astrolog var finansal astrolojiyle ilgileniyor kadın bu tarihte 11.5 lara düşecek dolar dedi sonra yükseliş sayfasına göz atmanı tavsiye ederim
aa bakayım kuzum.
gerçi baksam ne olcak ki
aldığımı bozduramam zararım daha büyük olur
beklemekten başka çarem yok :)

ben atkı öreyim dedim. yumak fiyatlarına baktım abowww ne kadar pahalı.
1 atkı için kaç tane yumak gider kızlar aşağı yukarı
Canım biraz okudum da sakın canını sıkma biz paramızı korumak için aksiyon almak zorundaydık. 10 gram aldıysan hala 10 gramın var 100 gram aldıysan hala o 100 gram. Sorun yok. Her türlü paranı korumuş olacaksın. Dileklerine de sonuna kadar katılıyorum emeği geçenlerden fitil fitil gelir inşallah, ve gelecek de göreceksin o günleri de göreceğiz. Şimdilik mecburuz paramızı korumak için adım atmaya.

Uyuyamiyanlarda bende varimsifir uykuuuu
Uyanınca resmen 10 saat uyumuş gibi uyanıyorum ya garip
ya ben uyudum da n'oldu 3 saat sonra yine uyandım hava nemlendiriciyi 1 saat yapmışım yanlışlıkla, tabii kapanmış cancağızım yine full dolu uyandım
Ayyy kötü olmuş bende açmayınca resmen burnum tıkalı uyanıyorum
Bende omrondan memnunum marka olarak ne tansiyon aletinide almiştik çok güzel ama temassız ates ölçeri gözemedik bi turlu
Video falan yok mu youtube da oralardan baksaydınız

K kdv merak etme geri yükselecek 2 haftaya kalmaz bence
kızlar bu kadar sinir krizi geçirmemin sebebi var :)
öncesinde bahsetmiştim burada az da olsa birisine altın olarak borç vermiştik. düğünde takılan altınlarım bu arada hepsi.
araba satmışlardı o gün benim hesabıma kur ne kadarsa tl olarak atmışlardı. o gün de eşim kuyumcuya gidene kadar altın alıp başını gitmişti. yüklü de bir paraydı ne yapacağımızı şaşırmıştık. sonra bekleyelim düşer demiştik.
kimse 2 saat içinde böyle olcağını beklemiyordu tabi.
neyse bekledik bekledik baktık olmuyor her şey daha da yükseliyor
biz de faizlerin çıkacağı gün koştur koştur altın almıştık daha fazla zarar etmeyelim diye.
haziran ayında bozup ev kredisini ödemek istiyorduk. tek maaşa düşüceğimiz için doğumdan sonra.
neye üzeleceğimi şaşırdım. yıllardır kenarda tuttuğum gözüm gibi baktığım altınlarım bir anda ani alınan kararlar sonucu eridi gitti resmen.

Evet ya hatırlıyorum o çok sinir bozucuydu kuyumcuya gidene kadar değer kaybetmesi. Hayırlısı olsun canım insan üzülür tabi kolay kazanmıyoruz parayı

Evet ya hatırlıyorum o çok sinir bozucuydu kuyumcuya gidene kadar değer kaybetmesi. Hayırlısı olsun canım insan üzülür tabi kolay kazanmıyoruz parayı
aynen kuzum o zaman da sinirlenmiştim ama bu kadar değildi :)
artık hayırlısı diyorum.
belki başka şekilde çıkacaktı bu şekilde çıktı ne diyeyim ki.
vardır bir hayır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…