Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun canım

Ay neden geçmiyor ki acaba çok mu yüksek peki doktor ne diyor bu duruma? Suyu çok iç bari

yaa hatırladığım kadarıyla Balkiz94 ın enfeksiyonu oluyodu ama okula gittiği için. sonra doktoru ona rapor yazdı

çalışıyo musun işe gidiyosan oradan tuvaletlerden kapıyor olabilirsin
Hayır canım çalışmıyorum. Hep evde giriyorum temiz yani. Günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum yine de geçmedi. Hiç temiz çıkmadı 4 kere test yaptırdım 13 haftalık gebelikte hep pozitif evet balkız ile konuşmuştum önceden bende.hastanede serum tedavisi gördüğünü söylemişti sanırım geçmiş onun. Umarım herkes iyidir ve kimse sorun yaşamaz

Ay neden geçmiyor ki acaba çok mu yüksek peki doktor ne diyor bu duruma? Suyu çok iç bari
Doktor işte ilaç veriyo o da işe yaramıyor 2 litre içiyorum çamaşır değiştiriyorum sürekli. Kültür de yaptırdım çok kültür de de hep çıktı.mesaj attım doktora cevap bekliyorum sonuç şimdi çıktı

Allah Allah. İnşallah bu sefer geçer ya dikkat de ediyormușsun

yaa hatırladığım kadarıyla Balkiz94 ın enfeksiyonu oluyodu ama okula gittiği için. sonra doktoru ona rapor yazdı

çalışıyo musun işe gidiyosan oradan tuvaletlerden kapıyor olabilirsin

Benim antibiyotik tedavisinden sonra kültür temiz çıktı canım sarı yeşil akıntım devam ediyor ama doktor kültür iyi dedi bende saldım artık. Okulda da söyledim benim girdiğim yere kimse girmiyor artık güzelce temizledim daha da bilmiyorum artık
Senin kültürde de çıkıyormuş ne diyor doktorun

Kızlar ya rahmimi böyle dolu dolu hissediyorum sanki baskı var içeriden

Otururken falan sıkıştırıyor sanki beni. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Evet bende de özellikle çok ayakta kaldığımda oluyor.Mesela dün gece sanki çocuk aşağı inmiş gibiydi tövbe est ama sıkıştırıyordu yani rahatsızlık hissediyordum sonra ayaklarımı uzatıp dinlenince geçti o his.Muhtemelen yorulmuşsundur canım

Yaa hadi cnm gözün Aydın olsun ne kadar korkuttu seni doktorun boş yere iyi geçmesine çık sevindim

Canım benim doktor demişti yani aklında olsun eşinle iliskiye giriyosan przvtf kullanin doktor enfeksiyon kalmamak için demişti çamaşır değiştirme su falan başka benimde aklıma bişey gelmedi bide sabun duş jeli sürme ph bozma demişti

Cnm hastaneyi arayıp randevu aldın di mi.geçenlerde aramıştın ya bilgi almak için detaylı için başka doktora yönlendirmişlerdi diye hatırlıyorum.bugün 16. Haftaya giriş yaptım bugün.bende 20.haftada gitmeyi düşünüyorum cnm

Cnm ben ikisini aldım.şuan krem olanı kullanmaya başladım.birini gündüz birini gece kullanacağım ileriki aylarda.

Eklentiler

• 6EFC6F99-0817-4D32-85C4-9BABEE92C2FA.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 33
  • FD7F2C2E-E618-4E72-A2CD-78E207A89925.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 33
ben istanbul şişlide oturuyorum en merkezi yer benim sağlık ocağı tam bir fiyasko şimdiye kadar tek bir test vs yaptıramadım. Tüm tahlillerimi özel labavatuarda yaptırıyorum ve dünya dolusu param gidiyor. Hakkımı helal etmiyorum. Devlete dünya dolusu vergi ödüyoruz hiçbir şekilde hastanelere sıra bulunmuyorda burda. Eşimde bana ne uğaraşıyorsun devlette iş olmaz deyip duruyor.şimdi çok daha hak veriyorum. Hamile olduğumu bildikleri halde bir kere bile aranmadım. Allah izin verirse beneğim olursa tüm aşılarınıda özel hastanelerde yaptırtabiliyoröulum çünkü tam bir öküzler. Birkere sağlık bakanlığına şikayet etmiştim sağlık ocağını ancak şikayeti
dikkate bile almamışlardı. Bende akabinde sağlık ocağını değiştim bu değiştiğim onlardan beter çıktı. Bu sağlık ocağı sözcüğünü bile duyunca sinirlerim zıplıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…