Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım hiç kalkmıyorum bi igne sabah sağlık ocağına annemdeyim zaten sürekli yatıyorum bi WC başka bisey yok hala neden devam eder ben bilmiyorum
İlk başta ben neden olur die sormuştum. Bazen dikkat etsen bile olabilir böyle durumlar demişti. İllaki bir ters hareket vs yapılıyor olabilir.

Kaç günde çıktı? Ben bugün yaptırdım . Doktorun yorumlaması lazım bence 73 tane hastalık var tek başına anlayamazsın ki cinsiyeti sadece doktora söylüyorlar

Kızlar beni tanıyan yada aklında kalan varsa belki bilir. İlk günden beri idrar yolu enfeksiyonu artık ağlıycam. Kulllanmadığım şey kalmadı. Monurol kullandım tekrar test yaptım geçmemiş. Fitil kullandım 6 gün tekrar test yaptım bugün doktor istedi yine geçmemiş. Ağlıycam artık neden geçmiyor böyle geçmeyen bir enfeksiyon ile mücadele eden var mı

Oy kuzum yaa...

Peki ağrı veya akıntıda değişiklik oluyo mu?

.

yaa hatırladığım kadarıyla Balkiz94 ın enfeksiyonu oluyodu ama okula gittiği için. sonra doktoru ona rapor yazdı

çalışıyo musun işe gidiyosan oradan tuvaletlerden kapıyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…