- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.361
Biz TrabzonYaaaaaaaaaaaaaaaa bi rizelu dahamıı
My-little-bird neresundeennn ggguuuuuuu
Kışa doğru uşak doğdumu bende rizelereyummmm düğünn varrrrrrr
Normalde çalışıyorum ama kanama olayından sonra izin aldık. Dikkat ediyorduk demekki yetmemiş daha çok dikkat edicez artıkdinlen inşallah işe gitmiyosundur, gidiyorsan da izin al
ben de kan uyuşmazlığı için dikkat ediyorum kanama olmasın diye
Sizden selam götürdüm Rize’ye
Eeee tabiii kuzu hahahaha nedense rizeliler trabzonlular birbirlerini pek sevmezlerr niye bilmeyrummmBiz Trabzoneşim yani. Olsun ha Rize ha Trabzon hemşehri sayılırız
Benimde 6. Haftadan beri vardı kanama alanım. 1 hafta sonra kapandı. 8. Haftada tekrar vardı 10. Haftada da büyümemiş sabitti. 12 haftada bişi yoktu. 14 haftaya girdim kanama yaşadım. Üzülme sadece dikkat etmek lazım. Temizlik, iş, yukarı oraya buraya esneme gibi uzanma, ilaç veya iğne vermiştir doktor onları aksatma. En önemlisi canının kıymetini bil. Eğilme bile etkiliyor. Yatabildiğin kadar yat6.haftadan beri kanama alanım var sabah gittim gene var bu arada 9+2 doktor deli mi ne ben anlamadım baktı baktı ya kanama alanı büyür düşük olur ya da küçülür sonra masaya geçti korkma korkma küçük geçer zaman la diyo hemen kese altında ama ilk gittiğim den küçük demi dedim evet dedi aklım çıkıyor her dk lavabodayım geldi gelecek geldi gelecek ouf ne yapıcam böyle allahtan bebeğim iyi öyle hareket ediyordu ki çok şaşırdım sanki suyun içinde takla atıyordu
SaoalsınBir sebep söylemedi. Bende senin gibi düşünüyordum. 3. Aydan sonra daha bişi olmaz diye. Bende hep kontrol ederdim. Ama olabiliyormuş. 2-3 gündür kasıklarımda bir ağrı vardı. Dünde kuyruk sokumuma doğru ağrı eşlik etti. bende büyüme diye düşündüm hep şüphelenmedim. Birden gelince korktum napacağımı bilemedim. Saolsun eşim o ara telkin etti beni.. Sabaha alan küçüldü çok şükür
Cavidan özkul diye bir astrolog var finansal astrolojiyle ilgileniyor kadın bu tarihte 11.5 lara düşecek dolar dedi sonra yükseliş sayfasına göz atmanı tavsiye ederimdışarısı buz gibi ama benim içim yanıyor
altına ne oldu böyle ya.
1 konuşma ile neler oldu.
bizim gibi geçim derdinde olan insanlara olan oldu yine.
zararım o kadar büyük ki
ölmek istiyorum resmen
aa bakayım kuzum.Cavidan özkul diye bir astrolog var finansal astrolojiyle ilgileniyor kadın bu tarihte 11.5 lara düşecek dolar dedi sonra yükseliş sayfasına göz atmanı tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallahSelamlar kızlar.. dün gece kanamam oldu hastaneye yatış yapıldı. Biraz önce eve gelebildim. Daha önce kanama yaşayanlar kendilerine çok dikkat etsinler hiçbir şey yapmasınlar.. Allahım herkesi korusun
Canım biraz okudum da sakın canını sıkma biz paramızı korumak için aksiyon almak zorundaydık. 10 gram aldıysan hala 10 gramın var 100 gram aldıysan hala o 100 gram. Sorun yok. Her türlü paranı korumuş olacaksın. Dileklerine de sonuna kadar katılıyorum emeği geçenlerden fitil fitil gelir inşallah, ve gelecek de göreceksin o günleri de göreceğiz. Şimdilik mecburuz paramızı korumak için adım atmaya.ben atkı öreyim dedim. yumak fiyatlarına baktım abowww ne kadar pahalı.
1 atkı için kaç tane yumak gider kızlar aşağı yukarı
Uyanınca resmen 10 saat uyumuş gibi uyanıyorum ya garipUyuyamiyanlarda bende varimsifir uykuuuu
Ayyy kötü olmuş bende açmayınca resmen burnum tıkalı uyanıyorumya ben uyudum da n'oldu 3 saat sonra yine uyandımhava nemlendiriciyi 1 saat yapmışım yanlışlıkla, tabii kapanmış cancağızım yine full dolu uyandım
Video falan yok mu youtube da oralardan baksaydınızBende omrondan memnunum marka olarak ne tansiyon aletinide almiştik çok güzel ama temassız ates ölçeri gözemedik bi turlu
Şimdi bi taradım da burda siz hariç başka hayatımda rizeli yok galiba. Trabzonlular birbirlerinden de nefret ediyorlar merak etme hajsjsjsjEeee tabiii kuzu hahahaha nedense rizeliler trabzonlular birbirlerini pek sevmezlerr niye bilmeyrummm
Hahahaha evet diyorum yaaa trabzonda pek yok rizelilerdeeŞimdi bi taradım da burda siz hariç başka hayatımda rizeli yok galiba. Trabzonlular birbirlerinden de nefret ediyorlar merak etme hajsjsjsj
Canım biraz okudum da sakın canını sıkma biz paramızı korumak için aksiyon almak zorundaydık. 10 gram aldıysan hala 10 gramın var 100 gram aldıysan hala o 100 gram. Sorun yok. Her türlü paranı korumuş olacaksın. Dileklerine de sonuna kadar katılıyorum emeği geçenlerden fitil fitil gelir inşallah, ve gelecek de göreceksin o günleri de göreceğiz. Şimdilik mecburuz paramızı korumak için adım atmaya.
kızlar bu kadar sinir krizi geçirmemin sebebi var :)
Evet ya hatırlıyorum o çok sinir bozucuydu kuyumcuya gidene kadar değer kaybetmesi. Hayırlısı olsun canım insan üzülür tabi kolay kazanmıyoruz parayıkızlar bu kadar sinir krizi geçirmemin sebebi var :)
öncesinde bahsetmiştim burada az da olsa birisine altın olarak borç vermiştik. düğünde takılan altınlarım bu arada hepsi.
araba satmışlardı o gün benim hesabıma kur ne kadarsa tl olarak atmışlardı. o gün de eşim kuyumcuya gidene kadar altın alıp başını gitmişti. yüklü de bir paraydı ne yapacağımızı şaşırmıştık. sonra bekleyelim düşer demiştik.
kimse 2 saat içinde böyle olcağını beklemiyordu tabi.
neyse bekledik bekledik baktık olmuyor her şey daha da yükseliyor
biz de faizlerin çıkacağı gün koştur koştur altın almıştık daha fazla zarar etmeyelim diye.
haziran ayında bozup ev kredisini ödemek istiyorduk. tek maaşa düşüceğimiz için doğumdan sonra.
neye üzeleceğimi şaşırdım. yıllardır kenarda tuttuğum gözüm gibi baktığım altınlarım bir anda ani alınan kararlar sonucu eridi gitti resmen.
aynen kuzum o zaman da sinirlenmiştim ama bu kadar değildi :)Evet ya hatırlıyorum o çok sinir bozucuydu kuyumcuya gidene kadar değer kaybetmesi. Hayırlısı olsun canım insan üzülür tabi kolay kazanmıyoruz parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?