Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya evet of

Sata göre 13 ama hissettiğim 26 haftalık hamile gibiyim

Kızlar bi ara yazmıştım ya hani üst bacağımın içi birleşim yeri ağrıyor diye. Daha da arttı. Sol ayağımın üzerine basınca ağrıyor. Topallıyorum hatta bazen baya ağrıyor. Bazen az oluyor garip ya sanki bebe baskı yapıyor gibi ama orası bacak çocuk olamaz heralde.

Kızlar ya rahmimi böyle dolu dolu hissediyorum sanki baskı var içeriden

Otururken falan sıkıştırıyor sanki beni. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

daha yukarı çıkmamıştır bebiş, geliştikçe ağrı yapıyo olabilir, bende batmalar oluyodu yukarı doğru çıktıkça geçti

Ayy kızlar öğlenden beri girmedim 18737381862 sayfa birikmiş 2 saattir okuyup alıntılıyorum ve sayfa kapanınca alıntıladığım tüm mesajlar kayboldu etiketleyemediklerim için özür dilerim

My-little-bird tabiiki hatırlıyoruz merak ediyoruz aile gibi olduk burda herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm ama nasıl erkek der yaa

Kontrolleri güzel geçen cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim

Haziran erkek anneleri grubunu öneren hangi hain anaydı yazsın hemen?
Anaaağ kız zaten hepinizin erkek yaa biz toplasan 3-5 kişiyiz kimle konuşcaz biizz sevin bizi bak yarın öbür gün kız isteyeceksiniz

sen bi ara geç saatlere kadar çalışıyodun, hâlâ çalışıyo musun öyle yoğun? kendini yoruyo olabilir misin

Hamilelikte varis çok oluyor o olabilir mi ?

Kaç günde çıktı? Ben bugün yaptırdım . Doktorun yorumlaması lazım bence 73 tane hastalık var tek başına anlayamazsın ki cinsiyeti sadece doktora söylüyorlar
Doğru söylüyorsun cnm Dr yorumlaması en doğrusu sabahı bekleyeyim dedim bende sonucun çıkması tam 11 iş günü sürdü cnm zaten gergin bi bekleyiş insan yerinde duramıyor bu gece zor uyurum muhtemelen inşallah sonuçlarımız temiz çıkar hepimizin

Geçen randevuda doktor daha yukarı çıkmamış demişti. Onu da taktım kafaya özgecim. Hangi haftalarda yukarıya çıkıyor

yok takma hiç şu an 12 küsürlerdesin sen ben 12+6 da yeni yukarı çıkmıştı doktor vajinal kontrol yapamamıştı, bu yüzden karına geçmiştik daha yeni çıkar yukarı, o sebeple bence baskı yapıyo ve ağrın oluyodu, baktım şimdi senin 28'inde diye not almışım kesin kontrole gittiğinde doktor da aynısını söyleyecek içini ferah tut baskı büyüdüğü için, yukarı doğru çıkacak tavaş yavaş

Ben önerdim ‍♀ benimde belli değilki cinsiyet bukadar erkek anasından kızım olursa nasıl koruyacam

Yaa bizi not mu alıyorsun ne tatlısın

3 kontroldür karından yapıyoruz vajinali bıraktık aslında. Neyse iyi düşünüyorum. Haftaya bugün bebişimi göreceğim az kaldı

Cnm ben ikisini aldım.şuan krem olanı kullanmaya başladım.birini gündüz birini gece kullanacağım ileriki aylarda.
Aa bende bakayım teşekkürler
Ya evet of

Sata göre 13 ama hissettiğim 26 haftalık hamile gibiyim
Yaaaa ileriki haftalarda napıcaz bilmem
Geçen randevuda doktor daha yukarı çıkmamış demişti. Onu da taktım kafaya özgecim. Hangi haftalarda yukarıya çıkıyor
Benimde plasentam aşağıdaydı 11. Haftada 16. Haftamda gittiğimde yukarı çıktığını söyledi şöyle 16-20 li haftalarda yukarı çıkıyor kesin içinizi rahat tutun

Evet canım akıntım hep sarı bazen koyu sarı yeşile de döndüğü oldu fitili yeşil olunca verdi ama o kadar zorlandım onu kullanırken yine de geçmemiş.
Fitil fln hikaye malesef yaklaşik 2 yıldır çekiyorum o sarı akıntıyı. 5.haftamda benden de yeşil akıntı gelmisti ve doktorumla paylaşmıştım bu durumu. Şuan tedavi önermiyorum, progestan kullaninca da oluyor orasınin florasını bozuyor tarzı bir yorumda bulunmuştu; fakat malasef oranin florasını fitil değil kokulu tuvalet kagıtları bozdu benim bi daha da iflah olmadı malesef daha da olacağından umudum yok. Tek tesellim kaşıntı yanma vs şikayetlere neden olmaması. Bebeğe bir zararı olmasın da başka bir şey istemiyorum.

Ben önerdim ‍♀ benimde belli değilki cinsiyet bukadar erkek anasından kızım olursa nasıl koruyacam
Valla işimiz zor kız olursa gel yanıma zaten çok kalabalıklar gönlümüze göre seçeriz artık
Şaka bir yana hepsinin şansları bahtları güzel olsun allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın kuzularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…