Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
karaca3443 canım, benim sanırım artık yukarı çıktı bebe.

Hani spora yeni başlarsın da hamlarsın ya, karın kasların ağrır. 2-3 gün sonra tam ağrı değil de hafif bi his olur orada. Aynı öyle oluyodu bende.

Göbeğim çekiliyo gibi bi sızı girip çıkıyodu.

Aynı dediğin gibi bir doluluk vardı, uygulamada mesaneye baskı olduğundan rahimde doluluk hissedebilirsiniz, bu haftadan sonra tuvalete daha az çıkacaksınız, ta ki 3.trimester’e kadar diye yazıyordu.

Şimdi hepsi geçti.

Sanırım yukarı çıkarken oluyo öyle şeyler.

.

Kullanıyorum 1 haftadan fazladır düzenli şekilde. Ağrı da değil hani basınca acır ya değişik sanki orası hamlamıș gibi yırtılmış gibi

Bende o kasıkta değil de göbeğin altında oluyordu.

Kasık ağrısı ve batma oluyordu.

Bir de bir kere kasığa çok yakın iç bacakta kramp oldu ve 3 gün sürdü.

Ben de sağ bacağıma zor basıyordum o zaman.

.

Yaaa, çok kötüymüş canım.

Tamamen doktorla alakalı bir durum, bence tekrar değiştir hekimini.

İlle Şişli’de olacak diye bir şey yok, iş yerine yakın bir yer seç.

Bazı tahliller bekleyince yanlış sonuç veriyo ama bazıları için çok problem olmuyo.

En azından onları orada yaptırırsın.

.

Kızzz kim dedi hm indirimini yavv batacağız bu gece galiba imdaat bebek kısmında aşırı güzel şeyler varrrr Ama kızların kıyafetleri enfess ya onlara bakmadan geçiyorum mecbur
Bak bak erkek bebek için de çok cool çok tatlı şeyler var. Oğluma 5 senedir ordan alıyorum ben

Ama olmaz ki, paylaşman lazım aldıklarını.

.
Paylaşayım tabii

Bir de kızlar h&m de geri dönüşüm kampanyası oluyor bilginiz olsun eski hertürlü kumaşı kabul ediyorlar. Eski havlu çarşaf kıyafet herşeyi götürebilirsiniz. Her orta boy poşet için 1 adet indirim kuponu veriyorlar. %15 indirim sağlıyor aldığınız üründe. İnternette de kullanılabiliyor. Ben hep oraya götürüyorum başka birine verilemeyecek gibi kötü olan kıyafetleri eşyaları. Aklınızda bulunsun

Bunlar da benim kızımın cicişleri

Eklentiler

• Screenshot_20211221-200806_H&M.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20211221-200758_H&M.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20211221-200751_H&M.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20211221-200740_H&M.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 45
Ahhh kalbimi bıraktım

harikalar!

Benimde öyle bir şey sanırım. Uzun süre oturup kalkınca şiddetli oluyor basamıyorum. Normalde de az oluyor. Magnezyum keser umarım devam edeyim

Daha önce cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor

Bende eskisi gibi acıkınca şiddetli bulanma olmuyor önceleri fenaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…