Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.
Oraya gönderen var mı başka kızlar?? kaç günde çıktı çatlıyorum meraktan bana 10 iş günü dediler
Merhaba beni ki de genoks ve bugün verdim. Ankara’ya gidecekmiş. 10 iş günü dedi. İnşallah yılbaşı tatilinden önce yetişir. En geç 10 iş günüymüş. 6-10 arası dedi

Ay görse de ben yine de inanmıyorum şöyle bi detaylıya girsin herkesin cinsiyetine o zaman inancam
sazan gibi atladım pembeye o kadar tatlıydı ki najsjsjsh ibret olsun napalım
burada mı yazdım hatırlamıyorum arkadaşımın ablası doğumda şok yaşadı doktorda yakın arkadaşıydı.erkek diye girdiler kız doğurdu
Ya yedek kılıf satılıyordur herhalde olmadı kılıf alırsın ama renk değişimi yaparlar diye düşünüyorum

Canım sende benim gibi iki haftada bir doktora gidenlerdensin yalnız olmadığıma sevindim benim bazen haftalık olduğuda oldumalüm iki doktor takipli gidiyorum

Ben tek doktora gidiyorum.

İlk 5+0’da, en son da 13+0’da gittim.

Toplam 9 haftada 8 kere gitmişim şimdiye kadar.

Yani ortalama haftada 1’e yakın.

.

Merhaba beni ki de genoks ve bugün verdim. Ankara’ya gidecekmiş. 10 iş günü dedi. İnşallah yılbaşı tatilinden önce yetişir. En geç 10 iş günüymüş. 6-10 arası dedi
Bizim aynı gün çıkar muhtemelen o zaman raporda cinsiyet yazmıyormuş ama telefonda öğrenip söylüyoruz dedi sekreter bi gün ben arar darlarım bi gün sen
Ayyyyy bu daha büyük şok doğumda öğrenmek
aman yapmazlarsa da -C-A-N-A-N- dediği gibi renklerin cinsiyeti yok

Ben tek doktora gidiyorum.

İlk 5+0’da, en son da 13+0’da gittim.

Toplam 9 haftada 8 kere gitmişim şimdiye kadar.

Yani ortalama haftada 1’e yakın.

.
Hey maşallah hemde tek doktorlaboşver insan psikolojikmen o haftayı çok rahat geçiriyor. Ben gitmediğimde stres oluyorum. Hayırlısıyla hareketleri hissetsrk rahatlayacaz

Hey maşallah hemde tek doktorlaboşver insan psikolojikmen o haftayı çok rahat geçiriyor. Ben gitmediğimde stres oluyorum. Hayırlısıyla hareketleri hissetsrk rahatlayacaz

Aynen kuzum yaa, ben de hissetmeye başlasam hareketlerini bu kadar sık gitmem zaten.

Gerçi kanamalardan ötürü başlarda çok sık oldu, 2 haftada bir artık.

.

Bizim bi akraba da öyle oldu doğumda farklı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…